Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Wageningen

Stenen schuur met puntdak 32m2 (casco) - Eigen huis bouwen - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stenen schuur met puntdak 32m2 (casco)

Ik zou graag informatie willen ontvangen voor het bouwen van een stenen schuur met puntdak. Voorzien van een dubbele toogdeur en wat ramen. Afmeting circa 8x4 meter. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Het dak moet zonnepanelen kunnen dragen.


Aannemer Randwijk

Offertes eigen huis bouwen in Wageningen vergelijken

Recente opdrachten in Wageningen

woensdag 22 februari 2023

Stenen schuur met puntdak 32m2 (casco)

Ik zou graag informatie willen ontvangen voor het bouwen van een stenen schuur met puntdak. Voorzien van een dubbele toogdeur en wat ramen. Afmeting circa 8x4 meter. De oplevering van de binnenzijde mag casco. Het dak moet zonnepanelen kunnen dragen.


Bouw en nieuwbouw Randwijk
maandag 06 juni 2022

Onderkeldering garage (~24m2)

Wij zouden graag meer ruimte in de woning willen creëren. Ons idee is om een extra hobbyruimte/kamer te maken, onder de garage. De afmetingen worden ongeveer 3,22m breed bij 7,5m. De garage is gebouwd op zand, met isolatieplaten. Zie bijlage voor het oppervlakte. Intentie is om de gehele garage te onder-kelderen, met 2 a 3 koekkoeks aan de buitenkant en een trap in de garage naar beneden. Casco opgeleverd. De verwarming bespreek ik graag in overleg met de vakman. Graag willen wij informeren naar de mogelijkheden. Is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken?


Bouw en nieuwbouw Bennekom
dinsdag 06 juli 2021

Het plafond verlagen door middel van gipsplaten

Plafond verlagen tbv bekabeling en eventueel spotjes/invouw speakers. Hele huis excl keuken toilet en badkamer. Ongeveer 55m2. Graag met gipsplaten. 5-10 cm verlagen.


Bouw en nieuwbouw Wageningen
zaterdag 15 mei 2021

Fundering voor garage maken

Ik wil graag een betonnen fundering voor een nieuw te bouwen garage laten maken. De garage word 5 x 4 meter.


Bouw en nieuwbouw Lienden
maandag 21 december 2020

Een woning onder kelderen

We hebben een huis gekocht, waar we graag een onderkelderde schuur bij willen bouwen. Ons nieuwe huis ligt hoog, zodat er vanuit de kelder een uitgang te maken is naar het fietspad. We denken aan een schuur van 5000 bij 3000 mm. Materiaal beton en boven de grond helemaal gemetseld. Kunt u daar een prijsindicatie van geven? Vergunning technisch mag het.


Bouw en nieuwbouw Rhenen
maandag 26 oktober 2020

Een garage bouwen achter een vrijstaande woning

Ik ga verhuizen naar Bennekom. Daar wil ik aan mijn huis een garage/schuur bouwen van ongeveer 9x8 meter plus nog een carport ervoor. Het liefste zo dat je ook nog spullen kwijt kan op de 1e verdieping van de garage. Dit moet achter een vrijstaande woning gemaakt worden en de bouw graag van metselwerk. De binnenzijde kan ik zelf afwerken.


Bouw en nieuwbouw Bennekom
donderdag 01 oktober 2020

Kosten bouwen 2 onder 1 kap

Wij zijn benieuwd naar een prijsindicatie voor het bouwen van een standaard 2 onder 1 kap met garages. Kan een stuk grond kopen. Links en rechts geïnformeerd: standaardbouw is duur. Verder gaan kijken voor degelijke maar betaalbare bouw: eventueel prefab od skeletbouw. Eventueel heeft hij al iemand met wie hij samen kan bouwen. Casco is een optie. Redelijk eigen netwerk. Iets van 5 tot 6 Meter breed per huis. Lengte circa 12 meter. Boven mag iets kleiner zijn. Wel een zolder. Toiletten 2x en badkamer boven maken. Garage hoeft niet enorm groot te zijn, standaard.


Bouw en nieuwbouw Wageningen
vrijdag 14 augustus 2020

Aanleg kelder onder huidige woning

Oriënterende fase puur om een grof idee te krijgen van bouwkosten voor bouw van maatwerk kelder onder bestaande woning. Betreft aanleg van kleder van 10x10,5m bij 2,6m(?) hoog, waarvan 10x7,5 onder bestaande woning (en overige deel onder achtertuin). Woning zelf is 6 jaar oud. Kelder dient logischerwijs goed geïsoleerd te zijn, waterdicht, optimale ventilatie, etc. Locatie is Renkum. Eerste indicatie van totale aanleg kelder (afgraven, wanden, trappen, e.d.) en begeleiding is gewenst. Inrichting kelder (Elektra etc) kan buiten beschouwing worden gelaten. Nogmaals, het gaat puur om het krijgen van een idee (bandbreedte kosten?), zonder idee van verdere details van wat er bij komt kijken.


Bouw en nieuwbouw Renkum
zondag 10 mei 2020

Schuur bouwen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen wat het kost om een schuur van 7x3 te laten bouwen met daarin de volgende opties : -nieuwe fundering -stenen -zoldertje (dus met puntdak) en raam -geïsoleerd -2 deuren enkele. - 1 elektrische deur van 2 meter. Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet Rolf


Bouw en nieuwbouw Lienden
vrijdag 28 februari 2020

Onderkelderen bestaande woning

Wij hebben een woning en overwegen die te onderklederen. De benedenverdieping beslaat circa 90 m2. Het bijzondere van de huidige situatie is dat er al een kelder is van circa 18 m2 en dat de overige ruimte onder de begane grond al tot circa 150 cm is uitgegraven. Wij willen nu graag de rest volledig laten onderkelderen en zoeken een partij die ons daarbij kan helpen. De kelder moet afgewerkt worden met elektra en stucwerk. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Wageningen
dinsdag 09 januari 2018

Fundering aanleggen voor tuinkamer

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor een fundering voor een tuinkamer. Ik vermoed dat balken + (3) palen op de hoeken noodzakelijk zijn, en graag willen we dat de vloer meegestort wordt. Oppervlakte: ca. 6 x 3 m Bedankt alvast!


Bouw en nieuwbouw Lienden
zaterdag 07 oktober 2017

Schuur metselen

We willen een schuur metselen met raam en openslaande deuren. Het gebouw wordt 3 á 4 x 5 meter. Inclusief fundering leggen. Geen voorwerk nodig. Achtertuin is goed bereikbaar.


Bouw en nieuwbouw Zetten
woensdag 02 augustus 2017

Fundering voor houten nieuwbouw woning

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een fundering van een lichte houten nieuwbouw woning van 55 m2 grondoppervlak. Het zal geplaatst moeten werden op zandgrond in Renkum. Hiervoor is denk ik en staal fundering gebruikelijk? Wij zouden wel graag ook een kleine prefab kelder willen. Wij zijn ons hier nog over aan het oriënteren.


Bouw en nieuwbouw Bennekom
zondag 16 juli 2017

Afzinkkelder maken

Wij willen graag een afzinkkelder van 7 x 5 meter naast gemeentelijk monument op kleigrond laten bouwen, 150 meter van de rijn. Wisselend grondwaterpeil. Wat zouden de kosten zijn voor een prefab afzinkkelder? Ingang naar de tuin is ruim voldoende voor een persoonsauto. De kelder mag casco worden opgeleverd en de vergunning is nog niet aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Heteren
vrijdag 31 maart 2017

Kelderbox in de tuin plaatsen

Offerte voor een rechthoekige kelderbox voor in de tuin. Afmetingen: 8 meter x 3 meter


Bouw en nieuwbouw Bennekom
Offertes aanvragen