Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Woerden

Stenen schuur metselen (~8m2) - Eigen huis bouwen - Woerden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stenen schuur metselen (~8m2)

We willen graag een stenen schuur laten bouwen in de achtertuin, de fundering ligt al, verder dient de schuur aangesloten te zijn op elektra, en willen we een brede deur waar makkelijk fietsen doorheen kunnen. Het betreft een oppervlakte van +/- 8 vierkante meter. De schuur moet aan het huis gemetseld worden zodat de deur van de bijkeuken opent in de schuur (zie foto’s). Graag horen we wat dit ongeveer moet gaan kosten.


Aannemer Woerden

Offertes eigen huis bouwen in Woerden vergelijken

Recente opdrachten in Woerden

donderdag 20 april 2023

funderingsherstel

Onze in aankoop zijnde boerderij is aan de voorzijde verzakt. Fundering moet gestabiliseerd worden en gevel moet worden hersteld, gevijzeld of gelift.


Bouw en nieuwbouw Harmelen
zaterdag 18 februari 2023

Funderingsherstel

Hierbij een huis wat we binnenkort zouden willen overnemen, alleen onder voorbehoud een bouwkundige keuring. Daarnaast willen wij een realistische bod uitbrengen voor deze woning. Hiervoor hebben wij een indicatieve berekening nodig van wat een funderingsherstel voor zo'n huis zou kosten? Wij hebben nog geen tekeningen gezien van dit huis, maar wij hebben het vermoeden dat de woning op staal gefundeerd is. Wij willen dit herstellen door de vloer en fundering te vervangen door een (schroef) paalfundering en staalplaatbetonvloer. Graag ontvang ik van u een indicatieve berekening per m2 voor het vervangen van de fundering. PS


Bouw en nieuwbouw Waarder
donderdag 23 juni 2022

Kelder onder garage realiseren (~21m2)

Onder mijn garage van ca. 6 x 3,5 meter achter de woning wil ik een kelder laten maken. De garage staat op palen en heeft een betonnen vloer. De kelder mag casco opgeleverd worden, het wordt bedoeld als extra deel voor de garage. Geen verwarming en geen elektra.


Bouw en nieuwbouw Woerden
donderdag 24 maart 2022

Stenen schuur metselen (~8m2)

We willen graag een stenen schuur laten bouwen in de achtertuin, de fundering ligt al, verder dient de schuur aangesloten te zijn op elektra, en willen we een brede deur waar makkelijk fietsen doorheen kunnen. Het betreft een oppervlakte van +/- 8 vierkante meter. De schuur moet aan het huis gemetseld worden zodat de deur van de bijkeuken opent in de schuur (zie foto’s). Graag horen we wat dit ongeveer moet gaan kosten.


Bouw en nieuwbouw Woerden
maandag 28 februari 2022

Schuur bouwen

Zoek een vakman voor het bouwen van een prefab schuur in mijn tuin. Denk aan 10 m2, mag casco worden opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Oudewater
vrijdag 19 juni 2020

Draagvloer/funderingsvloer voor uitbouw

Wij willen in de toekomst een uitbouw achter de woning laten realiseren en laten nu al wel heipalen hiervoor slaan. Daarom graag een offerte voor alleen een draagvloer/funderingsvloer voor deze latere uitbouw. De maat van deze draagvloer/funderingsvloer moet worden 2,00 meter x 6,00 meter. Ook graag advies van de vakman over welk type draagvloer/funderingsvloer.


Bouw en nieuwbouw Woerden
zaterdag 18 januari 2020

Gemetselde schuur met fundering bouwen

Wil graag een schuur bouwen, met betonnen fundering en gemetseld. Circa 21 vierkante meter. Ongeveer 6.5 meter lengte, 2.40 meter hoog en 2.5 meter breed.


Bouw en nieuwbouw Bodegraven
maandag 23 april 2018

Woning met garage bouwen

Wij willen op een kavel een woning bouwen van 2,5 verdieping à 12 x 7 meter,verdieping 1 en 2 is 12 x 6 meter. Max hoogte woning is 11 meter, met zadeldak met 65 graden hoek. Inclusief 2 ruime dakkapellen en een glazen achterpui over gehele breedte à 7 meter. Tevens garage van 6 x 3 meter, plat dak. Alles met baksteen. Wat zouden hier de globale kosten van zijn?


Bouw en nieuwbouw Nieuwerbrug
donderdag 02 februari 2017

Plaatfundering en betonnen beschoeiing maken

Ik wil een betonnen beschoeiing met daaraan een plaatfundering voor een schuur laten maken. Het gaat om een beschoeiing langs de sloot van 23,5 meter lang, 20 cm breed en 1 meter diep. Ik denk dat hier prefab schotten voor gebruikt kunnen worden. In het midden van deze betonnen beschoeiing moet een plaatfundering voor een kapschuur van 8 x 8 meter worden gemaakt en aangekoppeld. Onder de beschoeiing moeten 5 heipalen en onder de plaatfundering maximaal 3 palen. Ik denk dat een paallengte van 5 meter voldoende zal zijn om door de kleilaag op het zand te komen. De plaatfundering moet dubbel gewapend worden en naar schatting totaal 15 tot 20 cm dik worden. Deze plaat moet ook gevlinderd worden. Omdat de locatie nu nog goed bereikbaar is, wil ik deze klus graag op korte termijn laten starten.


Bouw en nieuwbouw Woerden
donderdag 08 september 2016

Schuur of loods bouwen

Naast onze nieuwe aankoop willen we graag een garage/schuur/loods. Voor een brug met klusauto en als werkruimte. Ongeveer 4 x 10 meter. Hoogte ongeveer 6 meter. Etagevloer daar waar de brug niet staat ongeveer 4 x 6 meter. Aan de voorzijde 2 grote deuren met een hoogte van ongeveer 3 meter en aan de zijkant 2 grote deuren met een hoogte van ongeveer 3 meter. Een lichtstraat in het dak en bij de bovenverdieping 1 of 2 ramen die open kunnen. We zijn nog niet bezig met de vergunning. Dit willen we graag mee laten in het proces door de aannemer. Er ligt een betonnen fundering.


Bouw en nieuwbouw Zegveld
woensdag 25 maart 2015

Palen slaan voor een schuur

Ik wil graag enkele palen laten zetten om een funderingsplaat voor een schuur te realiseren. De schuur wordt houtskelet dus het meeste gewicht zit in de vloer. De plaat wordt ongeveer 6 x 4 meter. Graag een offerte voor het nodige heiwerk.


Bouw en nieuwbouw Bodegraven
woensdag 31 december 2014

Stenen schuur laten bouwen

Ik wil op mijn perceel van 900 m2 een stenen schuur laten bouwen van 80 m2. De schuur moet geïsoleerd zijn en lichtkoepels hebben in het puntdak. Ook ramen in de zijkant en openslaande garagedeur moet aanwezig zijn. In verband met veengrond moet er ook geheid worden met een betonnen vloer.


Bouw en nieuwbouw Noorden
donderdag 13 november 2014

Fundering voor een uitbouw maken

Betreft een te plaatsen fundering aan de achterzijde van een tussenwoning met de afmeting 6,50 m x 2,50 m. Indien nodig zal er geheid moeten worden.


Bouw en nieuwbouw Woerden
vrijdag 31 oktober 2014

Prefab schuur laten plaatsen

Ik wil graag een schuur laten plaatsen . Prefab 3x3 incl onderheide plaat


Bouw en nieuwbouw Bodegraven
maandag 30 november 2009

Aannemer

Nieuwbouwproject. Op kavel van 125m2 zal woning van 3 etages gebouwd worden met vloeroppervlak bgg 70m2, 1e verdieping 79m2 en 2e verdieping 50m2. totale inhoud ca 550m3.


Bouw en nieuwbouw Woerden
Offertes aanvragen