Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer Assen

Badkamer vernieuwen - Badkamer - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer vernieuwen

Badkamer ontdoen van alle spullen. Opnieuw tegelen, nieuw dakraam plaatsen, wc aanleggen, douchekraan en houder plaatsen en badkamermeubel plaatsen. Badkamer is 4 m2.


Badkamerspecialist Assen

Offertes voor badkamer in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

vrijdag 01 september 2023

Kleine Badkamer renoveren

WIj willen onze badkamer laten betegelen en een badkamer meubel inzetten. Wij hebben alle middelen in huis opdracht gaat om plaatsen.


Badkamer en toilet Assen
woensdag 02 augustus 2023

Nieuwe toiletpot laten plaatsen

Ik wil graag een toilet laten plaatsen in mijn badkamer, waarbij de badkamer vloerverwarming heeft. Ik ben op zoek naar een offerte waarin alleen de arbeidskosten, voorrijkosten en andere benodigde werkuren zijn opgenomen, zonder de kosten voor het materiaal.


Badkamer en toilet Huis ter Heide
dinsdag 13 juni 2023

WC blijft doorlopen

WC blijft doorlopen, hangend toilet


Badkamer en toilet Assen
vrijdag 24 maart 2023

Douchecabine vervangen

Ik wil mijn douchecabine vervangen voor een inloopdouche. De huidige douchecabine moet verwijderd worden. Er moet een glazen wand en een deur geplaatst worden. Ik wil dat de vakman die aanschaft.


Badkamer en toilet Assen
vrijdag 03 maart 2023

Badkamer plaatsen of vervangen

douchecabine 90x85x200 plaatsen Wat wil je in de badkamer laten doen?: Een bestaande badkamer verbouwen


Badkamer en toilet Assen
maandag 12 december 2022

Douche renoveren

We hebben een douche met een verhoging er in. Dat is vervelend omdat alleen in de verhoging een afvoerputje zit. Nadat de verhoging verwijderd is moet er een nieuwe afvoerput komen en nieuwe tegels en Een spatscherm of douche cabine. Ook de wastafel zit scheef. De douche is minder dan 4m2.


Badkamer en toilet Assen
dinsdag 29 november 2022

Kleine renovatie badkamer

Ik zou graag nieuwe voegen willen, een nieuw wasmeubel en dat er gekeken wordt naar de mechanische afvoer. Het is een appartement. De badkamer is ongeveer 2m2 bij 1,5m2. Graag kom ik in contact met een vakman hiervoor.


Badkamer en toilet Assen
maandag 24 oktober 2022

Badkamer renoveren + vergroten

Het gaat om een nieuw gekocht huis (bouwjaar 1990), hiervan is de badkamer wat verouderd en klein. Dit willen dus renoveren en vergroten. Er is een kleine uitbouw mogelijk in de hoek van de badkamer waar nu een grote inloopkast zit (deze kan iets kleiner gemaakt worden) daarmee is er een hoek gecreëerd voor een inloopdouche, hadden we bedacht. Verder zal alles aangepakt moeten worden, dus nieuwe betegeling en nieuwe meubels etc. De oppervlakte van de badkamer nu is ongeveer 6m2.


Badkamer en toilet Assen
dinsdag 18 oktober 2022

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil mijn badkamer gedeeltelijk renoveren. Ik wil een nieuwe wc pot, een nieuwe doucheruimte en nieuwe tegels hebben. De ruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 5,5m2.


Badkamer en toilet Borger
woensdag 05 oktober 2022

Kleine wc douche ruimte strippen en opnieuw inrichten

Strippen vd tegels plafond 2 vierkante meter, isoleren en verlagen. Wanden opnieuw bekleden met kunststof platen. Andere radiator en zwevend toilet erin Zetten. Douche wandje tussen wc en douche van glas oid. Handdoeken radiator oude verwijderen.


Badkamer en toilet Huis ter Heide
zondag 25 september 2022

Waterleiding verlengen en tegels vervangen in de badkamer

Ik wil 2 klussen laten uitvoeren. Voor de nieuwe douche willen we graag de waterleiding iets verlengen (naar boven) en achter de tegels verleggen. De waterleiding moet verder naar boven omdat anders de douchekop te laag hangt. We willen graag de leiding achter de tegelrij.


Badkamer en toilet Assen
dinsdag 13 september 2022

Toilet vervangen

Ik wil graag de prijs weten voor het plaatsen van een verhoogde toiletpot. Dit inclusief het verwijderen en afvoeren van de huidige toiletpot. Ik schaf de nieuwe pot zelf aan, maar dit wel nog even in overleg.


Badkamer en toilet Assen
dinsdag 14 juni 2022

Badkamer renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn badkamer. Demonteren oude badkamer. Plaatsen badkamermeubel, spiegel, wc, douchewand, inbouw kranen en betegelen. Badkamer is ongeveer 8,5 m2.


Badkamer en toilet Assen
woensdag 01 juni 2022

Vloertegels in badkamer leggen (4,6m2)

Wij willen nieuwe vloertegels in de badkamer. De oude vloer halen wij er zelf uit. Daarna moet de vloer nog wel geëgaliseerd worden. De vloer is 2.31 bij 2.05 mtr. De nieuwe tegels hebben we al uitgezocht.


Badkamer en toilet Assen
maandag 30 mei 2022

Badkamer verbouwen (5,5m2)

Voor onze nieuwe woning zijn wij op zoek naar iemand die de badkamer wil aanpakken. Het gaat om tegelwerk, leidingen (ver)plaatsen en sanitair plaatsen. De ruimte is 2,75 x 2. Sanitair zal waarschijnlijk bestaan uit: bad, (inloop) douche, toilet en wastafel. De sloop en het stuc verzorgen we zelf.


Badkamer en toilet Assen
Offertes aanvragen