Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Maassluis

Badkamer vervangen en verbouwen - Badkamer - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer vervangen en verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, dit betekent dat ik de oude badkamer wil laten slopen (inclusief bad) en afvoeren om vervolgens de badkamer opnieuw te laten opbouwen. Afmeting badkamer: 2.2 x 2.6 meter. Tegelen tot aan plafond (2.6 meter hoog). Installatie van inloopdouche met scherm, wastafel, hangend toilet, verwarming, douchestang + kraan. Tegels (ongeveer 40 x 60 centimeter). Ik wil zelf het sanitair aanschaffen. Prijs graag verdeeld in arbeidsloon en overige materialen.


Badkamerspecialist Brielle

Offertes voor badkamer in Maassluis aanvragen

Recente aanvragen uit Maassluis

zondag 18 juni 2023

plaatsen glaze douche want 90x200 8mm

plaatsen van een glazen douche wand het frame werk is al gemonteerd, er moet enkel nog een glazen wand besteld en geplaast worden


Badkamer en toilet Maassluis
vrijdag 18 november 2022

Badkamer: tegelvloer vervangen (~4m2)

De tegels van de badkamer vloer laten los en zou ik er graag uit willen laten halen om vervolgens een nieuwe tegelvloer te laten plaatsen. De vloer is ook in de douche gelegd en moet dus op afschot naar de drain gelegd worden. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 2m bij 2m.


Badkamer en toilet Brielle
maandag 07 november 2022

Lekkende douche repareren SPOED!

Wij hebben een douchecabine met regendouche, handdouche en massagestralen. Het water blijft echter druppen als we de kraan uitzetten (maakt niet uit op welke stand kraan we hem zetten). We zouden dit graag willen laten verhelpen.


Badkamer en toilet Maasland
zondag 23 oktober 2022

2 badkamers tegelen en 2 toiletten plaatsen

Wij hebben 2 badkamers (6m2 en 5m2). We willen die getegeld hebben en dat er in allebei een toilet wordt geplaats.


Badkamer en toilet Maassluis
dinsdag 18 oktober 2022

Lekkend waterreservoir, schade koof en tegelwerk + lekkage plafond

Door een lekkend waterreservoir van het hangtoilet in de douche (1e etage) is schade ontstaan aan de koof en het tegelwerk achter het toilet. Aansluiting reservoir, ophanging toilet en tegelwerk (ca. 1,5m2) dient hersteld te worden. Bij uitvoering van de werkzaamheden tevens verzoek om oorzaak van lekkage in benedentoilet te achterhalen. 51 Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Maassluis
dinsdag 12 juli 2022

Toiletruimte compleet renoveren

Ik wil graag de complete toilet ruimte laten vervangen. Het slopen van de badkamer zou ik zelf kunnen doen, maar het mag meegenomen worden in de offerte.


Badkamer en toilet Rozenburg
zaterdag 05 maart 2022

Renovatie badkamer

Badkamer 22m2 opnieuw betegelen en douch gedeelte waterdicht maken door lekkage achter de tegels. Douchebak verwijderen en inloop douche van tegels met afwatering strip. Hangend toilet en wastafel meubel worden terug geplaatst. Wij denken dat het komt omdat er scheuren in de voegen zitten. Radiator moet verwijderd worden en ook terug gezet te worden. De tegels zijn aanwezig de rest mag de vakman regelen.


Badkamer en toilet Maasland
dinsdag 18 januari 2022

Slopen en plaatsen badkamer

Het slopen en plaatsen van een nieuwe badkamer, van 210cm bij 171cm , plaatsen wandcloset,douche,badkamermeubel, radiator en betegelen wand en vloer


Badkamer en toilet Rozenburg
maandag 27 december 2021

new bathroom

I have attached bathroom picture what i want. Thios pics have exact same dimention of 2.06 X 2.11 meter as of my current bathroom.


Badkamer en toilet Maassluis
vrijdag 20 augustus 2021

Douchecabine + badkamermeubel plaatsen

Aangeschafte douchecabine plaatsen en badkamer meubel aan de muur monteren onder de wasbak


Badkamer en toilet Brielle
zondag 20 juni 2021

Badkamer renoveren

Ligbad eruit,hier in de plaats inloopdouche creëren Nieuw Hangtoilet Wand en vloertegels vernieuwen. Badkamer is 2.10x1.70 cm


Badkamer en toilet Rozenburg
maandag 31 mei 2021

Badkamer renoveren

Wij willen het huidige bad, tegeks eruit, hiervoor in de plaats een inloopdouche creëren, Vervangen hangtoilet, vervangen van de wastafel, Muren en vloer opnieuw betegelen. Vloertegels 60x60 Wandtegels 30x60 Oppervlakte badkamer is 2.10x1.70 Alle aanschaf in overleg vakman Graag 2 offertes, met en zonder het verwijderen/afvoeren van de tegels.


Badkamer en toilet Rozenburg
donderdag 06 mei 2021

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen in nieuwe woning. We hebben hem al in huis staan.


Badkamer en toilet Maassluis
vrijdag 05 maart 2021

Inloop douche maken

Ik heb momenteel een douchecabine en wil graag een inloop douche. Ik heb een foto van de douchecabine bij gedaan en ook twee foto's als voorbeeld hoe ik het graag zou willen maar met dezelfde tegels dat al aan de muur zijn - niet de donkere in de voorbeeld foto's.


Badkamer en toilet Maassluis
maandag 15 februari 2021

Renovatie badkamer

Wij willen graag onze badkamer laten opknappen. De afmetingen van de badkamer zijn: 2,40 x 2,00 m. Hoogte 2,45 m. De werkzaamheden die gedaan moeten worden zijn. Het aanbrengen van een inloopdouche met glazen wand. Het plaatsen van een badkamermeubel. Het plaatsen van een handdoek radiator. Het plaatsen van een hangend toilet. Het betegel van de vloer en twee wanden. Oppervlakte vloer 4,80m, oppervlakte te betegelen wanden 11,00 m. Andere wanden worden door mijzelf gestuct. De oude badkamer ga ik zelf slopen en afvoeren. De badkamer is dus leeg bij aanvang van de werkzaamheden. Er hoeven geen grote veranderingen in afvoeren en leidingwerk gedaan te worden. Het gaat dus om een kleine badkamer.


Badkamer en toilet Maasland
Offertes aanvragen