Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Terneuzen

Tuinhuis annex garage met elektrische garagedeur en zijramen laten bouwen - Eigen huis bouwen - Terneuzen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinhuis annex garage met elektrische garagedeur en zijramen laten bouwen

Wij willen een tuinhuis / garage / blokhut van 6.50. diep/lang en 4 meter breed met een plat dak EPDM dakbedekking. wanddikte ca. 28 mm. Een electrische garagedeur van 2.75 m. aan de voorkant een loopdeur in de achterwand. Aan de Rechter zijde, 2 raamkozijnen ca. 1.50 m. x 0.60 m. Bij voorkeur geïmpregneerd met een RAL antracietkleur Welk materiaal tuinhuis heeft je voorkeur?: Kunststof


Aannemer Terneuzen

Offertes eigen huis bouwen in Terneuzen vergelijken

Recente opdrachten in Terneuzen

zaterdag 06 augustus 2022

Tuinhuis annex garage met elektrische garagedeur en zijramen laten bouwen

Wij willen een tuinhuis / garage / blokhut van 6.50. diep/lang en 4 meter breed met een plat dak EPDM dakbedekking. wanddikte ca. 28 mm. Een electrische garagedeur van 2.75 m. aan de voorkant een loopdeur in de achterwand. Aan de Rechter zijde, 2 raamkozijnen ca. 1.50 m. x 0.60 m. Bij voorkeur geïmpregneerd met een RAL antracietkleur Welk materiaal tuinhuis heeft je voorkeur?: Kunststof


Bouw en nieuwbouw Terneuzen
zondag 29 mei 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Graag zouden wij een terrasoverkapping bij onze stacaravan willen. Deze moet losstaand zijn en een opvouwbaar doek hebben (bij voorkeur waterdicht, maar dat is geen must. Naast de pergola zelf zou deze ook geplaatst moeten worden. Onze caravan staat op een vakantiepark/camping in Nieuwvliet.


Bouw en nieuwbouw Nieuwvliet
vrijdag 22 april 2022

Terrasoverkapping verplaatsen

Ik heb eigenlijk al een tijdje verkapping maar ik had deze graag willen verplaatsen. Hiervoor heb ik niet de kennis en had dus graag hierover een offerte ontvangen.


Bouw en nieuwbouw Axel
zaterdag 19 maart 2022

Grote stenen garage bouwen 10x8

Garage bouwen van steen van 10x8 met punt dak. Hierop dus een vliering die 3/4 beslaat. Open punt bij deur om te takelen. 1 automatische roldeur, 1 loopdeur. Puntdak doorlopend voor een overkapping aan de zijkant. Dit wordt een bedrijfsruimte. Ik zou graag dus een offerte willen ontvangen voor het totale plaatje dus van funderingswerk tot aan het compleet bouwen. Graag als optioneel een prijs om dit te onderkelderen voor bijv. 50%


Bouw en nieuwbouw Graauw
zondag 01 november 2020

Nieuwbouw bungalow

Wij willen een bungalow laten bouwen. Het gaat om een lege kavel van 29 m lang (ene zijde 18m diep en andere zijde 11 meter diep) We moeten 5 meter van de voorzijde af blijven. Maximale bouwbreedte is 15 meter. We willen een levensloopbestendige woning laten bouwen en hier willen wij ook een garage bij. We willen een badkamer, 1 grote en 1 kleinere slaapkamer. Woonkamer en keuken mogen zo'n 40/50m² zijn. Ik laat me graag adviseren door de vakman over de constructie, ik heb nog geen directe duidelijke voorkeur. Kozijnen willen wij graag aluminium of kunststof, geen hout. Ik wil graag een prijsindicatie voor zowel casco en helemaal woonkamer. De desbetreffende kavel is nog niet in mijn bezit, ik dien voor november een bod hierop uit te brengen en zou graag voor die tijd in gesprek gaan met een aannemer die mij hier meer over kan vertellen.


Bouw en nieuwbouw Axel
zaterdag 17 oktober 2020

Nieuwbouwwoning casco bouwen

Wij willen een nieuwbouwwoning laten zetten (casco) in Kloosterzande zoals bijgevoegd. Afmetingen 10x8meter. Wijze van bouwen: traditioneel dus met bakstenen. Mag met prefab delen gedaan worden. De huidige isolatiewaarden (2020) moeten worden gehanteerd. Bouwbesluit volgen. Dinsdag 20/10 heb ik van de architect meer informatie. Die kan ik dan met u delen. Of er geheid moet worden is niet duidelijk. Het is wel zandgrond. Er staan verderop huizen op een betonnen plaat. Wat zouden hiervoor bij jullie de kosten zijn?


Bouw en nieuwbouw Kloosterzande
dinsdag 09 juni 2020

Nieuwe garage met geisoleerde sandwichpanelen

Ik woon net 6 a 7 km vanaf Sas van Gent over de grens in Belgie. Graag een offerte voor het (prefab?) bouwen van een nieuwe garage (houtskelet?). De bestaande garage sloop ik zelf en voer ik zelf af. Er ligt een bestaande betonplaat als fundering van 5,70 meter breed x 7,75 meter lang. Deze afmetingen zijn bepalend voor de nieuwe garage. Huidige garage heeft een schuin dak (30 graden?) met een midden-nokhoogte van 2,85 meter. Het dak van de nieuwe garage wil ik 1 meter hoger uitgevoerd hebben met een midden-nokhoogte van 3,85 meter. Eventueel een sectionele poort en een gewone deur er in. Tevens enkele ramen voor daglicht. Als bijlage de fotos van het bestaande gebouw dat vervangen moet worden. Het gebouw word gebruikt als werkplaats.


Bouw en nieuwbouw Sas van Gent
zondag 22 maart 2020

Garage bouwen

Graag wil ik een vrijstaande garage laten bouwen van 6 x 4 x 2,5 m (lxbxh). Dit graag in metselwerk met een plat dak. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra en stucwerk, en een fundering.


Bouw en nieuwbouw Breskens
woensdag 26 februari 2020

Prefab woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren om een nieuwbouw prefab woning (sleutelklaar) van ongeveer 150 m2 met 3 slaapkamers boven en een garage te laten realiseren. Wij hebben een kavel op het oog en wij weten wat wij qua hypotheek kunnen krijgen, maar nu zijn wij aan het kijken of het haalbaar is voor ons. Wij willen een normale stijl voor het huis, geen exclusieve dingen of iets dergelijks. Graag grove prijsopgave.


Bouw en nieuwbouw Sluiskil
maandag 11 november 2019

Fundering leggen

Er komt een houtenskeletbouw achter aan mijn huis. Ik wil graag offerte voor de fundering. Maat 5 bij 10 meter.


Bouw en nieuwbouw Waterlandkerkje
woensdag 03 juli 2019

Woning bouwen

wij willen nieuwbouw realiseren. Het betreft een woning van ongeveer 650 kubieke meter inhoud. Het gesplitste zadeldak wordt verbonden door een lichtstraat. Het moet een semi bungalow worden, met een uitbouw. De oppervlakte zal 80 m2 worden. Verder moet het sleutelklaar opgeleverd worden met een fundering, elektra, en stucwerk. Er moeten 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 badkamer, 1 toilet en 1 keuken in komen. Een schets meezenden was niet mogelijk. Deze hebben we wel beschikbaar.


Bouw en nieuwbouw Terneuzen
woensdag 06 februari 2019

Garage bouwen

Ik wil een garage (7x7x3 meter) met dubbele muren laten bouwen. Ik ben zelf al begonnen met de vloer. Alleen de muren moeten gezet worden. Fundering ligt er al in. Verder hoeft er geen elektra in en moet het nog gestukt en gemetseld worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.


Bouw en nieuwbouw Terneuzen
woensdag 28 februari 2018

Fundering voor tuinhuis

Fundering ten behoeve van een tuinhuis. De maten zijn 3. 5 x 4 meter.


Bouw en nieuwbouw Hulst
woensdag 15 november 2017

Heipalen leveren en slaan voor een nieuwe woning

Ik verwacht zeer binnenkort de vergunning te ontvangen voor de bouw van mijn woning in HSB. Ik ben nu op zoek naar een aannemer die voor mij heipalen kan leveren en slaan. Het gaat om 14 palen van het type 29 x 29 x 325 cm. Belangrijk is of uw installatie geschikt is voor deze paalmaat. Ik ontvang graag uw offerte.


Bouw en nieuwbouw Breskens
donderdag 03 augustus 2017

Huis bouwen

Laagbouw ongeveer 90 m2, inclusief voorwerk. Willen wij 2 slaapkamers, keuken en bijkeuken, grote badkamer, schuur en woonkamer laten bouwen. Nog geen bouwvergunning. Zijn opzoek naar een prijsindicatie hiervoor.


Bouw en nieuwbouw Hoek
Offertes aanvragen