Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Maassluis

Badkamer - Maassluis

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Maassluis?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Brielle, Maasdijk, Maasland, Rozenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Maassluis aanvragen

Recente aanvragen uit Maassluis

vrijdag 05 maart 2021

Inloop douche maken

Ik heb momenteel een douchecabine en wil graag een inloop douche. Ik heb een foto van de douchecabine bij gedaan en ook twee foto's als voorbeeld hoe ik het graag zou willen maar met dezelfde tegels dat al aan de muur zijn - niet de donkere in de voorbeeld foto's.


Badkamer en toilet
maandag 15 februari 2021

Renovatie badkamer

Wij willen graag onze badkamer laten opknappen. De afmetingen van de badkamer zijn: 2,40 x 2,00 m. Hoogte 2,45 m. De werkzaamheden die gedaan moeten worden zijn. Het aanbrengen van een inloopdouche met glazen wand. Het plaatsen van een badkamermeubel. Het plaatsen van een handdoek radiator. Het plaatsen van een hangend toilet. Het betegel van de vloer en twee wanden. Oppervlakte vloer 4,80m, oppervlakte te betegelen wanden 11,00 m. Andere wanden worden door mijzelf gestuct. De oude badkamer ga ik zelf slopen en afvoeren. De badkamer is dus leeg bij aanvang van de werkzaamheden. Er hoeven geen grote veranderingen in afvoeren en leidingwerk gedaan te worden. Het gaat dus om een kleine badkamer.


Badkamer en toilet
vrijdag 15 januari 2021

Badkamer verplaatsen naar kleine slaapkamer

Wij willen de badkmer verplaatsen naar een kleine slaapkamer om zo een bad, in loop douch en badmeubel in 1 kamer te hebben. De huidige douch is klein en hier willen we dan een wc van maken. Dus alle leidingen moeten ook aangelegd worden. We willen een bubbelbad als bad, bij de hornbach heb je die voor onder de 600 euro, die willen we dan ook graag.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen