Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe woning ruwbouw Zutphen

Rijtjeswoning binnengevelisolatie - Eigen huis bouwen - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Rijtjeswoning binnengevelisolatie

Voor een woning uit 1900 zijn we op zoek naar iemand die de gevels vanuit de binnenkant kan isoleren.


Aannemer Zutphen

Offertes eigen huis bouwen in Zutphen vergelijken

Recente opdrachten in Zutphen

vrijdag 05 augustus 2022

Rijtjeswoning binnengevelisolatie

Voor een woning uit 1900 zijn we op zoek naar iemand die de gevels vanuit de binnenkant kan isoleren.


Bouw en nieuwbouw Zutphen
dinsdag 05 april 2022

Schuur bouwen ( 15 m2)

Wij zijn aan het inventariseren welke opties we hebben om een muziekstudio in onze tuin te bouwen. Daarvoor hebben we ideaal gesproken een stenen schuur op een fundering nodig. afmetingen ongeveer 3,5 bij 4. geen ramen of een heel kleine. Er moet een speciale ventilator in en we zijn aan het bekijken, welke geluidsisolatie nodig is. Verder graag wat advies en info.


Bouw en nieuwbouw Dieren
woensdag 06 januari 2021

Fundering t.b.v garage/werkplaats (80m2)

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een fundering met vloer en isolate t.b.v een garage/werkplaats (80m2) . Deze fundering moet voldoende draagkracht hebben voor bv zware voertuigen (Kleine vrachtwagens 6ton) e.d. De ondergrond is zandgrond met een gem. grondwaterstand van 7m. De afmetingen van de garage zijn 12.13m x 6.44 m. Op de fundering zou +/- 50 cm opgemetseld moeten Alvast onze dank voor uw offerte.


Bouw en nieuwbouw Eefde
dinsdag 01 december 2020

Nieuwbouw vrijstaande woning

Onze wensen m.b.t. een woning zijn Kavelgrootte 615 m2 Woninggrootte voor een gezin met 2 jonge kinderen -> drie slaapkamers en een werkkamer Ruime woonkamer en keuken (keuken met kookeiland-opstelling waaraan gezeten kan worden) Open haard Overkapping aan de woning vast Voorkeur gaat uit naar riet gedekte woning, maar is niet persé noodzakelijk Berging/garage bereikbaar vanaf de keuken In de berging/garage opstelling voor wasmachine/droger Modern landelijk Lage dakgoot In de Blaricummermeent zijn alle woningen gasloos gebouwd, voor ons betekent dit dat de woning verwarmd moet worden met een warmtepomp (of alternatief). Voorkeur voor een casco oplevering met vloerverwarming en binnenmuren. Denken aan een metselconstructie. Kavelpaspoort is bijgesloten.


Bouw en nieuwbouw Laren
maandag 16 maart 2020

Fundering bijgebouw realiseren

Geachte heer/mevrouw, Ik verzoek u vriendelijk om uw offerte voor het maken van een fundering t.b.v. een houten bijgebouw van 12 bij 5 meter. (50 cm uit erfgrens) De vloer zal niet zwaar worden belast. (heeft kantoor en recreatieve functie) De ondergrond bestaat uit vaste grond. De locatie is goed bereikbaar voor aanvoer van materiaal. En ligt op 40 meter van de openbare weg. Levering mei 2020. Bijlage foto van de locatie.


Bouw en nieuwbouw Laren
dinsdag 18 februari 2020

Onderkelderen van de woning

Wij hebben een woning gekocht die wij willen laten onderkelderen. Ons bod is geaccepteerd op de woning. Maar als een kelder niet mogelijk is voor ons/ voor de woning dan gaat het niet door. Er is nu nog geen kruipruimte aanwezig en het rijksmonument ligt op zandgrond in Laren Wij zouden de kelder willen gebruiken als wasruimte en inloopkast en verblijfsruimte. Aangezien de hele woning gestript moet worden hoeft er geen rekening te worden gehouden met de binnenkant. Indien mogelijk zouden we de vloer dan willen verlagen om iets meer hoogte in de woning te krijgen. We willen graag het prijsverschil weten van compleet en casco. Elektra en stucwerk ook graag vermelden. Vergunning is nog nodig. de afmetingen staan op de bijlage, de kelder komt onder de gehele woning.


Bouw en nieuwbouw Laren
woensdag 19 juni 2019

Balkon laten bouwen aan zijgevel huis

Wij willen een balkon op palen laten bouwen aan de zijgevel van onze woning. Een trap naar het balkon moet toegang gaan geven aan de logeerkamer waar het balkon moet komen. Er zijn 2 ramen, een raam moet een deur worden. Het balkon zal ± 150 cm diep en ±300 cm lang moeten worden. De vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de vakman.


Bouw en nieuwbouw Laren
vrijdag 14 december 2018

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 8 meter lang, waarvan 6 meter achter het huis steekt en 2 meter aan het huis vast zit. Daarnaast wil ik hem iets door laten lopen op de oprit. Het moet compleet opgeleverd worden en ik heb een omgevingsvergunning. Graag met isolatie, elektra, openslaande deuren, een zijdeur, een raamkozijn, een deur naar de woning en een carport.


Bouw en nieuwbouw Ruurlo
woensdag 29 november 2017

Kelders bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen

10 Kelders van 8,5 x 8,5 meter bouwen onder nieuw te bouwen vakantiewoningen. In het werk gestort. RC waarde tussen 7.5 en 10.0.


Bouw en nieuwbouw Lochem
dinsdag 21 november 2017

Houtskeletbouw specialist gezocht

Houtskeletbouw delen zetten voor 16 vakantiewoningen. 96 Stuks, 6 per woning, 4 wanden en 2 dakdelen.


Bouw en nieuwbouw Lochem
zondag 24 september 2017

Fundering plaatsen voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuis bouwen van 6,50 bij 4,50 meter buitenmaats. Op een stevige vloer/fundering, die ongeveer 30 cm boven het maaiveld uitkomt om vocht/inwatering te voorkomen. Er hoeft geen kruipruimte onder dit huisje. Echter wel afvoer, water + elektra moet moet wel door de vloer naar binnen. Vervolgens bouwen wij dan zelf een blokhut op deze ondergrond.


Bouw en nieuwbouw Vorden
donderdag 14 september 2017

Fundering voor nieuw te bouwen houten huis

Wat zijn globaal de kosten bij jullie voor een fundering van een houten woning van 2 etages en een zolder (heien is niet nodig)? De maat van de begane grond is 139 m2. Etage is 121 m2 en er zit een zolder op van 47 m2. Een exacte prijs hoef ik nog niet het gaat echt om een globale prijsopgave.


Bouw en nieuwbouw Zutphen
dinsdag 01 augustus 2017

Fundering maken voor tuinberging

We willen een tuinberging (3.16 x 1.56 meter) plaatsen inclusief afdak. Daarvoor moet er een fundering komen (+ 1.50 meter in de breedte) met daarop stoeptegels. Het gaat enkel om het egaliseren (waterpas maken) van de fundering en wat beton/cement storten om de stoeptegels te plaatsen. Het betreft een hoekwoning waar je niet makkelijk aan de zijkant kan staan met wat groter materieel. Wel is er een deur waardoor je makkelijk op de plek komt. Graafwerkzaamheden zullen door ons worden gedaan.


Bouw en nieuwbouw Eerbeek
woensdag 10 mei 2017

Fundering op staal maken

Ik wil een prijsopgaaf voor het bouwen van een gebouw op staal gefundeerd met poeren en stiepen. Afmetingen gebouw 10 x 16 meter.


Bouw en nieuwbouw Brummen
zondag 23 april 2017

Fundering maken en vloer storten

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering en het storten van een betonvloer voor het bouwen van ene veranda. De afmeting zal 4.90 bij 6 meter gaan worden. De veranda komt achter de garage. Deze ruimte is via een poort van 1.20 meter breed in de achtertuin te bereiken.


Bouw en nieuwbouw Eerbeek
Offertes aanvragen