Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Laren

Douchewand laten plaatsen - Badkamer - Laren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Douchewand laten plaatsen

Ik wil 1 glazen douchewand (90 x 200 cm) laten plaatsen.


Badkamerspecialist Blaricum

Offertes voor badkamer in Laren aanvragen

Recente aanvragen uit Laren

zaterdag 01 mei 2021

Badkamer slopen en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de bestaande badkamer eruit (ligbad, toilet, wastafel en tegels) en vervangen door een zwevend toilet, inloopdouche, wandtegels en vloertegels. De indeling van de badkamer verandert waardoor de leidingen moeten worden verlegd. Vloeroppervlakte badkamer is 4,3 m2.


Badkamer en toilet Blaricum
zondag 10 januari 2021

2 x Douchedeur monteren

Graag 2 douchedeuren monteren


Badkamer en toilet Blaricum
woensdag 18 november 2020

Badkamer renoveren

Slopen bestaande badkamer, tegels verwijderen, tegelen en nieuw sanitair plaatsen. Nog geen nieuwe tegels en sanitair aangeschaft, dit in overleg met de vakman. De badkamer is 2.70 bij 2.30 meter.


Badkamer en toilet Blaricum
zondag 06 september 2020

Keukenkraan vervangen

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe, bijvoorbeeld de Grohe Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan Chroom. Huidige mengkraan is chroom van aangetast, is drie jaar geleden geplaatst in nieuwe keuken.


Badkamer en toilet Blaricum
zondag 08 december 2019

Badmeubel, 2 kranen en losse spiegel plaatsen

Ik zou graag een badmeubel geïnstalleerd hebben (120 cm) incl 2 kranen en een losse spiegel. Er moeten T-splitsingen komen voor kraan en afvoer. Geen meubel of spiegel hoeft verwijderd te worden.


Badkamer en toilet Blaricum
maandag 20 augustus 2018

Betegelen van de badkamer

Vloer en wanden betegelen. Alle wanden en vloer zijn rechthoekig. Wij zorgen zelf voor de tegels. Voor lijm e.d. zorgt u. De oude tegels en leidingen worden door ons zo veel mogelijk zelf verwijderd. Als het kan moeten de huidige vloertegels blijven liggen. In de vloer kunnen dan sleuven voor de nieuwe leidingen voor wastafel, douche en toilet worden gefreesd of gehakt. Anders in de muur achter de tegels. Er komt een hangend toilet met voorzetwand. Daar komt de wand, halverwege de hoogte, iets naar voren. De montage van toilet en wand verzorgen we zelf. De aanvoerleiding maakt u aansluitend. In de vloer bij de douche komt een afvoer. Werkzaamheden: 1. Leidingen aanleggen + uitfrezen (vloer of muur) 2. Tegelwerk wanden 23,7 m2 3. Tegelwerk vloer 6,3 m2 4. Afvoer voor de douche 5. Aanbrengen thermostaatkraan voor de douche


Badkamer en toilet Blaricum
zaterdag 18 augustus 2018

Douchewand laten plaatsen

Ik wil 1 glazen douchewand (90 x 200 cm) laten plaatsen.


Badkamer en toilet Blaricum
donderdag 11 januari 2018

Badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw

Het gaat om een nieuwbouwhuis wat in juni 2019 opgeleverd gaat worden. Wij willen nu alvast een realistisch beeld van de kosten hebben. Het gaat om een badkamer van circa 7 m2 en twee losse toiletten. Onderstaand een opsomming van alle werkzaamheden: - Plaatsen half vrijstaand bad + badmengkraan (inbouw) - Plaatsen badmeubel opstelling bestaande uit: 1. Onderkast van 150cm 2. Afdekblad 3. 2x opbouwkommen 4. 2x wastafelmengkraan (inbouw) 5. Spiegel met led - Douche opstelling bestaande uit: 1. Thermostaat inbouw 2 stopkranen 2. Wanddoucheset 3. Handdoucheset 4. Afvoergoot - Toiletopstelling bestaande uit wandcloset 2 maal - Fonteinopstelling Tegels: 55m2 wandtegels met afmeting 40 x 120 12m2 vloertegels met afmeting 60 x 60


Badkamer en toilet Blaricum
dinsdag 05 september 2017

Praxis douchewand plaatsen

Ik heb bij Praxis een Impact douchewand gekocht. Type: GW-Impact CL-A1-90-C/H-A10. Hij moet geplaatst worden in de badkamer, waar hij al staat (weliswaar nog ingepakt). Hij moet geplaatst worden op een inloopdouche (dus zonder douchebak); de vloer loopt op de plek van de douche iets af. Alle materialen om de wand te bevestigen zijn meegeleverd, zo is mij verteld. Voor het afkitten is het al het materiaal eveneens aanwezig (Pattex Silicone Stralend Sanitair, plus de daarbij behorende spuit). Ik ben bereikbaar op dinsdagen en woensdagen voor het plaatsen van de douchewand.


Badkamer en toilet Blaricum
vrijdag 11 augustus 2017

Douchewand in badkamer plaatsen

Ik wil een douchewand in mijn badkamer plaatsen. Alle materialen (inclusief kit) heb ik in huis.


Badkamer en toilet Blaricum
dinsdag 25 juli 2017

Plaatsen van douchecabine

Wij willen een douchecabine laten plaatsen van 80x80cm. De cabine komt in een hoek. Er zijn dus twee delen van de cabine te monteren, een vaste wand en een draaideur. De cabine kan op de tegels geplaatst worden zonder douchebak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Badkamer en toilet Blaricum
maandag 05 juni 2017

Badkamermeubel installeren

We willen een nieuwe badkamermeubel uitzoeken en laten monteren. Het huidige meubel moet worden gedemonteerd en afgevoerd. Het nieuwe meubel zal bestaan uit een wasbak met 2 kranen, spiegel en onderkast. Eventueel een hoge smalle kast erbij.


Badkamer en toilet Eemnes
dinsdag 28 maart 2017

Douchescherm Get Wet by Sealskin I AM plaatsen

Graag wil ik een douchescherm laten plaatsen; Get Wet by Sealskin I AM draaideur met zijwand. Het is 1x een zijwand en 1 draaideur. Er is geen douchebak dus direct op de tegels monteren. De materialen zijn besteld en volgende week in huis.


Badkamer en toilet Blaricum
maandag 20 maart 2017

Drain plaatsen in douche en leiding verleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leidingwerk in onze nieuwbouwwoning. Wij krijgen in mei de sleutel van de woning. 1 leiding zit in de badkamermuur gemetseld, deze moet wat verlegd worden voor een losse kraan. Dit is ongeveer 1 meter. Ook moet er een drain voor de douche geplaatst worden.


Badkamer en toilet Blaricum
zaterdag 04 februari 2017

Badkamermeubel plaatsen

Wij willen graag weten wat het kost om een Bruynzeel badkamermeubel van 120 centimeter breed, met twee verzonken wastafels en twee kranen en de verwarmde en met verlichting spiegel op te laten hangen in de badkamer. Het betreft een nieuwbouwwoning die naar verwachting eind maart wordt opgeleverd.


Badkamer en toilet Blaricum
Offertes aanvragen