Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Huizen

Badkamer en toilet renovatie - Badkamer - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer en toilet renovatie

Badkamer van 1.98 bij 2.30 renoveren: - Bad plaatsen1.70 bij 0.75 meter - Douche plaatsen met douche scherm en drainput - zwevend toilet plaatsen - Badmeubel - Vloertegels legen 3 meter Portugese cementtegels en 23.5 m2 wandtegels - Koof van balk constructie met geïmpregneerde plaatmateriaal. Met een scheidingswandje tussen verwarmingsleiding en waterleiding. - Designradiator plaatsen Toilet van 1.10 bij 0.85 renoveren: - Zwevend toilet plaatsen - Fonteintje - Koof van balk constructie met geïmpregneerde plaatmateriaal. Met een scheidingswandje tussen verwarmingsleiding en waterleiding. - Vloertegels legen 1 meter Portugese cementtegels en 7 m2 wandtegels Het leveren van sanitair en tegels is in overleg.


Badkamerspecialist Huizen

Offertes voor badkamer in Huizen aanvragen

Recente aanvragen uit Huizen

zondag 16 april 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

aankoop/plaatsing van een nieuwe badkamer Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een nieuwe badkamer plaatsen


Badkamer en toilet Huizen
woensdag 15 maart 2023

Verhelpen van verstopping toilet

Ik zou graag de verstopping van mijn toilet willen laten verhelpen. De wc zit namelijk verstopt en het water loopt heel langzaam weg.


Badkamer en toilet Huizen
dinsdag 19 april 2022

badkamer verbouwen

onze badkamer (±) 5 - 2.50 m willen we graag renoveren. nieuw bad, inloop douche maken en 2 wastafels/meubel. de lange wand willen we betegelen en en de inloopdouche realiseren(daar zitten nu de wastafels en bij het bad ook gedeeltelijk betegelen. De kortere wand waar de wastafels komen(daar is nu de douchecabine) willen we stuken. er zitten nu heel veel spotjes in het plafond, die zullen weg moeten en op een andere plaats komen. We willen graag een bad dat met de rug tegen de muur staat (is nu een hoekbad). Alle opstaande ombouwen kunnen weg. de muur ter rechterkant van de koof dit schoorsteen achter, de muur ter linkerkant van de koof lopen wat buizen doorheen, ik weet niet welke. Het raam/deur moet vervangen worden want de deur is stuk (is nu kunststof, mag ook spuit worden). Er moet (mechanische ventilatie aangebracht worden (ontbreekt nu)


Badkamer en toilet Huizen
dinsdag 28 september 2021

Lekkage onder badkamer verhelpen

We hebben lekkage watervlek zichtbaar op het plafond dat direct onder de badkamer zit. Er is dus vermoedelijk in de badkamer iets aan het lekken.


Badkamer en toilet Huizen
woensdag 19 mei 2021

Vervangen douche en vloertegels vervangen badkamer

Wij willen graag onze huidige douche vervangen (op dezelfde plek) voor een inloopdouche met afwateringsgoot. Aansluitend willen wij onze vloertegels (voor oppervlakte van 185 × 210) vervangen, aangezien we nu een douchebak op de vloer hebben. Benodigde materialen haal ik zelf.


Badkamer en toilet Huizen
dinsdag 02 februari 2021

Aanschaf en montage van sanitair meubels in nieuwbouwwoning

Ik zoek iemand die onze badkamer kan afmonteren. Na oplevering nieuwbouwwoning moet er nog een wastafelmeubel en douchewand geplaatst worden, mogelijk een radiator vervangen (i.v.m. voorkeur voor andere kleur) en een kleine wastafel in het aparte toilet. Sanitairmeubels graag in overleg aanschaffen, zou fijn zijn om dit bij de specialist te kunnen doen. Er zijn een aantal afgedopte leidingen waar de meubels op gemonteerd moeten worden. Oplevering woning eind Q2. Exacte datum is nog onbekend maar zal in juni zijn.


Badkamer en toilet Huizen
vrijdag 15 januari 2021

Verbouwing van badkamer

Wij willen onze huidige badkamer graag wat updaten. Nieuwe tegels, ander badkamermeubel en een inloopdouche. Het is een badkamer van 1,08 m bij 3,50 m.


Badkamer en toilet Huizen
donderdag 03 december 2020

Badkamer + toiletten renoveren

Klus om direct te starten, uiterlijk 19 december gereed. Het betreft een bestaande badkamer. Verwijderen bestaand tegelwerk, wastafels en ligbad. Verplaatsen leidingwerk. Aanleggen vloerverwarming. Opnieuw betegelen. Plaatsen kranen (in de wand). Plaatsen wastafelmeubel met waskommen. Plaatsen hoge kast. Plaatsen ligbad (bubbelbad). Separaat toiletten 1e verdieping en begane grond: Tegelwerk verwijderen Toiletpot en spoelbak verwijderen Waterleiding en afvoer aanleggen voor fonteintje Betegelen (half hoog) Hangend toilet plaatsen Fonteintje plaatsen.


Badkamer en toilet Huizen
dinsdag 08 september 2020

Regendouche met thermostaatkraan plaatsen

Ik wil graag een nieuwe regendouche met thermostaatkraan laten installeren. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.


Badkamer en toilet Huizen
woensdag 31 oktober 2018

Douchecabine plaatsen

Graag wil ik in mijn badkamer een douchecabine laten plaatsen. Het gaat om de cabine Sicilië van Praxis, een cabine met hoek in stap. De cabine komt rechtstreeks op grond en is 90 bij 90 cm.


Badkamer en toilet Huizen
donderdag 16 augustus 2018

Glazen douchewand en deur op de tegelvloer plaatsen

Badkamer is gerenoveerd en op de tegelvloer willen we een glazen wand en een glazendeur laten plaatsen op de tegelvloer + afkitten. Wand en deur zijn al in ons bezit.De badkamer is klaar voor montage.


Badkamer en toilet Huizen
vrijdag 03 augustus 2018

Complete badkamer realiseren

Wil willen graag onze hele badkamer renoveren. Het betreft een badkamer van circa 5 m2. We willen geen bad, maar wel een douche met een wand van glas.


Badkamer en toilet Huizen
zaterdag 17 maart 2018

Pot van de WC vervangen

Ik wil graag de oude wc pot en spoelbak vervangen. Ik woon in een oude woning. Het betreft een kunststof spoelbak, ik wil nu een keramische. Oude toilet mag afgevoerd worden.


Badkamer en toilet Huizen
dinsdag 13 februari 2018

Plaatsen van een douchecabine

Ik zou graag mijn douchecabine willen laten plaatsen in mijn badkamer. De douchecabine zelf staat er al in de doos, deze is vierkant, 90 bij 90 cm en met een schuifdeur. Ik heb verder geen materiaal om het af te kitten. De leidingen en de doucheslang en kraan zitten er allemaal aan. Het is echt alleen nog de plaatsing van de douchecabine op de betegelde vloer. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet Huizen
donderdag 01 februari 2018

Zwevend toilet met tegelwerk plaatsen

Ik wil het toilet laten renoveren. Het toilet is 90 bij 120 cm. Het tegelwerk moet eraf, er dient een zwevend toilet geplaatst te worden. Er zit nu een staand toilet met een achterdoorvoer dus moet er leidingwerk verricht worden. De waterleiding van het fonteintje dient erna gefreesd te worden. De vloer en wanden dienen betegeld te worden.


Badkamer en toilet Huizen
Offertes aanvragen