Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Zeist

Stenen schuur bouwen - Eigen huis bouwen - Zeist

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stenen schuur bouwen

Om extra leefruimte te creëren willen wij in onze tuin een comfortabele stenen schuur / bijgebouw laten maken. Een deel wordt opbergruimte, het andere deel wordt sport- & ontspanningsruimte. We willen graag een puntdak met dakpannen. Ook in de winter willen we er comfortabele kunnen zitten, dus isolatie en verwarming bv dmv pelletkachel. Op de foto in de bijlage is rood omcirkeld waar de schuur moeten komen. Wij zijn benieuwd naar de prijs indicatie.


Aannemer Zeist

Offertes eigen huis bouwen in Zeist vergelijken

Recente opdrachten in Zeist

donderdag 16 juni 2022

Kelder naast het huis (21 m2)

Op dit moment word onze nieuwe woning gebouw. Hier willen wij naast het huis een garage bouwen met een kelder. Het huis is geheid met palen van 5m omdat er vroeger een kantoor stond die een kelder had. In principe hoeft er in deze buurt namelijk niet geheid worden. De kelder zouden we ongeveer 3 bij 7 willen hebben. Waren benieuwd naar de mogelijkheden en kosten.


Bouw en nieuwbouw Zeist
donderdag 14 april 2022

Kelder onder oprit bouwen (+- 98m2)

Wij zijn ons aan het orienteren op een uitbreiding van onze woning middels een kelder. Plaatsing van de kelder is direct naast de woning, onder de oprit. Wel zouden we graag een verbinding zien vanuit onze hal en/of de bijkeuken. Het zal tbv een leefruimte worden. Verder nog relevant: - Oplevering inclusief verbinding woning en trappen, verder casco en vloerverwarming. - Maat in overleg maar ~1400x700x250 cm - Zandgrond met grondwater op ~8m


Bouw en nieuwbouw Zeist
dinsdag 18 januari 2022

Woonklare kelder

Wij willen graag een kelder onder onze nieuw te bouwen schuur, geluiddicht en bruikbaar als filmstudio met audiostudio. 5x6, 3 meter plafondhoogte.Hebben jullie de mogelijkheid de volledige realisatie te kunnen dien, van tekening tot realisatie inclusief vergunningaanvraag? Ik sta open voor prefab. Het liefst wil ik een woonklare oplevering.


Bouw en nieuwbouw Zeist
dinsdag 20 april 2021

Kelder bouw

Wij willen graag een kelder laten plaatsen. Samen met onze Architect passen we de woning aan naar onze wensen. Een onderwerp dat momenteel op tafel ligt is de vraag of het aanbrengen van een kelder een passende oplossing is. Zowel technisch als ook financieel. Er zijn verschillende scenario’s door ons bedacht welke ik op een later tijdstip ook graag ter beoordeling bij u voorleg om uw professionele mening hierop te krijgen. Voor nu om een goed en eerlijk idee te krijgen wat een kelder kost houden we het op 1 scenario. Als dit scenario binnen ons te besteden budget past gaan we graag dieper in op de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Momenteel hebben wij 1 slaapkamer in het huis ingericht als werkkamer voor mijn vrouw en mijzelf. COVID-19 heeft ons gedwongen om anders te kijken naar de inrichting van het huis en daarmee ook de wens voor een aparte werkruimte gecreëerd. De volgende scenario’s zijn vanuit het oogpunt dat wij de uitbouw voor het vergroten van de begane grond met garage als uitgangspunt nemen (zoals in de bijlage is terug te vinden). Scenario 1 Een standaard kelder onder de nieuw te bouwen garage met als doel hiervan een werkkamer te maken. Daglicht door middel van Koekoek ramen. Graag ontvangen we een inschatting van de kosten om een dergelijke kelder te plaatsen. Mocht u vragen hebben dan verneem ik het graag.


Bouw en nieuwbouw Austerlitz
zaterdag 13 maart 2021

Stenen schuur bouwen

Om extra leefruimte te creëren willen wij in onze tuin een comfortabele stenen schuur / bijgebouw laten maken. Een deel wordt opbergruimte, het andere deel wordt sport- & ontspanningsruimte. We willen graag een puntdak met dakpannen. Ook in de winter willen we er comfortabele kunnen zitten, dus isolatie en verwarming bv dmv pelletkachel. Op de foto in de bijlage is rood omcirkeld waar de schuur moeten komen. Wij zijn benieuwd naar de prijs indicatie.


Bouw en nieuwbouw Zeist
woensdag 28 oktober 2020

Kelder uitbreiden

Momenteel hebben we een kelder onder onze jaren 30 woning en staan wij op het punt onze woning verder uit te bereiden. Ik zou graag een idee hebben van de mogelijkheden en kosten voor het vergroten van onze bestaande kelder, bijvoorbeeld onder de nog uit te bereiden delen, uitbereiding bestaande (deel van) de kruipruimte dan wel onder de achtertuin in een latere fase. Het gaat dan om de grove bouw, de installaties en afwerking willen we zelf uitvoeren. Het betreft zand grond met een diep grondwaterpijl. Er is geen geschiedenins met vocht problemen in de kelders in de straat. Bijgevoegd de tekening van de huidige en toekomstige woning


Bouw en nieuwbouw Zeist
dinsdag 05 mei 2020

Casco woning bouwen

Ik wil een casco woning met een kelder, een begane grond en een eerste etage laten bouwen op een kavel van 7000 m2. De woning word 12,5 x 11 meter, en ik wil er ook een bijgebouw bij van 20 x 5 meter. Verder wil ik dat de woning 3 slaapkamers krijgt, 2 badkamers, en 4 toiletten. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Ik heb wel een schets van de architect.


Bouw en nieuwbouw Driebergen-Rijsenburg
donderdag 30 april 2020

Bouwen schuur/atelier

Ik ben op zoek naar iemand voor het bouwen van een schuur/atelier gemetseld van 1100 x 550, voorzien van twee klapdeuren en twee ramen. Evt dakraam. Ik wil graag weten wat het kost als het helemaal afgewerkt is en wat het kost als het casco opgeleverd word. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Den Dolder
vrijdag 20 maart 2020

Kelder maken onder jaren '30 woning

Gaat om kelder onder twee onder 1 kap; ongeveer 50 m2. Kruipruimte is nu ongeveer 70 cm; huidige vloer mag er uit, effectieve hoogte graag rond 240 cm; kelder komt grotendeels tussen kelder buren en onze eigen bestaande kelder. Graag af werken vloer (vloerverwarming geïsoleerd, plafond cement en afwerken met stuk net als de wanden. Aantal licht en elektra punten. Trap van woonkamer naar de kelder. Gaat dus om goede fundering maken, afgraven/uitzuigen, wanden en plafonds en vloeren leggen, trap installeren en afwerken.


Bouw en nieuwbouw Zeist
maandag 27 januari 2020

Bouwen casco tuinhuis

Graag ontvang ik een offerte voor het laten bouwen van een casco tuinhuis. Geen voorkeur voor een bepaalde bouwmethode. Prijs graag inclusief EPDM dakdekking. Exclusief betonnen ondervloer, leidingwerk, kozijnen en vloer,- en wandafwerking binnen en buiten. Ook exclusief muurtje (zie bijgevoegde bestanden).


Bouw en nieuwbouw Driebergen-Rijsenburg
dinsdag 24 september 2019

Souterrain uitdiepen

Ik overweeg een vrijstaand huis te kopen waar een bestaande stahoge kelder in zit (2m) met 1 koekoek. Oppervlakte is kleine 50m2. Ik wil graag de bestaande kelder met circa 70 cm uitdiepen en 1 koekoek er bij laten plaatsen, zodat er volwaardige leefruimte ontstaan. Nieuwe vloer moet goed geisoleerd zijn, in ruw beton op te leveren. Met verdere afwerking hoeft op dit moment een rekening te worden gehouden. Huis staat op zandgrond en is goed toegankelijk. Ik begrijp dat dit te weinig info is voor een juiste offerte, maar wil graag weten wat grofweg de bandbreedte is van de grove werkzaamheden zodat ik weet of het zinvol is hiermee verder te gaan.


Bouw en nieuwbouw Den Dolder
donderdag 19 september 2019

build a basement in the garden

This is Jessica. I would like to build a basement in my garden (around 40 square meters). I'm wondering if you could give a quote on this work. Casco, with only a foundation. I don't know if I need a permit.


Bouw en nieuwbouw Zeist
woensdag 18 september 2019

Plaatsen van een kelder

Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van een (eventueel prefab) kelder, onder een nog aan te leggen veranda, met toegang van uit een te renoveren en 1m uit te bouwen bijkeuken. Ondergrond=zandgrond. Vergunningsaanvraag: geen idee of dit nodig is, i.i.g. nog niets ingediend. Afstand vanaf de straat aan voorzijde huis is ongeveer 20 meter (over bebouwing heen). Locatie is ook langs zijkant huis te bereiken, echter niet met groot materieel (kleinste gravertje kan wel). Kelder maat ongeveer 500 x 250 centimeter, met goede stahoogte. Aan 1 zijde grenzend aan uitbouw buren.


Bouw en nieuwbouw Zeist
zondag 14 oktober 2018

Houten schuur bouwen

De huidige schuur van 12 m2 mag gesloopt worden. Hiervoor in de plaats wil ik een nieuwe schuur van 3 x 4 x 2,2 meter van Douglashout, inclusief een deur en een raam. In de bestaande schuur is elektra aanwezig. Dat wil ik ook graag terug. Op de vloer mag beton gestort worden.


Bouw en nieuwbouw Driebergen-Rijsenburg
dinsdag 05 juni 2018

Fundering voor woning aanleggen

Het gaat om een permanente vakantiewoning, waar een fundering gelegd moet worden. De woning is 69,9 m2. ook graag in de offerte meenemen inclusief aanleg van vloerverwarming. Graag in de 2e of 3e week van september starten met de klus.


Bouw en nieuwbouw Doorn
Offertes aanvragen