Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Veendam

Woning onderkelderen (75m2) - Eigen huis bouwen - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Woning onderkelderen (75m2)

Ik wil mijn bestaande woning onderkelderen. Er is op dit moment als een kelder aanwezig, die willen we uitbereiden. Er moet nog ongeveer 75 m2 extra kelder bij komen. We willen dat de kelder casco wordt opgeleverd. Ik wil binnen een maand de knoop doorhakken over alles, daardoor wil ik zo snel mogelijk een offerte. De uitvoering kan ook laten plaatsvinden.


Aannemer Veendam

Offertes eigen huis bouwen in Veendam vergelijken

Recente opdrachten in Veendam

woensdag 22 maart 2023

Woning onderkelderen (75m2)

Ik wil mijn bestaande woning onderkelderen. Er is op dit moment als een kelder aanwezig, die willen we uitbereiden. Er moet nog ongeveer 75 m2 extra kelder bij komen. We willen dat de kelder casco wordt opgeleverd. Ik wil binnen een maand de knoop doorhakken over alles, daardoor wil ik zo snel mogelijk een offerte. De uitvoering kan ook laten plaatsvinden.


Bouw en nieuwbouw Veendam
zaterdag 14 januari 2023

Gemetselde geisoleerde schuur met verdieping + zadeldak bouwen

bouwen van een gemetselde geïsoleerde schuur met verdieping + zadeldak zonder nutsvoorzieningen. 6 m bij 10.5 m hoogte


Bouw en nieuwbouw Oude Pekela
dinsdag 04 januari 2022

Houten schuur bouwen

Achter mijn bestaande schuur wil ik graag een kleinere schuur hebben. Schuur wordt 2 meter breed 3 meter lang met een plat dak. Graag inclusief fundering.


Bouw en nieuwbouw Sappemeer
zaterdag 11 december 2021

Kleder waterdicht maken

De kelder waterdicht maken, er is nu water in de kelder (grondwater) muren zijn droog. Kelder is klein. 1x 3 meter ca.


Bouw en nieuwbouw Winschoten
vrijdag 18 december 2020

Opslagruimte onder bestaande garage

Ik ben aan het uitzoeken naar de mogelijkheden voor een opslagruimte onder mijn bestaande garage. (garage bestaat uit losse tegels op geel zand). Ik zoek een aannemer die dit voor mij kan realiseren. De afmeting van de garage is 3x6mtr en de te creëren ruimte mag 2x4-5mtr worden met een hoogte van 1,5-2mtr. Deze ruimte wil ik gaan gebruiken voor de warmteboiler/vaten en eventueel opslag. Dit is bedoeld om een indicatie te krijgen van de kosten voor de berekening en tekening die nodig zijn voor de vergunningaanvraag.


Bouw en nieuwbouw Nieuwe Pekela
woensdag 02 december 2020

Prefab, casco nieuwbouwwoning zetten

Wij zouden graag een offerte willen voor een prefab woning houtskeletbouw. Begane grond van 9 x 17 meter. Grote ruimte met woonkamer, eetkamer en open keuken. Tevens een badkamer, slaapkamer en berging. Boven meteen schuin dak. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers en badkamer en verder een open ruimte. Tekening is al gemaakt. Vergunning is bijna aangevraagd. Ik heb al een metselaar voor de buitenmuur. Puur dus het karkas neerzetten.


Bouw en nieuwbouw Blauwestad
vrijdag 20 november 2020

Woonboerderij slopen en chalet bouwen

Op dit moment staat er een woonboerderij en deze moet gesloopt worden. Daarna wil ik een houten chalet van 200 m2 laten bouwen. Het chalet moet sleutelklaar opgeleverd worden met elektra, een fundering en dakplaten als dakbedekking. De binnenkant hoeft niet gestuct te worden. Verder bestaat de indeling uit 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, 1 keuken en een woonkamer. De kavel is 1 hectare. Bouwtekeningen en vergunning zijn al aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Scheemda
zondag 21 juni 2020

Huis sleutelklaar laten bouwen

We hebben een stuk grond in Blauwestad Groningen en willen een vrijstaand huis laten bouwen voor €150000-€200000 sleutelklaar (gasloos, zadeldak & bijkeuken of garage) Vookeur voor hoogbouw, maar ook geïnteresseerd in andere opties. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Blauwestad
dinsdag 05 mei 2020

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen van 140 vierkante meter. Ik ben bezig met de aanschaf van een kavel. Ik heb tekeningen van iemand en mijn woning wil ik er ongeveer ook zo uit te komen laten zien, maar met wat aanpassingen. Er komt een begane grond met eerste verdieping en een vliering erboven met vlizotrap. Een kruipruimte van 60-70 cm hoog. Goede isolatie en gemetselde gevels. Schuin dak vanaf eerste verdieping. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. Op de eerste verdieping komen een badkamer en 3 kamers. De ketel moet of op de vliering komen of in een aparte ruimte. Op de tekeningen die ik heb staan ook een bijkeuken en een garage, maar dit zou ik niet willen hebben. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.


Bouw en nieuwbouw Muntendam
zondag 15 maart 2020

Houtskelet prefabhuis laten bouwen

Wij willen de prijs weten van een energie neutraal huis van ca 450 M3 zowel casco als sleutel klaar. De kavel is gekocht en de vergunning is rond. Tekeningen zijn reeds in bezit. Ik kom graag in contact met een aannemer die mij een prijsindicatie kan geven voor het totale plaatje.


Bouw en nieuwbouw Finsterwolde
maandag 13 januari 2020

Prefab of houtskelet woning bouwen

Ik wil een levensloop woning met een oppervlakte van ca 150 m2 op en kavel van 860 m2 laten bouwen. Jaren 30 stijl. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een houten of prefab constructie. Verder wil ik 1 slaapkamer op de beneden verdieping, 2 of 3 slaapkamers op de bovenverdieping, 1 badkamer, 1 keuken, 1 woonkamer, en 2 toiletten. Ik zit nog in de oriënterende fase en heb dus nog geen bouwtekeningen en vergunningen.


Bouw en nieuwbouw Winschoten
zondag 24 november 2019

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een 2 onder 1 kap woning van 6,5 x 11,5 m per woning bouwen. De voorkeur is rechte muren op de eerste etage. Op de tweede etage een puntdak. Offerte voor casco en compleet. Indien mogelijk prefab. begane grond: bijkeuken van 2 bij 2,80 kantoor van 2 bij 2,80 hal met trapopgang plus toilet 3,30 bij 2,80 1e verdieping : hal 3,30 bij 2,80 grote slaapkamer 4 bij 6,5 2 slaapkamer van 4 bij 3,25 vlizotrap richting zolder. tegenover trapopgang badkamer 3,5 garage 3,5 bij 6.


Bouw en nieuwbouw Blijham
maandag 13 februari 2017

Houtskeletbouw pand laten bouwen

Wij hebben een bouwkavel laten reserveren en hebben het voornemen om hier een nieuw pand op te laten bouwen waar we beneden een horecagelegenheid en boven een woning willen realiseren. We hebben van de gemeente toestemming voor de uitwerking van het plan ontvangen. Het gaat om een pand in HSB uitgevoerd met een blokmodel, 2 verdiepingen met een plat dak, afmeting 10 x 15 x 5,5 à 6 meter hoog. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de bouw. Daarbij moet worden uitgegaan van casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Finsterwolde
vrijdag 13 januari 2017

Schuur bouwen op veengrond

Bij onze binnenkort te kopen woning wil ik op termijn een grote schuur laten bouwen. Een schuur van 5 x 15 meter. Goothoogte 3 meter en een zadeldak met nokhoogte 5,5 meter. In de voorpui (korte zijde) twee openslaande deuren van 4 meter hoog. Deze moeten zo breed mogelijk worden, maar minimaal 3 meter. In een lange zijde een dubbele loopdeur. Geen ramen en dak van doorschijnend materiaal i.v.m. licht. Ik heb alleen een schetsje, er is nog geen tekening van gemaakt. Het geheel op een betonnen plaat met voldoende sterkte om een oldtimer touringcar van 16 ton op te zetten. De vrije binnenhoogte moet 4 meter zijn en op 3,2 meter hoogte nog 2,5 meter breed. De ondergrond is veengrond. Het geheel van onderhoudsarm hout.


Bouw en nieuwbouw Nieuwe Pekela
woensdag 02 november 2016

Particuliere bouw van een vrijstaande woning

Ik heb tot eind januari een optie op een bouwkavel en wil daar graag een vrijstaande woning laten bouwen. Ik beschik inmiddels over tekeningen en het bijbehorende beeldkwaliteitsplan. Ik wil graag een offerte ontvangen voor deze bouw, die op zijn vroegst eind januari kan starten.


Bouw en nieuwbouw Winschoten
Offertes aanvragen