Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Tiel

Houten veranda en schuur plaatsen - Eigen huis bouwen - Tiel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten veranda en schuur plaatsen

Ik wil over een breedte van 14 meter aaneengesloten het volgende plaatsen: 1. Schuur 6 meter breed (hout, casco inclusief een fundering) 2. Overkapping 3 meter breed 3. Veranda 5 meter breed Dit wordt dus 1 schuin dak en het is 4 meter diep.


Aannemer Meteren

Offertes eigen huis bouwen in Tiel vergelijken

Recente opdrachten in Tiel

maandag 12 december 2022

Geïsoleerd tuinhuis(gemetseld) realiseren

Wij willen een geïsoleerd tuinhuis(gemetseld) hebben, afmeting 3x3,7m (hoogte mag standaard zijn). Het platte dak (alleen de dakbedekking) maak ik wel zelf. Graag wel zorgen dat de buitenmuren gestuct worden. En uiteraard 1 goed deur erin. Dus geheel compleet leveren/monteren incl. plaatfundering.


Bouw en nieuwbouw Tiel
maandag 26 juli 2021

Een schuur bestaande uit drie delen bouwen

Schuur in drie delen. Fietsberging, tuinhuis en berging. Totale afmeting 12x4. Van hout met puntdak. De fundering ligt er nog niet. Overige specificaties graag in onderling overleg.


Bouw en nieuwbouw Wamel
donderdag 11 maart 2021

Vrijstaande woning bouwen (200 m²)

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen met een woonoppervlakte van ongeveer 200 m². Zie bijgesloten document. Ik wil de woning traditioneel gemetseld hebben. Ik ben al in bezit van een vergunning. Ik wil graag kunststof kozijnen. Ik wil graag een thermisch geïsoleerd dak hebben. Dakbedekking (dakpannen) nog in overleg met de vakman. Materiaal kan ik zelf regelen. Het interieur van de woning doen wij helemaal zelf: graag cascobouw.


Bouw en nieuwbouw Tiel
zaterdag 02 januari 2021

Een bestaande schuur verbouwen en groter maken

Bij ons achter staat een schuurtje graag zouden wij die groter willen hebben. Met een puntdak er op. En stenen muur, en een betonvloer. Graag een offerte met geïsoleerd en zonder geïsoleerde muren. Bedankt alvast voor de moeite! De nieuwe maten van de schuur moeten 425 bij 320 cm worden. De vergunningen hiervoor regel ik zelf.


Bouw en nieuwbouw Ochten
maandag 28 december 2020

Houten veranda en schuur plaatsen

Ik wil over een breedte van 14 meter aaneengesloten het volgende plaatsen: 1. Schuur 6 meter breed (hout, casco inclusief een fundering) 2. Overkapping 3 meter breed 3. Veranda 5 meter breed Dit wordt dus 1 schuin dak en het is 4 meter diep.


Bouw en nieuwbouw Meteren
zondag 29 november 2020

Fundering nieuwe houten schuur aanleggen

Ik ben op zoek naar een funderingsspecialist voor het aanleggen van een fundering van 500 bij 900 cm. Dit dient 60 diep bij 20 cm breed te zijn. Het betreft de achtertuin die per kraantje bereikbaar is.


Bouw en nieuwbouw Maurik
zondag 07 juni 2020

Garage laten bouwen

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Leersum. Dat huis wordt momenteel gebouwd. Naast dat huis willen we een garage laten bouwen. Prefab mag. De maten zijn lang 6 m, breed 3,5 m en hoog 3,25 m. Voorzien van sectionaal deur aan voorzijde en aan rechter zijmuur een loopdeur van 2 m x 1 m op ca 3m van de voorzijde. Plat dak met afwatering naar regenafwateringssysteem.


Bouw en nieuwbouw Tiel
vrijdag 29 mei 2020

Een gemetselde/houten schuur bouwen in de achtertuin

Wij willen een schuur van 5,00 meter x 3,00 meter dus 15 m2. Ook fundering moet gestort worden We willen de onderste 80 cm in steen, daarboven van hout. Aan de kant van de tuin 1 x een kozijn met een deur, aan de gangpad-zijde dubbele deuren. Plat maar wel schuin aflopend dak. Zie tekening.


Bouw en nieuwbouw Tiel
maandag 29 april 2019

Modern nieuw huis

Wij willen een modern huis realiseren van ongeveer 600 m3, in witte afwerking en met veel glas (zie voorbeelden). - Er moeten 4 of 5 kamers in komen - 2 verdiepingen, eigenlijk 1 verdieping met daarbovenop een opbouw - Compleet opgeleverd - Fundering - Van beton, geen bakstenen - Er moet gestuct worden - Overige materialen zoals tegels, badkamer meubels en keuken regel ik zelf Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Ik ontvang graag een offerte.


Bouw en nieuwbouw Buurmalsen
zondag 25 november 2018

Vide bouwen

Ik wil een vide laten bouwen in mijn woon/slaapkamer. De vide moet 2 meter hoog, 3 meter breed en 3 meter lang worden ongeveer. Alles is nog in overleg. Ik laat mij graag informeren.


Bouw en nieuwbouw Puiflijk
donderdag 01 februari 2018

Laagbouw huis bouwen

Wij willen een aantrekkelijk geprijsde woning laten bouwen / prefab / houtskelet /laagbouw


Bouw en nieuwbouw Beneden Leeuwen
dinsdag 19 december 2017

Huis bouwen op de Plantage in Meteren

Wij willen een huis gaan / laten bouwen op een kavel in de Plantage te Meteren. Ben op zoek naar een goede aannemer.


Bouw en nieuwbouw Geldermalsen
zondag 12 november 2017

Fundering maken voor een garage en uitbouw

Ik wil de garage afbreken en opnieuw bouwen. Wat kost een fundering van 7 x 8 meter (inclusief graafwerk)? Ik ga uit van een vorstrandfundering, maar alternatieven zijn welkom. De rest bouw ik zelf.


Bouw en nieuwbouw Tiel
dinsdag 01 augustus 2017

Fundering aanleggen voor woonhuis

Betreft een woonhuis in Beneden-Leeuwen. Het gaat om ongeveer 90 m2 vloeroppervlakte fundering. Het huis is een prefab houtbouw woning van ongeveer 230 m3. De woning is begane grond. Welke fundering heb ik nodig voor dit huis? Rekening houdend met de grondsoort in Beneden-Leeuwen, afmeting woning en geschatte gewicht van het huis. Graag zou ik hier een offerte van ontvangen.


Bouw en nieuwbouw Beneden Leeuwen
maandag 10 juli 2017

Prefab bungalow bouwen

Wij hebben het idee een prefab bungalow te bouwen op een kavel van 17 breed en 50 diep. Ruimtes die wie wensen


Bouw en nieuwbouw Dreumel
Offertes aanvragen