Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Veenendaal

Schuur bouwen 4x5m - Eigen huis bouwen - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuur bouwen 4x5m

Wij hebben nog geen schuur staan momenteel. Hij is voornamelijk bedoeld voor opslag. ca 4x5 plat dak met een stukje overkapping aan de linker zijgevel. Voorgevel dubbele deur en zijgevel enkele deur. Isolatie zodat alles er in opgeslagen kan worden en een raam voor daglicht. zou graag advies willen ontvangen of het een stenen of houten schuur moet worden.


Aannemer Leersum

Offertes eigen huis bouwen in Veenendaal vergelijken

Recente opdrachten in Veenendaal

vrijdag 21 januari 2022

Schuur bouwen 4x5m

Wij hebben nog geen schuur staan momenteel. Hij is voornamelijk bedoeld voor opslag. ca 4x5 plat dak met een stukje overkapping aan de linker zijgevel. Voorgevel dubbele deur en zijgevel enkele deur. Isolatie zodat alles er in opgeslagen kan worden en een raam voor daglicht. zou graag advies willen ontvangen of het een stenen of houten schuur moet worden.


Bouw en nieuwbouw Leersum
zaterdag 29 mei 2021

Kelder bouwen

Ik wil een kelder van 12 x 7 meter onder een vrijstaande woning laten bouwen. Het liefst casco. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
woensdag 07 april 2021

Maken kelder en verbouw bestaande schuur

Ik ben voornemens een kelder te (laten) plaatsen naast een bestaande schuur, waarbij de nieuw te maken betonnen trap in de schuur, toegang moet geven tot de kelder. In het dak van de kelder wil ik graag een lichtstraat met nooduitgang. De afmetingen zijn 6m bij ca 7m en 2,5m hoog. Details kunnen nog wijzigen ivm lopende vergunningaanvraag, maar dit zijn de eerste ideeën. Tevens moet elektriciteit, vloerverwarming, waterleidingen en riolering etc aangelegd worden in deze kelder (ik wil graag een douche, bad en wasmachine kunnen plaatsen) en aangesloten worden op de bestaande infra van het huis. De kelder moet vochtvrij en bewoonbaar zijn. Gasleiding moet van het huis naar de schuur getrokken worden (ca 10 meter), voor het kunnen plaatsen van een CV. Ook in de schuur moet waterleiding en afvoer gemaakt worden ivm mogelijk plaatsen van een keuken en aanleggen van vloerverwarming. Het gaat dus om een casco met leidingwerk. Eventueel later werkzaamheden in onderling overleg.


Bouw en nieuwbouw Leersum
woensdag 17 februari 2021

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder van 11 x 23 meter onder het huis laten bouwen. Graag casco, dus alleen de vloeren en de muren. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Overberg
zaterdag 10 augustus 2019

Het bouwen van een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer voor het ontwikkelen van een vrijstaande woning op een perceel. De woning moet een woon-oppervlakte krijgen van ongeveer 150 m2 en de woning moet 2 woonlagen krijgen. De woning moet woon-klaar worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de woning. Onze voorkeur gaat uit naar een landelijke woning.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
zondag 21 januari 2018

Houten schuur bouwen

Houten Schuur bouwen van +/- 18 m2 met extra grote toegansdeur. Plat dak, geen ramen, electriciteit en water voorziening aanleggen. Grond moet 1 meter uitgegraven worden. Opdracht kan pas doorgaan na aankoop van grond. Telefonisch niet bereikbaar!!!


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
zaterdag 07 oktober 2017

Aanbouw/vernieuwing schuur aan garage

Wij willen aan onze garage een nieuwe aangebouwde schuur laten maken, met gebruikmaking van een deel van de fundering van de oude schuur. Wij hebben onze oude schuur, deels van hout en deels met bakstenen muren, reeds gesloopt. Er is al voor 15 % een fundering aanwezig en ook een stuk fundering al uitgegraven. Wij zoeken nu een vakman voor het graven en storten van de fundering, opmetselen van de buitenmuren en 2 tussenmuren, storten van een gewapende betonnen vloer en plaatsen van een nieuw dak. Dat doek moet in het verlengde van het garagedak worden gebouwd en sterk genoeg zijn voor het dragen van zonnepanelen. De totale afmeting is ongeveer 40 m². Ik ben in het bezit van een onprofessionele bouwtekening. Ik laat de klus hier graag even helemaal inmeten en ontvang daarna uw offerte.


Bouw en nieuwbouw Leersum
woensdag 20 september 2017

Stenen schuur vergroten

Onze stenen schuur in de achtertuin (bereikbaar via achterpad, willen we vergroten). Hij is nu 3,50 meter x 2,41 meter. Het nieuwe deel willen we naast de bestaande schuur hebben, waarbij het nieuwe deel een eigen ingang heeft en niet in open verbinding staat met de bestaande schuur. In feite worden het twee schuren naast elkaar.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
dinsdag 14 maart 2017

Prefab kelder onder een uitbouw bouwen

Ik ben in gesprek met een aannemer over het maken van een uitbouw achter mijn woning van ongeveer 6 x 3 meter. Die zal begin 2018 gerealiseerd kunnen worden. Ik wil onder die uitbouw graag een prefab kelder met een effectief kelderoppervlak van ongeveer 15 m². Ik ga graag in gesprek met bedrijven die hier ervaring mee hebben en die mij daarvoor een offerte kunnen verzorgen. Wat mij betreft kan de kelder nog dit jaar geplaatst worden.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
donderdag 15 december 2016

Vrijstaande woning laten bouwen

Ik zou graag willen weten wat een nieuwbouw woning gaat kosten. Als het goed is gaat de tekening over 2 weken naar de gemeente en dan duurt het nog 6 weken dat de bewoners in de omgeving kunnen reageren. Het plan is 7 meter breed en 14 meter lang, indien dit niet mogelijk is zal het 5 a 6 meter breed worden. De schuur met een zolder zal 3 meter breed en 10 meter lang worden. De woning krijgt 2 woonlagen, 3 slaapkamers, badkamer en een zolderverdieping. Op de benedenverdieping ook een slaapkamer met bad voor de oude dag. De oude woning dient eerst nog te worden gesloopt en de schuur met asbest golfplaten moeten ook nog worden verwijderd. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
zondag 10 januari 2016

Beton storten voor een fundering

Beton fundering, bekisting en bewapening klaar +/- 25 meter vanaf de weg rechtdoor een pad naar achtertuin. 5,8 m3. Betonnen rand met vloer 21 m voor veranda 6x3,5 m in Veenendaal.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
donderdag 26 november 2015

Fundering voor een uitbouw storten

Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen voor het storten van een fundering. Het gaat om een uitbouw van 5.2 meter x 3 meter, 1 woonlaag. Het komt tegen de huidige woning aan. Het uitgraven van de door jullie aangeven diepte regelen we zelf. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag. Ik zie graag jullie offerte tegemoet.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
zaterdag 18 april 2015

Stenen schuur bouwen

Stenen schuur bouwen. Afmeting 5 x 3 x 2 meter hoog.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
zaterdag 01 maart 2014

Schuur bouwen

Wij willen rond juni een schuur laten bouwen. Achterin de tuin, gehele breedte van de tuin. Heien is niet nodig. Afmetingen buitenmaat (lxbxh): 5,68 x 3,5 x 5 meter. De bouwplek is ongeveer 25 meter vanaf de weg via een doorgang van circa 1,80 meter breed te bereiken. Wij willen deze schuur vorst- en onderhoudsvrij laten bouwen, dus een gemetseld exemplaar met spouwmuur en isolatie. Fundering met vorstrand, graag betonnen vloer erin. Over materiaal van de (dragende) binnenmuur twijfelen wij nog; Ytong of betonsteen. Betonsteen kan decoratiever en lijkt minder kwetsbaar. Wij willen er dubbele tuindeuren in en een raam van circa 1,10 x 1,10 meter. Er moet een puntdak op komen met dezelfde pannen als op het huis.


Bouw en nieuwbouw Veenendaal
maandag 10 februari 2014

Fundering maken met een betonvloer en vloerverwarming

Wij gaan een woning bouwen door middel van Prefab HSB. De woning is 13 m x 8,5 m en ongeveer 700 m3 inhoud. De zandlaag bevindt zich op 80 cm diepte. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van een fundering inclusief betonvloer en vloerverwarming.


Bouw en nieuwbouw Eck en Wiel
Offertes aanvragen