Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Wassenaar

Kantoor in de tuin bouwen - Eigen huis bouwen - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kantoor in de tuin bouwen

Ik wil een kantoor van 40 m2 in de tuin laten bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden emt stucwerk, een fundering, houten kozijnen en een gemetselde buitenkant.


Aannemer Wassenaar

Offertes eigen huis bouwen in Wassenaar vergelijken

Recente opdrachten in Wassenaar

dinsdag 13 september 2022

fundering nieuw te bouwen woning + bouwen kelder

Wij willen een nieuwe woning gaan bouwen. Daarvoor zoeken wij nog een partij die de fundering inclusief kelder zou willen maken en eventueel de begane grondvloer. Ik verwacht deze week de vergunning. 200 m² fundering en 100 m² kelder. Casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
dinsdag 11 januari 2022

Kelder realiseren

Zoek een vakman voor het realiseren van een kelder die ik wil gebruiken als spa. gaat om 30 m2. Moet een zwembad, sauna, jacuzzi, kleedkamer en douches in komen.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
vrijdag 23 april 2021

Kantoor in de tuin bouwen

Ik wil een kantoor van 40 m2 in de tuin laten bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden emt stucwerk, een fundering, houten kozijnen en een gemetselde buitenkant.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
dinsdag 14 juli 2020

Onderkelderen van keuken (of garage)

Onderkeldering met een afmeting van 2,50 meter x 2,50 meter. Voorkeur gaat uit naar onderkeldering van de keuken, met als tweede keus de garage. Graag advies van een ervaren kelder-bouwer.


Bouw en nieuwbouw Voorschoten
maandag 27 april 2020

Stenen schuur bouwen en oude houten verwijderen van 3 x 3 x 2,5 m

Ik wil graag een idee krijgen van wat een stenen schuur met een puntdak zou kosten van 3 x 3 mtr. Wanden 2,25 hoog, punt 2,75 meter hoog. Halfsteens op een betonnen vloer. Er zijn drie muren nodig. Aan één kant wordt de schuur tegen de bestaande schuur van mijn buurman gebouwd, er moeten dus 3 gevels komen. Twee ramen van ongeveer 75 x 75 cm, brede halve garagedeur van 200 x 120 cm breed. De houten schuur nu moet verwijdert worden. Er zal denk ik wel een fundering nodig zijn, misschien een ring fundering of een plaat, maar daar wil ik graag advies over. Elektra zit er nu ook. Vergunning is niet nodig.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
woensdag 25 maart 2020

Houten schuur vervangen door stenen

Achter in onze tuin staat nu een houten tuinhuis. Dat wil ik graag vervangen door een stenen schuur (met stroom), en tegelijkertijd de houten schutting achterin de tuin vervangen door een stenen muur - met deur. Tuin is 6 m breed. Waar moet ik aan denken qua kosten?


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
dinsdag 10 maart 2020

Kelder bouwen

We hebben recent een woning gekocht die wij in de loop van 2020 betrekken. We hebben het plan opgevat om in deze bestaande woning een kelder of een souterrain te laten bouwen. In verband met de aanvraag van de hypoptheekfinanciering voor het bouwdepot hebben we op korte termijn een onderbouwde, maar wel globale inschatting nodig van de kosten van deze verbouwing. Het is een split-level tussenwoning, waarbij er achter de inpandige garage ruimte is (nu nog kruipruimte) om een kelder te plaatsen. De garage bevindt zich dus ook onder de woning. In de buurt zijn meer bewoners die een kelder hebben laten bouwen. Wij willen een ruimte creëren van 6m x 4m met een hoogte van 2,25 meter. Voor zover nu bekend zijn er geen bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning stamt uit 1973 en volgens de huidige bewoner is de kruipruimte en fundering van de woning al voorbereid voor het inbouwen van een kelder. Kunt u op basis van deze informatie een globale inschatting maken van de prijs van een dergelijke verbouwing (het komt in dit stadium nog niet aan op 5000 euro). Of moet u ter plaatse een kijkje nemen? De huidige bewoner heb ik hierover al geïnformeerd en staat welwillend tegenover het bezoek door een aannemer. Kunt u in de prijsopgaaf het verschil aanbrengen tussen casco-bouw en volledige bouw. Onder casco versta ik dan, naast water en winddicht wel dat buitenramen, leidingwerk, aansluitingen, elektra en freeswerk voor leidingen al wel is gebeurd. Maar het plaatsen van wandjes, kozijnen nog door mijzelf kan worden afgemaakt. Ik overweeg om het afmaken zelf te doen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De taxateur voor de financiering heeft in ieder geval een indicatie nodig voor het bepalen van de hoogte van het bouwdepot.


Bouw en nieuwbouw Voorschoten
zaterdag 18 mei 2019

Poolhouse realiseren bij zwembad

Ik wil een poolhouse van PVC bij het zwembad van 10 x 5 meter laten realiseren. Een vergunning hiervoor heb ik inmiddels in bezit.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
zondag 08 juli 2018

Fundering voor nieuwbouw laten maken

Werkzaamheden: 1. Uitzetten woning met opdrachtgever en gemeente incl. Bouwplanken, heipiketpalen en maatvoering fundering en bg-vloer. 2. Leveren, heien, snellen en opruimen 19 stuks prefab betonpalen # 250 mm lang 10,5 meter. 3. Grondwerk, uitgraven bouwput t.b.v. de woning en leveren en verwerken 100 mm zand in bouwput. Inclusief aanvullen met uitkomende grond. Overtollige grond blijft in depot. Gesloten grondbalans. 4. Leveren en in werk storten circa 92 meter funderingsbalk van 350 x 500 mm. Wapening 75 kg per m3. Funderingsbalk gestort in eigen kist. Werkvloer folie o.g. 5. Leveren, leggen en afstorten druklaag ca. 121,3 m2 geïsoleerde begane grondvloer. Rc 3,5. Aangebracht volgens opgave leverancier. Exclusief geïsoleerde kantplank en cementdekvloer. 6. Uitvoering en werkvoorbereiding eigen werkzaamheden.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
zondag 31 december 2017

Woonhuis onderkelderen

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten van onderkelderen van een 2 onder 1 kap jaren '30 woning. De begane grond is ongeveer 60 m2, de kelder zal dezelfde afmeting moeten krijgen. De woning is via de voor- en zijtuin goed bereikbaar en de entree van de kelder zal in de gang moeten komen. In eerste instantie gaat het om een casco kelder waar nog geen vergunning voor aangevraagd is.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
donderdag 25 augustus 2016

Heipalen slaan voor terrasoverkapping en uitbouw

Ik wil graag een overkapping van 3 bij 6 meter laten plaatsen en mijn zoon een uitbouw van 2 bij 6 meter. Kunt u aangeven hoeveel heipalen er nodig zijn en wat de kosten hiervoor zijn.


Bouw en nieuwbouw Voorschoten
zaterdag 28 mei 2016

Dubbelsteens tuinmuren met fundering metselen

Ik wil in mijn tuin graag twee hoge dubbele muren laten metselen van respectievelijk 7 x 3 en 3 x 3 meter, met fundering. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen en maak graag een afspraak om het werk in te meten en te bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
zondag 06 maart 2016

Kelder onder de bestaande woning bouwen

Ik zou graag een kelder onder mijn bestaande woning van 9 jaar oud willen. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
zaterdag 19 september 2015

Schuur laten opmetselen

Ik wil graag een gemetselde schuur laten bouwen. Deze zal enkelsteens opgemetseld moeten worden, zonder isolatie van 4.5 bij 2.5 meter. Hoogte tot het dak is ongeveer 2.20 meter. Op de schuur heb ik graag een zadeldak met dakpannen. Inclusief: fundering, betonnen vloer, een deur, een raam en elektriciteitsaansluiting.


Bouw en nieuwbouw Voorschoten
dinsdag 10 maart 2015

Kelder bouwen

I would like an estimation of the price for building a kelder under an existing house (vrijstanding). Size of the kelder should be in the order of 70m2 and a height of 2. 30m. House is in the area of wassenaar and ground seems to be sand. Currently under the house there is a kruipruimte of around 50cm height. The house was originally built in 1927 and has already a small kelder of around 10m2 and 1. 9 m height. Part of the new kelder to be built will be used as garage and the other part as a hobby room. At this stage I would like to have a rough estimation of the costs that could be expected, in order to assess its feasibility or not.


Bouw en nieuwbouw Wassenaar
Offertes aanvragen