Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Weert

Garage bouwen - Eigen huis bouwen - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 6 meter lang en 5 meter breed met spits dak. De hoogte is ongeveer 4.50 meter, graag met fundering en een smeerput. Aan de buitenkant van de garage zal het denk ik iets langer moeten dan 6 meter zodat het aansluit op het huis.


Aannemer Weert

Offertes eigen huis bouwen in Weert vergelijken

Recente opdrachten in Weert

zondag 12 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het realiseren van een overkapping met openklapbare lamellen. Zit te denken aan een aluminium constructie. Afmeting ongeveer 10x3,5x2,5


Bouw en nieuwbouw Weert
woensdag 02 februari 2022

Bestaande woonboerderij slopen en nieuwe bungalow bouwen

Heb een woonboerderij die gesloopt moet worden, zeer oud en veel te groot (22m lang en 18/12m diep Bungalow moet zeker de helft kleiner worden.


Bouw en nieuwbouw Weert
zaterdag 31 oktober 2020

Nieuwe bungalow laten bouwen

Ik wil graag een nieuwe bungalow van 9,5 x 14 meter met een plat dak laten bouwen. De binnenkant moet casco zijn inclusief een fundering. De buitenkant gemetseld. Verder wil ik dat er 2 slaapkamers in komen, 1 badkamer, 1 toilet, 1 woonkamer, 1 keuken en een garage. De kavel is 605 m2.


Bouw en nieuwbouw Kelpen-Oler
dinsdag 29 september 2020

Kelder onder bestaande woning realiseren

Ik wil graag een gedeelte van de kruipruimte uitdiepen tot een sta hoogte kelder van ongeveer 30 m2 om te gebruiken als muziekruimte. Ik ben op zoek naar een partij die advies kan geven en de werkzaamheden volledig uit kan voeren.


Bouw en nieuwbouw Nederweert
woensdag 01 april 2020

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen van 6 meter lang en 5 meter breed met spits dak. De hoogte is ongeveer 4.50 meter, graag met fundering en een smeerput. Aan de buitenkant van de garage zal het denk ik iets langer moeten dan 6 meter zodat het aansluit op het huis.


Bouw en nieuwbouw Weert
woensdag 11 juli 2018

Garage en aanbouw bouwen

Ik wil een garage en aanbouw laten maken. De vergunning en tekening heb ik al. De garage is ongeveer 7,5 bij 4 meter en de aanbouw is 5 bij 3,5 meter. Dit moet beide gemetseld worden. Ik wil het casco opgeleverd hebben op de isolatie na.


Bouw en nieuwbouw Weert
woensdag 27 september 2017

Kelder onder de oprit maken

Een kelder onder de oprit van 10 meter bij 4 meter de oprit is zelf 15 meter bij 6 meter


Bouw en nieuwbouw Budel-Schoot
woensdag 11 januari 2017

Garage en tuinhuis laten bouwen

We willen een garage van 10 bij 3.50 meter en een tuinhuis met dezelfde afmeting laten plaatsen.


Bouw en nieuwbouw Budel
maandag 26 december 2016

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning; plm. 450 m3; breedte 10 m. Diepte 7 m + aanbouw (serre) en garage. Begane grond: slaapkamer en badkamer. Verdieping: 2 slaapkamers en kleine badkamer. Zadeldak 45 (? ) graden. Moet nog gedetailleerder worden uitgewerkt. Het gaat in eerste instantie om een globale m3 prijs. Graag eerste reactie via e-mailadres.


Bouw en nieuwbouw Nederweert
woensdag 30 november 2016

Fundering voor en kelder maken onder houten nieuwbouwhuis

We zijn bezig met een nieuwbouw huis. Het wordt een houten huis van ongeveer 15 bij 10 meter. Hiervoor zoek ik een partij om de fundering te maken en meteen een kelder plaatsen. De keldergrootte is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik een kelder van 3 x 4 meter of groter. Prefab heeft de voorkeur. Als het meezit qua prijs dan wil ik meteen meerdere kelders laten plaatsen. Het is schone grond.


Bouw en nieuwbouw Weert
zaterdag 04 juli 2015

Metselaar voor metselen schutting, tuinmuren en buitenhaard

Wij zijn op zeer korte termijn opzoek naar een metselaar. Onze metselaar kan door ziekte niet komen. Het gaat over een totaal oppervlakte van ongeveer 75 m2. Het betreft het metselen van een nieuwe schutting (tevens zijkant van nieuw tuinhuis), 3 tuinpoorten in metselen en het inmetselen van een buitenhaard. Deze is kant en klaar en hoeft alleen ingemetseld te worden.


Bouw en nieuwbouw Weert
woensdag 11 februari 2015

Kelder in de kruipruimte maken

Wij hebben een kelder, maar zouden deze graag verder uitbreiden ( waar nu kruipruimte is). Het betreft ongeveer een oppervlakte van 35 m2.


Bouw en nieuwbouw Weert
zondag 02 november 2014

Bouwen van een loods / paardenstal

We willen een loods metselen van 6 x 15 mtr, met 3 paardenluiken (ramen) erin en 2 grote schuifdeuren aan beide gevels. De stal dient geïsoleerd te worden & een dakpannen dak erop.


Bouw en nieuwbouw Leveroy
zondag 27 oktober 2013

Kelder onder bedrijfsloods bouwen

Wij willen graag een kelder onder de bedrijfshal laten maken. Deze zal 20 x 10 meter moeten worden en ongeveer 2.75 meter hoog. De ruimte moet droog zijn voor de opslag van goederen.


Bouw en nieuwbouw Budel
zondag 19 juni 2011

Bouwen houtenwoning

We gaan een houten woning bouwen het stapelbouw systeem. De woning wordt 12x9 meter en een garage van 8x4 meter. We zoeken een ploeg mensen die zowel de grondplaat, de opbouw van de logs, en het dak kunnen maken plus eventueel verdere werkzaamheden zoals tegelwerk/schilderwerk e.d.


Bouw en nieuwbouw Neeritter
Offertes aanvragen