Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Huizen

Badkamer - Huizen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Huizen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Huizen aanvragen

Recente aanvragen uit Huizen

dinsdag 02 februari 2021

Aanschaf en montage van sanitair meubels in nieuwbouwwoning

Ik zoek iemand die onze badkamer kan afmonteren. Na oplevering nieuwbouwwoning moet er nog een wastafelmeubel en douchewand geplaatst worden, mogelijk een radiator vervangen (i.v.m. voorkeur voor andere kleur) en een kleine wastafel in het aparte toilet. Sanitairmeubels graag in overleg aanschaffen, zou fijn zijn om dit bij de specialist te kunnen doen. Er zijn een aantal afgedopte leidingen waar de meubels op gemonteerd moeten worden. Oplevering woning eind Q2. Exacte datum is nog onbekend maar zal in juni zijn.


Badkamer en toilet
vrijdag 15 januari 2021

Verbouwing van badkamer

Wij willen onze huidige badkamer graag wat updaten. Nieuwe tegels, ander badkamermeubel en een inloopdouche. Het is een badkamer van 1,08 m bij 3,50 m.


Badkamer en toilet
donderdag 03 december 2020

Badkamer + toiletten renoveren

Klus om direct te starten, uiterlijk 19 december gereed. Het betreft een bestaande badkamer. Verwijderen bestaand tegelwerk, wastafels en ligbad. Verplaatsen leidingwerk. Aanleggen vloerverwarming. Opnieuw betegelen. Plaatsen kranen (in de wand). Plaatsen wastafelmeubel met waskommen. Plaatsen hoge kast. Plaatsen ligbad (bubbelbad). Separaat toiletten 1e verdieping en begane grond: Tegelwerk verwijderen Toiletpot en spoelbak verwijderen Waterleiding en afvoer aanleggen voor fonteintje Betegelen (half hoog) Hangend toilet plaatsen Fonteintje plaatsen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen