Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Waalwijk

Garage onderkelderen - Eigen huis bouwen - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garage onderkelderen

Voor een garage ben ik geïnteresseerd in een ruwe kostenindicatie voor het onderkelderen ervan. De garage is ongeveer 6 bij 3, gebouwd met een halfsteense muur. De vloer kan verwijderd worden. Een gemeltselde kelder heeft de voorkeur i.v.m. kosten. Ook een indicatie voor aanschaf en plaatsen van een (houten) looptrap is gewenst.


Aannemer Waalwijk

Offertes eigen huis bouwen in Waalwijk vergelijken

Recente opdrachten in Waalwijk

maandag 28 maart 2022

Schuur bouwen (~6m2)

Graag zouden wij een buitenschuur willen laten bouwen van 250 x 250 cm waarbij er 2 deuren inzitten tegenover elkaar: 1 enkele deur en 1 roldeur over de breedte van de schuur. Alle kozijnen wil ik van kunststof of hout, dit bespreek ik graag in overleg. Dit geldt ook voor de afwerking van de buitenzijde. Schuur wordt gebruikt voor fietsenstalling en motor stalling. Mag casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Drunen
dinsdag 06 oktober 2020

Schuur metselen

Fundering graven en beton storten Incl vloerplaat Afmetingen buitenwerk 4x7 mtr Enkel buiten werk incl sparingen schuurdeur garage deur en tuindeuren Dak en kozijnen en binnen werk wil ik zelf doen als buitenwerk staat Moet wel in een punt gemetseld worden De Max hoogte van de nok balk mag 5 meter zijn


Bouw en nieuwbouw Waalwijk
vrijdag 15 mei 2020

Garage onderkelderen

Voor een garage ben ik geïnteresseerd in een ruwe kostenindicatie voor het onderkelderen ervan. De garage is ongeveer 6 bij 3, gebouwd met een halfsteense muur. De vloer kan verwijderd worden. Een gemeltselde kelder heeft de voorkeur i.v.m. kosten. Ook een indicatie voor aanschaf en plaatsen van een (houten) looptrap is gewenst.


Bouw en nieuwbouw Waalwijk
dinsdag 28 april 2020

Fundering maken voor aanbouw

Graag aanbieding voor het maken van een fundering all inn tbv aanbouw (grondwerk ,bekisting, beton storten (ong 16,5 M2).


Bouw en nieuwbouw Drunen
maandag 27 april 2020

Het ontwikkelen van twee vrijstaande woningen

Ik zoek een aannemer die een tweetal vrijstaande woningen met geschakelde schuur kan realiseren. Dit gaat om een groot project. Ik bespreek graag wensen en mogelijkheden met de aannemer.


Bouw en nieuwbouw Kaatsheuvel
woensdag 19 februari 2020

Bungalow bouwen

Ik heb een goedgekeurde bouwaanvraag voor een nieuwe woning in Drunen. De woning wordt een bungalow, plat dak, van 200 m2 binnenmaat. De bouw is smal en lang, ongeveer 7,5/6,5 m1 bij 34 m1. Waarschijnlijk begint de bouw pas eind 2020. De isolatie wordt optimaal, trippel glas rondom, vloerverwarming. Er komen 3 badkamers, 2 voor incidenteel gebruik. Daarnaast 3 tappunten voor warmwater. Er komt een optimaal aantal zonnepanelen op het platte dak. Naast het verwarmen van de woning is dus warmwater nodig voor 3 douches en 6 wastafels/gootstenen. Meeste tijd wordt de woning door 2 mensen bewoond, incidenteel door 4 of 6 (bed&breakfast). Rechts (oost) naast de woning staat al een nieuwbouw woonhuis met warmtepomp grond-water. Links (west) en voor (zuid) zijn en komen geen woningen. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie.


Bouw en nieuwbouw Drunen
dinsdag 21 januari 2020

Fundering voor tuinkamer

Inclusief de achtertuin tegen het woonhuis aan willen wij een tuinkamer laten plaatsen. De grootte van de tuinkamer wordt 5,35 x 3,5 meter. De fundering moet geïsoleerd zijn. We denken dat een betonplaat voldoende is. Er ligt nu bestrating. Graag offerte voor maken fundering.


Bouw en nieuwbouw Waalwijk
donderdag 07 september 2017

Woning nieuw bouwen

Wat zijn de bouwkosten inclusief btw per m3 bij jullie. Er Er zijn 2 schetsen gemaakt met een verschillende inhoud: woning 1 687 m3 en van woning 2 703 m3. De vakman dient de fundering, optrekken van de wanden, het dak, stuken van wanden en plafonds, keuken en badkamer, vloerafwerking en het aanleggen van de cv en elektra uit te voeren. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Bouw en nieuwbouw Waalwijk
donderdag 22 juni 2017

Beton in de tuin laten storten

Casius. Ik wil voor 2 cub beton laten storten voor een schuur/ aanbouw. Het gaat over sleuven. De sleuven graven wij zelf. Het is op ongeveer 2 meter te bereiken met de bus. Dus makkelijk te kruien. Met vriendelijke groet,


Bouw en nieuwbouw Sprang-Capelle
dinsdag 25 april 2017

Kelderbak onder tuin aan achterzijde

Graag zou ik een afspraak willen maken voor de mogelijkheden van het plaatsen van een kelder in de achterzijde onder de tuin. Er zal een toegang via een trapportaal vanuit de kamer moeten komen. De wens is om glazen panelen in het dak te laten plaatsen. De afmeting zal ongeveer 3.50 bij 7 meter moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd en de achtertuin is slecht bereikbaar. De afwerking van de kelder dient separaat vermeld te worden op de offerte.


Bouw en nieuwbouw Drunen
zondag 23 april 2017

Houten tuinhuis vervangen door een gemetseld tuinhuis

Wij hebben momenteel een houten tuinhuis van 3 x 4 meter op een betonnen ondergrond staan. Wij overwegen dat te laten vervangen door een gemetseld tuinhuis met een puntdakje. Er moet een bergzoldertje in. Het mag enkelsteens gebouwd worden. Ik ontvang graag uw offerte. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar maar reageer altijd op een emailbericht.


Bouw en nieuwbouw Drunen
dinsdag 04 april 2017

Fundering maken en vloer storten

Voor een nieuw te bouwen houten schuur wil ik graag een prijsopgave voor een betonnen fundering. Het totale bouwwerk is 10 x 5 meter, en daarvan is 4 x 5 meter een overdekt terras, en 6 x 5 meter wordt schuur, waar een gewapende betonvloer in moet komen, afgevlinderd. Zie ook bijgevoegde tekening. De fundering moet vorstwerend worden uitgevoerd.


Bouw en nieuwbouw Elshout
vrijdag 10 februari 2017

Fundering maken met boorpalen

Ik ben op zoek naar een richtprijs voor het volgende: Voor het te bouwen van een 2 onder 1 kap woning dient er een fundering op palen gemaakt te worden, de constructeur is momenteel bezig met de exacte berekeningen. Hoe het er nu uit zal zijn betreft het een boorpalen fundering met 18 palen die 4 meter de grond in zullen gaan, de rest van de fundering betreft breedplaat 320. Hoop dat u met deze informatie ons kunt helpen met een richtprijs. Alvast dank.


Bouw en nieuwbouw Kaatsheuvel
zondag 22 januari 2017

Prefab kelder bouwen

Graag ontvang ik een prijs voor een prefab kelder van of 6.50 meter lang bij 3.50 meter breed en 2.40 meter hoog. De andere mogelijkheid zou zijn 3 meter lang bij 3.50 meter breed en 2.40 meter hoog. De kelder zal onder een vrijstaande woning met zand grond geplaatst moeten worden. De wanden en vloer dienen glad te zijn, maar hoeven verder niet te worden afgewerkt.


Bouw en nieuwbouw Kaatsheuvel
donderdag 08 december 2016

Prefab kelder laten bouwen

Ik ben op zoek naar een prefab kelder van ongeveer 7 meter bij ongeveer 3,5 meter en een hoogte van ca 2,6 meter. Wat zijn standaard afmetingen voor jullie en wat zijn de kosten inclusief transportkosten het plaatsen enzovoorts.


Bouw en nieuwbouw Drunen
Offertes aanvragen