Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Vlissingen

20m2 fundering leggen - Eigen huis bouwen - Vlissingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

20m2 fundering leggen

voor mijn aanbouw wil ik graag 20m2 (5000 * 4000) fundering laten aanleggen op staal. dus bekisting (of kant en klare eps bekisting) incl staalmat en beton vloer incl staalmat. afgraven is reeds voorzien.


Aannemer Vlissingen

Offertes eigen huis bouwen in Vlissingen vergelijken

Recente opdrachten in Vlissingen

vrijdag 17 juni 2022

20m2 fundering leggen

voor mijn aanbouw wil ik graag 20m2 (5000 * 4000) fundering laten aanleggen op staal. dus bekisting (of kant en klare eps bekisting) incl staalmat en beton vloer incl staalmat. afgraven is reeds voorzien.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
donderdag 02 september 2021

Meerdere klussen in onze woning uitvoeren waaronder kozijnen renoveren en de schoorsteen

Op zoek naar een handig bedrijf / iemand die kan helpen met meerdere klussen! Badkamer: Deurkozijnen stucen. De deur (wit) en de drempel (zwart) verven. Zolder: De twee ontsierde schoorsteenpijpen omkleden met een koof. Bij één van de schoorsteenpijpen zitten stijgerbuizen gemonteerd. Deze graag een paar cm inkorten, zodat deze in gebruik kunnen blijven. Beneden: Kast om de waterontharder heen timmeren, wel zodat deze nog gebruikt kan worden en ook om spullen op te kunnen zetten. Plekken op de witgeverfde muren wegwerken indien mogelijk. Zie foto's. Voor vragen graag contact met mij opnemen!


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
vrijdag 26 februari 2021

Garage bouwen

Garage met fundering ca. 5,5x6 met loop deur en raam. Voorkeur voor een complete met een betonnen constructie. Er moet geheid worden.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
vrijdag 12 juni 2020

Fundering en vloer storten

Ik wil een houten kapschuur neerzetten naast het huis ter vervanging van de huidige carport. Omdat er later wellicht een camper onder komt te staan zoek ik iemand die een betonnen vloer en fundering kan storten. Het gaat dus om graven, bekisting maken en storten van beton. Woon in Vlissingen op kleigrond. De afmetingen van de vloer inclusief fundering moet zo'n 10 bij 3 meter worden.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
maandag 17 september 2018

Prefab zelfbouwwoning maken

Ik wil graag de mogelijkheid bekijken voor het laten bouwen van een prefab woning. Uitgaande van het feit dat ik alleen een stuk grond heb. Wat zou dit grofweg kosten om mijn woning te laten bouwen? Ik ga uit van een woning van 200 vierkante meter met keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Het gaat om een huis met twee woonlagen. Er dient ook een fundering gemaakt te worden en er hoeft niet geheid te worden. Dit moet vooralsnog casco geleverd worden tenzij ik een goede aanbieding krijg.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
zondag 09 juli 2017

Prefab kelder nieuwbouwen

Bij een nieuwbouw plaatsen van een prefab kelder zonder dek met ongeveer de afmeting 4 x 2,5 x 2 meter, l x b x h.


Bouw en nieuwbouw Oost-Souburg
donderdag 17 november 2016

Heipalen slaan voor een nieuwe woning

Huis 750kuub inhoud kosten kosten 12 heiloalen 12 meter


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
zondag 20 maart 2016

Kelder onder het huis plaatsen

We willen een advies en/of offerte voor het laten aanbrengen van een kelder onder onze gehele woning. We willen verhuizen of meer ruimte in ons eigen huis. Ons huis staat op geslagen heipalen en is in 1998 gebouwd. Er is een kruipruimte aanwezig en de vloer is geïsoleerd. Het zal iets van 10 bij 11 zijn ongeveer. We denken dat bronbemaling wel nodig is i.v.m. grondwater hoogte in Zeeland (Zeeuwse klei). Graag z.s.m. een afspraak voor advies, prijzen en informatie over vergunningaanvraag en dergelijke. De kelder kan casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Koudekerke
maandag 15 juni 2015

Fundering maken voor een garage / loods

Ik wil een garage/loods slopen en er een nieuwe neerzetten. Afmeting 17 bij 4 meter en drie meter hoog houtskelet. Tevens een aanbouw aan ons huis van 4.1 bij 3.5 meter en 6.5 meter hoog houtskelet bouw. De loods is makkelijk bereikbaar en de aanbouw is moeilijk bereikbaar. Het is een rijtjeshuis. En het moet via de voorkant van het huis. De aanbouw komt tussen twee muren en de loods staat op een zandplaat. Ik weet niets over de oude fundering.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
zaterdag 04 oktober 2014

Storten van een fundering voor een recreatiewoning

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een fundering voor een stenen zomerwoning met berging, met zadeldak en dakpannen. Afmeting: 4.8 x 12.85 meter = 60 m2.


Bouw en nieuwbouw Westkapelle
vrijdag 14 februari 2014

Vrijstaande woning op kavel bouwen

Wij zoeken een aannemer om een vrijstaande woning voor ons te realiseren op een kavel in Zoutelande. Kavelgrootte is 509 m2. Woning dient levensloopbestendig te zijn. Fundering moet gerealiseerd worden, kleigrond dus heien. Afmeting van het huis zal ongeveer 100 a 120 m2. 8 x 14 a 15 meter. Begane grond met een eerste verdieping erop. Volledige afbouw. Voorzieningen als water en elektra moeten vanaf de weg gehaald worden. Bouwmethode nog niet bepaald. Wensenlijst en details per mail te verkrijgen. Offerte dient een ruwe indicatie te zijn om te bepalen of vervolg zinvol is, dus geen uitgebreide bestekken enzovoorts. Tevens opnemen om een reken- en tekenwerk te leveren. Contact per e-mail.


Bouw en nieuwbouw Zoutelande
donderdag 06 februari 2014

Vrijstaande woning op kavel laten bouwen

Wij willen in Zoutelande een vrijstaande woning laten bouwen op een kavel van zo'n 500m2. Woning moet grote woonkamer/keuken hebben, slaapkamer met badkamer en inloopkast op bg, hobby/werkruimte en berging op bg, 2 a 3 slaapkamers en 2e badkamer op verdieping. Tekeningen, wensenlijst etc verkrijgbaar bij serieuze interesse. Graag contact per mail.


Bouw en nieuwbouw Zoutelande
maandag 13 januari 2014

Casco vakantiewoning laten bouwen

Casco vakantie woning (gemetseld) met schuin dak om op termijn een vakantie woning te realiseren. Fundering reeds geplaatst en stenen zijn reeds aanwezig. Het gaat om het skelet neer te zetten en het metselen. Woning is 8 bij 5 meter.


Bouw en nieuwbouw Koudekerke
zaterdag 28 december 2013

Nieuwe schuur laten bouwen

Nieuw te bouwen schuur van 7 bij 3 meter. Beton storten voor vloer ongeveer 25 cm diep. Schuur met ongeveer 40 cm stenen muurtje, verdere bekleding hout verticaal geplaatst. Dubbele deur in de tuin, enkele deur in de brandgang. Tot aan de brandgang is een stuk van 5 m lang en 1,5 m breed. Dit moet ook meegenomen worden. Dit alleen hout. 1 lange zijde is schuur van de buren, hoeft niks voor. Plat dak iets hellend voor afvoer regenwater. Liefst geïsoleerd. Aanleg elektra. Aan 1 korte zijde een raam. Graag offertes of verdere vragen via email in verband met werktijden.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
woensdag 04 december 2013

Beton storten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende gratis offerte voor de volgende opdracht: Beton storten voor schuur, deze is 3,5 meter bij 6 meter. Volgens verschillende berekeningen komt het uit tussen de 5 en 7 kuub. Huis heeft geen achterom, tuin is 6 meter, huis 9 meter lang, daarvoor stoep 3 meter. Graag ontvangen wij een offerte inclusief vlinderen. De bewapening ligt er in dus graag zo snel mogelijk. Bedankt voor uw reactie, voor meer informatie graag mailen.


Bouw en nieuwbouw Vlissingen
Offertes aanvragen