Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Roosendaal

Fundering voor uitbouw maken - Eigen huis bouwen - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor uitbouw maken

Wij willen een uitbouw met daaraan vast een veranda. De uitbouw wordt opgebouwd houtskelet. Tbv van deze uitbouw willen wij een fundering inclusief een betonnen vloer. De uitbouw wordt 2,50 meter diep bij 3,80 meter breed.


Aannemer Oud Gastel

Offertes eigen huis bouwen in Roosendaal vergelijken

Recente opdrachten in Roosendaal

vrijdag 15 april 2022

Stenen tuinhuis bouwen (~9m2)

Mijn aanvraag betreft het realiseren van een stenen tuinhuis van ongeveer 3 x 3 meter, dat qua vorm lijkt op ons huidige tuinhuis dat aan vervanging toe is (zie foto). Deze kan ik eventueel ook zelf weghalen, dus dit graag in overleg. Mag casco opgeleverd worden, elektra ligt er al en verwarming hoeft niet. Wel mogen de kozijnen van kunststof zijn.


Bouw en nieuwbouw Nispen
dinsdag 15 juni 2021

Kelder bouwen 80m2

Wij zijn zeer beperkt in het aantal m2 dat we mogen gaan bouwen op onze kinderboerderij waar we kleinschalige horeca en dagbesteding voor mensen met een beperking gaan doen en denken nu aan een kelder om toch meer m2 te realiseren. We zouden een kelder willen van 80m2, dit kan kleiner uitvallen aangezien het misschien niet mogelijk is. Wij zijn dus aan het zoeken wat een kelder zou gaan kosten. De kelder mag casco opgeleverd worden. Het zal niet gebruikt worden als leefruimte.


Bouw en nieuwbouw Rucphen
zaterdag 15 mei 2021

Fundering voor uitbouw maken

Wij willen een uitbouw met daaraan vast een veranda. De uitbouw wordt opgebouwd houtskelet. Tbv van deze uitbouw willen wij een fundering inclusief een betonnen vloer. De uitbouw wordt 2,50 meter diep bij 3,80 meter breed.


Bouw en nieuwbouw Oud Gastel
maandag 26 april 2021

Nieuwe schuurwoning bouwen

Wij willen graag een nieuwbouw schuurwoning realiseren van 8.2x15 meter en 660 m3. Dit zijn de hoofdpunten: - Paalfundering - Staalskelet gepoedercoat - Buitenwanden en dak van PIR plaat 140 mm dik - Buitenwandafwerking en dak van sinus golfplaat, ayous houten geveldelen en 13x PV cellen - Gevelopeningen van alum. kozijnen met drievoudige beglazing - Beganegrondvloer kanaalplaat met anhydriet dekvloer - Verdiepingsvloer CLT met splitlaag en zwevende anhydriet dekvloer - vloerafwerking van woonbeton - Binnenwanden van 100mm. dik metal stud met 4x 12,5mm gipslaat - Binnenwandafwerking sanitair tegelwerk - Warmtepomp met vloerverwarming - stelpost keuken 20.000 Euro - stelpost sanitair 20.000 Euro - stelpost tuin 10.000 Euro - buitenberging hout 4 x 2.4 m


Bouw en nieuwbouw Dinteloord
woensdag 24 februari 2021

Garage naast het huis bouwen

Garage boven naast het huis , eventueel met extra verdieping ligt aan de kosten en het vergunningen traject. in eerste instantie 1 laag voorzijde 4,5 meter achterzijde 2,5 meter( een schuine zijde!) Wel geïsoleerd.


Bouw en nieuwbouw Roosendaal
zaterdag 16 januari 2021

Garage naast het huis bouwen

Ik wil graag een stenen garage van 32 m2 laten plaatsen. De garage moet casco opgeleverd worden met een fundering en houten kozijnen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Roosendaal
dinsdag 23 juni 2020

Garage bouwen

Garage van 4 x 7 naast de nieuwbouwwoning op zo’n 4 meter afstand van de woning. Garage voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur. Verder 1 gewone deur en een raam. Geïsoleerd en afgewerkt. Meer opties zijn eventueel puntdak en carport.


Bouw en nieuwbouw Zegge
zondag 26 april 2020

Garage bouwen

Onze wens is om een garage te laten bouwen van 80 m2 grondoppervlak. Wij hebben een optie voor een huis en zijn in onderhandeling. Als wij het huis echt hebben, willen wij in het najaar de garage laten bouwen. Deze garage dient voorzien te zijn van pannen. Maximale hoogte volgens vergunning 5.50 m. Dakgoot hoogte max is 3.30 m. Helling hoek minimaal 20 max 50 graden. Voorkeur maximaal. Dubbelwandig isoleren en van steen. Ramen, 1 autom. rol-deur. Betonnen vloer. Water afvoer meenemen. Zoldervloer evt, hout. Ik ben zelf vrij handig, dus eventueel zou ik de fundatie zelf kunnen doen. Graag casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Kruisland
maandag 12 augustus 2019

Nieuwbouw huis

Wij zijn aan het rondkijken voor kavels. We hebben er een paar op het oog en willen een nieuwb De hoogte ongeveer 5.60 meter. ouw huis met daaraan een zorgwoning laten bouwen. De woning moet 8 meter breed bij 15 meter lang. Daaraan vast de zorgwoning. De wordt waarschijnlijk 5 meter bereed en 10 meter lang. Er is geen vergunning nodig. Voor de constructie twijfelen we nog tussen prefab of steen. De fundering moet van beton worden.


Bouw en nieuwbouw Dinteloord
vrijdag 14 december 2018

Uitbouw woning / garage gelijkvloers

Wij willen een uitbouw realiseren door de garage eerst met 1 meter breder te maken en vervolgens te koppelen aan mijn woning. Hier door moet er op twee plaatsen fundering gestort worden Het eerste stuk circa 6 meter lang 70cm Breed en 50cm dik Het tweede druk is ongeveer 9 meter lang 70 cm breed en 50 cm dik Het stuk wat het verste van de straat ligt is ongeveer 25 meter


Bouw en nieuwbouw Sint Willebrord
donderdag 22 november 2018

Draagmuur verwijderen, balk plaatsen en serre verbouwen

Ons huis heeft een serre met een polycarbonate platen dak. Graag willen wij het serredak laten vervangen door een vast recht dak. Ook zal dit dak geïsoleerd moeten worden, aan de binnenkant moeten worden afgewerkt (spack-klaar) . De serre is ongeveer 5,1 meter breed en 2,85 meter diep. Ook moet de draagmuur verwijderd worden en er een balk geplaatst worden. Eventueel afvoer van puin en dergelijke doen we zelf.


Bouw en nieuwbouw Roosendaal
maandag 17 september 2018

Schuurtje bouwen

Achter in de tuin heb ik een stenen schuurtjes staan. Graag zou ik tussen mijn schuurtje en die van de buren een houten schuur willen plaatsen. Hiervoor dienen er 2 muurtjes van 3.20 meter gemaakt te worden inclusief dak en een loopdeur. De ruimte zal alleen gebruikt worden voor de stalling van de fietsen.


Bouw en nieuwbouw Roosendaal
zondag 20 mei 2018

Stenen schuur laten bouwen

Ik wil graag een stenen schuur met 1 dubbele deur, plat dak. Afmeting: 4 x 4 en 2,50 hoog.


Bouw en nieuwbouw Roosendaal
dinsdag 30 januari 2018

Paardenzwembad aanleggen

Wij willen graag een RECHT paardenzwembad aanleggen van 50 meter lang en 3 meter diep. Met zout water. Gefilterd en verwarmd! (ongeveer 18-20 graden). Zie de bijlage voor voorbeeld. Het terrein is heel goed bereikbaar want het is op een grote pensionstal in Nispen (Roossendaal) Veel ruimte om het te bouwen.


Bouw en nieuwbouw Nispen
woensdag 27 december 2017

Fundering maken voor aanbouw

Fundering en vloer maken voor aanbouw van ongeveer 50 m2


Bouw en nieuwbouw Roosendaal
Offertes aanvragen