Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Assen

Badkamer - Assen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Assen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Anloo, Annen, Appelscha, Beilen, Borger, Bovensmilde, Buinerveen, Donderen, Drouwenerveen, Ees, Eext, Eexterzandvoort, Ekehaar, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Grolloo, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Huis ter Heide, Loon, Nooitgedacht, Norg, Oosterwolde, Rolde, Schoonloo, Smilde, Taarlo, Ter Aard, Tynaarlo, Veenhuizen, Vries, Westdorp, Westerbork, Zeegse, Zeijen, Zuidlaren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Assen aanvragen

Recente aanvragen uit Assen

zaterdag 28 november 2020

Badkamer verbouwing

Wij zouden graag de badkamer verbouwen (2.06 X 2.20m). De oude badkamer moet daarvoor eerst gesloopt worden. Graag zouden wij in de badkamer een douche, bad, toilet, badkamermeubel en radiator geplaatst willen hebben. Verder zouden we graag 2 soorten tegels op de wand willen (circa 30m2) en moeten er een paar aanpassingen gedaan worden in het leidingwerk.


Badkamer en toilet
woensdag 25 november 2020

Badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 216 x 208. Ik wil de vloer en de wanden opnieuw laten betegelen. Ook wil ik de wc verplaatsen,een inloopdouche met een nis, een (dubbele) wastafel. Ook wil ik graag het toilet verbouwen. Ik heb nu zowel in de badkamer als in het toilet op de begane grond nog een staand closet en wil graag een hangcloset. Ook het toilet moet opnieuw worden betegeld.


Badkamer en toilet
zondag 15 november 2020

Bad laten plaatsen

Ik zoek iemand die mij kan adviseren of er een mogelijkheid is in mijn badkamer om een bad te plaatsen zonder de wc enz te verplaatsen, de afmetingen van de ruimte die over is, is 155 x 130 cm. De langste persoon bij ons in huis is 1.85 meter, is daarvoor een bad die in deze ruimte past? De hele badkamer verbouwen, is niet de bedoeling.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen