Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Assen

Badkamer - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Assen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

maandag 12 april 2021

Toiletblok en douchecabine plaatsen

Ik wil graag in de badkamer en de wc beneden het toilet vlaten ervangen. Rondom het bad moeten de tegels vervangen worden. En eventueel een nieuwe douchecabine plaatsen.


Badkamer en toilet
maandag 22 februari 2021

Badkamer plaatsen nieuwbouwwoning

Ik ga een casco woning bouwen en ik zoek iemand voor het plaatsen van een complete badkamer met inloopdouche, een enkele wastafel en een inbouwtoilet. Inclusief muur en vloertegels. De badkamer word 3 x 3 meter.


Badkamer en toilet
zaterdag 28 november 2020

Badkamer verbouwing

Wij zouden graag de badkamer verbouwen (2.06 X 2.20m). De oude badkamer moet daarvoor eerst gesloopt worden. Graag zouden wij in de badkamer een douche, bad, toilet, badkamermeubel en radiator geplaatst willen hebben. Verder zouden we graag 2 soorten tegels op de wand willen (circa 30m2) en moeten er een paar aanpassingen gedaan worden in het leidingwerk.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen