Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Spijkenisse

Kelder onder garage bouwen - Eigen huis bouwen - Spijkenisse

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder onder garage bouwen

Ik ben op zoek naar iemand voor het bouwen van een kelder onder de garage. Er zit geen fundering (kruip ruimte onder de kelder) de garage een een oppervlakte van +/- 16 m2. Ik zou hier graag een speelruimte/game room voor de kinderen willen maken.


Aannemer Spijkenisse

Offertes eigen huis bouwen in Spijkenisse vergelijken

Recente opdrachten in Spijkenisse

vrijdag 18 november 2022

Berging met plat dak realiseren (~15m2)

Ik zoek een berging, zwart potdeksel met overstek. Mogen ook zwarte sandwichpanelen zijn aan de buitenkant. Liefste kopse kant dubbele deur lange zijde enkele deur met 1/4 raam (kunststof). Verder casco oplevering. Afm 3 bij 5m.


Bouw en nieuwbouw Hekelingen
vrijdag 10 juni 2022

Schuur bouwen (19 m2)

Ik wil graag een houten schuur met een bakstenen onderrand (0.5 m hoog) Afmeting ongeveer 720x265. Denk dat een betonplaat voldoende, mag ook casco worden afgewerkt. Hoeft niks verwijderd te worden.


Bouw en nieuwbouw Goudswaard
donderdag 17 februari 2022

Schuur vervangen (~30m2)

Ik wil mijn huidige schuur platgooien en een nieuwe laten plaatsen over de gehele breedte van mijn tuin (30m2). Ik heb nog geen vergunning hiervoor in bezit, graag zou ik dit mbv. de vakman willen aanschaffen. De nieuwe schuur graag van metselwerk en kunststof kozijnen. Casco opgeleverd, zonder verwarming.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
woensdag 05 mei 2021

Fundament voor aanbouw achterkant

Oppervlakte fundering 40m2 4 palen (boorpalen) Voorbereiding elektra


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
dinsdag 04 mei 2021

Kelder onder garage bouwen

Ik ben op zoek naar iemand voor het bouwen van een kelder onder de garage. Er zit geen fundering (kruip ruimte onder de kelder) de garage een een oppervlakte van +/- 16 m2. Ik zou hier graag een speelruimte/game room voor de kinderen willen maken.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
zaterdag 27 februari 2021

Gemetselde of houten schuur bouwen t.b.v. camperopslag

Graag wil ik een klein schuurtje op mijn erf vervangen door een grotere (Ca. 7 bij 5 m) voor een Camper en fietsen stalling Het maakt mij niet uit of dit een houten of stenen schuur wordt. Ik weet ook niet wat de gemeente hierin wil. Deze garage mag met plat dak worden gemaakt. Ik denk dat het handig is om te heien, graag advies. Ik heb een bouwdepot welke tot mei 2022 loopt. Binnenzijde graag casco oplevering. Wel graag extra afwerking opties meenemen in de offerte zodat ik hier een afweging in kan maken. We willen ook graag een ontwerp laten maken.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
dinsdag 12 januari 2021

Garage bouwen platdak

Garage 5 bij 7.5 meter. Graag geïsoleerd en de constructie van hout of gemetseld. Beton vloer afgewerkt met gietvloer en de binnenkant gipsplaten. vergunning is niet nodig. Woonklare oplevering. Kozijnen graag van hardhout. Constructie gemetseld of met hout.


Bouw en nieuwbouw Geervliet
woensdag 09 december 2020

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning van 160 m2 op een kavel van 800 m2 laten bouwen. De woning moet casco opgeleverd worden met een fundering op heipalen, en kunststof kozijnen. Ik weet nog niet van welk materiaal de woning gemaakt moet worden. Dat wil ik nog even met u overleggen. Verder wil ik dat de woning 1 verdieping heeft, 3 slaapkamers, 1 badkamer met een toilet, 1 los toilet op de begane grond, 1 keuken en 1 woonkamer. De vergunning en de bouwtekening zijn al aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Heenvliet
zondag 22 november 2020

Schuur laten bouwen in achtertuin

We willen graag een schuur laten bouwen in de achtertuin van 5,2 meter bij 3,5 meter. In plaats van het huidige tuinhuisje. De achterste aansluiting van de tuin op de steeg is schuin, dus de schuur zou 1 schuine wand krijgen. De korte zijde wordt dan 3,5 meter diep, de lange zijde 4 meter diep. Het is de bedoeling dat er grote deuren zijn aan beiden kanten, zo breed mogelijk. Zodat je door de schuur heen loopt van tuin naar steeg en andersom.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
dinsdag 15 september 2020

Kelder onder het hoofdgebouw

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Graag wil ik een kelder realiseren onder het hoofdgebouw van 12 m x 14 m hoogte 2.6 m. De kelder hoeft niet afgewerkt te worden. De vergunning is al aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
zaterdag 18 mei 2019

Een chalet stellen

Ik zoek een partij die een chalet kan stellen. De chalet is ongeveer 5 bij 7 meter groot. Er zijn meerdere krikken aanwezig onder de chalet die even recht gezet moeten worden. De chalet dient weer waterpas te staan.


Bouw en nieuwbouw Zuid-Beijerland
dinsdag 27 november 2018

Garage tegen het huis aan bouwen

Wij willen naast ons huis de schuur die er nu staat doortrekken de oprit op en een stuk de tuin in. De totale afmeting zal 10 meter lang en 3 meter breed worden. Wat zou het kosten om hier een betonvloer en fundering in een keer te storten als dit mogelijk is. Ik hoor het graag van u.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
maandag 30 april 2018

Beton storten voor fundering

Beton storten voor fundering + plaat, vloer, van 28 m2 . Totaal = plus minus 10 kuub m3 Slang van wagen tot Fundering = 15 meter. Graag mijn totale kosten. Dit is dringend voor mij.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
vrijdag 16 februari 2018

Fundering voor groot tuinhuis laten maken

Wij willen een tuinhuis plaatsen. De afmeting is 6.50 x 9 meter. Tuin is te bereiken via het achterpad.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
maandag 22 januari 2018

Betonnen fundering laten storten

Ik ontvang graag een offerte voor het laten storten van 10 m3 beton, geschikt als fundering voor een garage van 60 m2 en welke het liefst in een keer zo glad mogelijk is.


Bouw en nieuwbouw Spijkenisse
Offertes aanvragen