Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Zaandam

Fundering herstel. - Eigen huis bouwen - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering herstel.

Wij willen eens weten wat de richtprijs is voor fundering herstel van dit huisje. Huisje is grotendeels van hout en ongeveer 8 m x 5,5 m.


Aannemer Koog aan de Zaan

Offertes eigen huis bouwen in Zaandam vergelijken

Recente opdrachten in Zaandam

dinsdag 25 juli 2023

Funderingsherstel

Funderingsherstel met perceeloppervlakte van 64m2 en woonoppervlak van 80m2


Bouw en nieuwbouw Zaandam
woensdag 31 mei 2023

Fundering herstel.

Wij willen eens weten wat de richtprijs is voor fundering herstel van dit huisje. Huisje is grotendeels van hout en ongeveer 8 m x 5,5 m.


Bouw en nieuwbouw Koog aan de Zaan
maandag 27 maart 2023

Scheidingswand plaatsen 2,37x2,57

Mijn studio woning is erg klein. Daarom wil ik graag een scheidingsmuur of een wandmuur laten bouwen zodat ik 2 kleine ruimtes kan creëren. Breedte van mijn woning is 2.37m en Lengte vanaf het plafond tot de grond is 2.57.


Bouw en nieuwbouw Wormer
donderdag 30 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping op mijn dakterras laten zetten, de afmetingen van de overkapping zijn 4x5 mtr en het dak is op de vierde verdieping. De overkapping moet aan 1 kant tegen de gevel worden gemonteerd. Heb de voorkeur voor aluminium.


Bouw en nieuwbouw Zaandam
woensdag 11 mei 2022

Fundering voor aanbouw maken (15m2)

Ik wil een aanbouw bouwen van ongeveer 6m x 2.5m, maar daar heb ik een fundering voor nodig.


Bouw en nieuwbouw Westzaan
dinsdag 03 mei 2022

Tuinhuis plaatsen

Een simpele maar wel duurzame tuinschuur van 5,3x2,5 meter dat tevens als een deel van de omheining dient. Geen ramen nodig, wel 1 of 2 deuren. Verder graag advies en info.


Bouw en nieuwbouw Zaandam
maandag 31 mei 2021

Fundatie schuur

Een fundatie maken voor een houten schuur. Het is ca 27m², zie ook de bijlage. Afmetingen staan in het bijgevoegde document in millimeters. De klus kan direct gestart worden, maar het heeft geen haast.


Bouw en nieuwbouw Zaandam
zondag 21 maart 2021

Fundering maken voor kleine aanbouw

Ik zoek iemand voor het maken van een fundering voor een kleine aanbouw van 5,5 a 6 m2 tegen de aanbouw van de buren. Let op: ik heb geen achterom.


Bouw en nieuwbouw Zaandam
vrijdag 12 maart 2021

Heipalen slaan en beton storten

Wij willen een prefab betonnen huisje plaatsen op het land achter onder ons (zie de bijlagen). Deze moet op heipalen geplaatst worden. Voor de heipalen heb ik wellicht iemand indien u dat niet kan verzorgen. Het gewicht van het huisje zonder fundering bedraagt 12 ton. De diepte van de heipalen is naar verwachting 14,5 meter. Ik zoek daarnaast iemand voor storten van een betonvloer afmeting 3,5 mtr x 12,75 mtr ca. 20cm dik. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn de grond- & graafwerkzaamheden - stellen van bekisting - aanbrengen van een geïsoleerde tempex vloer 11cm dik - het aanbrengen van beton ijzer - het vlak storten ca. 10 m3 beton inclusief aanhangerpomp. In de bijlage de locatie, deze ligt ongeveer 50 meter van de weg en het bouwwerk.


Bouw en nieuwbouw Oostzaan
dinsdag 19 januari 2021

Fundering maken voor aanbouw

Graag ontvang ik een offerte voor een fundering van een aanbouw. Het gaat om een aanbouw van 4 m diep en 11.50 lang. Ik zou u graag van alle informatie voorzien die nodig is voor een offerte. Graag hoor ik welke informatie u van mij nodig heeft of ik maak graag een afspraak om ter plaatse met u te kijken wat er nodig is.


Bouw en nieuwbouw Assendelft
maandag 18 januari 2021

Schuur bouwen

Ik wil graag een schuur van 6 x 3 x 4 meter hoog laten bouwen. De schuur moet compleet opgeleverd worden met een fundering, houten kozijnen en een houten constructie.


Bouw en nieuwbouw Assendelft
maandag 21 december 2020

Kelder onder bestaande woning realiseren

We willen een kelder onder onze woning laten plaatsen. We hebben een woning uit 2010. Het huis is buitenmaats 8x12. We willen over de breedte (8m) een kelder laten maken aan de voorkant. Rekening houdend met de fundering zal de kelder binnenmaats zo'n 6x7 worden schat ik in. De toegang wil ik verzorgen met een trap onder de huidige trap. Het grondwaterpeil ligt ongeveer 1-1,5 m onder het maaiveld.


Bouw en nieuwbouw Assendelft
vrijdag 18 december 2020

Een stenen schuur bouwen in de achtertuin

Ik ben op zoek naar een aannemer die een stenen schuur in mijn achtertuin kan realiseren. De schuur dient 700 bij 350 cm groot te worden en dient goed gefundeerd te zijn. Graag opleveren met dubbele deur en plat dak. Daarnaast graag een prijsopgave voor met en zonder spouw. Dit moet achter een vrijstaande woning gerealiseerd worden dus is goed bereikbaar.


Bouw en nieuwbouw Zaandam
zondag 29 november 2020

Kunststof recreatiechalet bouwen

We willen graag een nieuw chalet laten bouwen op onze recreatiekavel, woonruimte circa 40 m2, goed geïsoleerd. We willen 2 slaapkamers, een badkamer, aparte toilet en een keuken met een woonkamer. We willen zo onderhoudsvrij mogelijk, wat goed is geïsoleerd en denken aan kunststof.


Bouw en nieuwbouw Zaandam
vrijdag 16 oktober 2020

Kelder laten bouwen

Ik wil graag een kelder laten bouwen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Het kozijn aan de voorzijde mag verwijderd worden voor graafwerkzaamheden, breedte 2,4 meter. 2,2 meter sta hoogte. Vloer opp. Ongeveer 40 m2 Muur opp. Ongeveer 60 m2 Ik weet alleen nog niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, dit moet ik nog navragen. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Oostzaan
Offertes aanvragen