Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Oss

Badkamer renoveren - Badkamer - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer renoveren

Zoek een vakman om de badkamer van 2.90 x 3.13 volledig te renoveren. Slopen wordt zelf gedaan. Willen graag een inloopdouche, 2 wasbakken en een toilet. Verder graag wat advies en info.


Badkamerspecialist Schaijk

Offertes voor badkamer in Oss aanvragen

Recente aanvragen uit Oss

dinsdag 03 januari 2023

Douche cabine plaatsen

Douche cabine 90x90x185 plaatsen zonder bak en thermostaat regendouche plaatsen. Dit is al reeds aangeschaft, enkel de plaatsing is nodig


Badkamer en toilet Oss
woensdag 30 november 2022

Badkamer plaatsen 14m2

Ik heb de huidige badkamer er al uitgesloopt en hier moet een nieuwe badkamer geplaatst worden. Alle voorbereidingen heb ik zelf al gedaan, leidingen liggen ook al klaar. Het gaat om een badkamer van ongeveer 6/7 bij 2/3 meter. Omdat veel al gedaan is zal het dus vooral gaan om het stucen, betegelen en het verlagen van het plafond. Ook moet er betegeld worden.


Badkamer en toilet Uden
maandag 07 november 2022

Badkamer en toilet renoveren

betreft plaatsen van zwevend toilet beneden +nieuw fontein. betegelen bij toilet +vloer. In badkamer nieuw meubel, spiegel, scherm op bad, regendouche, betegelen bij toilet +vloer. Inclusief afvoeren oud materiaal.


Badkamer en toilet Oss
woensdag 02 november 2022

Douchecabine plaatsen

Douchecabine plaatsen, dat bestaat uit: 1 Swingdeur en zijwand. Oude douchecabine afbreken, dat bestaat ook uit: 1 deur en zijwand. Douchecabine heb ik zelf aangeschaft.


Badkamer en toilet Oss
maandag 17 oktober 2022

Vlotter vervangen hangtoilet

Ik zoek een loodgieter die de vlotter kan vervangen bij 't hangtoilet. Mogelijk is dit ook de oorzaak dat 't water blijft doorlopen. Universele vlotter is reeds aangeschaft.


Badkamer en toilet Alphen
vrijdag 14 oktober 2022

Badkamer plaatsen voor minder invalide

Ik wil graag een gestripte badkamer renoveren (van bad naar inloopdouche geschikt voor mindervalide) In welke stijl heb je interesse?: modern Welke werken moeten gebeuren?: sanitair plaatsen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Badkamer en toilet Maasbommel
vrijdag 12 augustus 2022

Ligbad verwijderen en daar tegelvloer met afvoerputje maken

Ligbad verwijderen en tegelvloer met afvoerputje plaatsen, de wand waar t ligbad weg is 60- 200 Betegelen. Het ligbad zit nu tussen 3 muren Dus alleen waar t ligbad weg is moet betegeld worden met afvoerputje De kranen enz blijven zo als er nu gedoucht wordt.


Badkamer en toilet Oss
zaterdag 25 juni 2022

Badkamer renoveren

Zoek een vakman om de badkamer van 2.90 x 3.13 volledig te renoveren. Slopen wordt zelf gedaan. Willen graag een inloopdouche, 2 wasbakken en een toilet. Verder graag wat advies en info.


Badkamer en toilet Schaijk
vrijdag 24 juni 2022

Toilet bril vervangen

Mijn toiletbril moet vervangen worden maar de bout om de bril vast te zetten zit vast. Deze zou eigenlijk met een slijptol vervangen moeten worden maar deze heb ik helaas niet liggen.


Badkamer en toilet Uden
dinsdag 30 november 2021

Badkamer 4m2 op zolder bouwen

We willen een kleine tweede badkamer op de zolder maken, met wc en douche. Gaat om een woning met een plat dak. De badkamer moet dus nog echt gebouwd worden, want er staat nu niks. Het gaat om een badkamer van 3 a 4m2. De aanschaf van de badkamermeubels mag door de vakman gebeuren. De vloer en de muren moeten ook betegeld worden.


Badkamer en toilet Berghem
zondag 21 november 2021

Badkamer leidingen omleggen en het betegelen van de vloer en de wanden 5m2

De bestaande badkamer wordt vervangen en er moet een andere indeling komen dus leidingen verleggen. Er komt in; een bad(we gaan douchen in bad) een wastafel met meubel en een hangend toilet. Wij halen zelf alle sanitair eruit. Klus is dus leidingen op de juiste plaats aanleggen en het tegelen van de vloer en de wanden(tegelen tot bovenaan) Ruimte is om en nabij 2.20 x 2.30m vloeroppervlak.


Badkamer en toilet Uden
vrijdag 12 november 2021

Badkamer renoveren

kleine badkamer in L-vorm, grootste lengte maat is 260, breedte is 210. wil badkamer iets uitbreiden door kast waar cv handt een stukje bij te trekken. geheel opnieuw tegelen, inloopdouche plaatsen, hang wc, rediator plaatsen, en wasmeubel plaatsen. moet ook nieuw plantfond in. ook elektra moet worden aangepast.


Badkamer en toilet Oss
dinsdag 19 oktober 2021

Badkamer vernieuwen 5m2

Ik wil mijn badkamer renoveren. 2,5 m x 2 m Het gaat om nieuwe tegels, badkamermeubel 2 wastafels en douchewand, wand-vloertegels Alles blijft op dezelfde plek. De vakman moet ook de huidige badkamer voor mij verwijderen.


Badkamer en toilet Megen
zondag 26 september 2021

Badkamer renovatie

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer. Gaat om de volgende werkzaamheden: Slopen Betegelen Hangtoilet plaatsen Douche verplaatsen Inloopdouche ( muurtje ) 2 nisjes maken 2 kasten ( 1 wasbak en 1 handdoeken kast ) Licht Spiegel Spotjes Let op foto spiegelbeeld


Badkamer en toilet Heesch
donderdag 16 september 2021

Inbouwtoilet plaatsen, demontage huidig toilet, tegelwerk (5m2)

Ik wil graag mijn huidige toilet vervangen door een inbouwtoilet, nieuwe tegels over de bestaande geplaatst hebben, de oppervlakte is ongeveer 5m2. Tot slot ook het vervangen van mijn fonteinset.


Badkamer en toilet Uden
Offertes aanvragen