Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Papendrecht

Schuurtje bouwen - Eigen huis bouwen - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuurtje bouwen

Stenen schuurtje bouwen in de achtertuin, incl fundering. Opp maat schuurtje 2,20×2,50. Hoogte ong 2,50m. Incl 2 ramen


Aannemer Alblasserdam

Offertes eigen huis bouwen in Papendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Papendrecht

zondag 11 juni 2023

Schuurtje bouwen

Stenen schuurtje bouwen in de achtertuin, incl fundering. Opp maat schuurtje 2,20×2,50. Hoogte ong 2,50m. Incl 2 ramen


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
vrijdag 26 augustus 2022

Mobiele terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een mobiele terrasoverkapping van 15 m2. Hebben de voorkeur voor een aluminium constructie.


Bouw en nieuwbouw Papendrecht
zaterdag 11 september 2021

Kelder onder woning realiseren ~45m2

Zou graag extra slaapkamers willen maken onder de bestaande woning. 5x9m. Daglicht langs lange kant van het huis. Dit wordt tbv een leefruimte. casco of woonklaar opgeleverd, graag offerte voor beide situaties.


Bouw en nieuwbouw Papendrecht
maandag 02 november 2020

Fundering laten maken

Ik heb een aanbouw (keuken). De buren hebben een nieuwe onderheide aanbouw geplaatst, en ik wil een fundering tussen die van mij en de buren laten maken, zodat ik de keuken door kan trekken. De afmetingen zijn 3 x 2,5 meter. Het bouwjaar van de woning is 1935.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
donderdag 24 september 2020

Fundering voor overkapping

Graag een prijsopgave voor het maken voor een fundering + eventuele schroefpalen. Wij willen een overkapping plaatsen, hiervoor willen wij een fundering maken van 3 palen. De lengte van ons huis is 7 meter de diepte is 3 meter.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
zondag 13 mei 2018

Waterdichte kelder laten plaatsen

Wij zouden graag een richtprijs krijgen voor een woning te onderkelderen. Wij overwegen een ruimte van 4m x 7m of 5m x 10m (afhankelijk van de prijs). Oppervlakte van de bg is 50 m2. Het doel is een speel kamer en bioscoop kamer. Er moet alleen een trap naar beneden komen en het mag een ruimte worden. Elke vorm van afwerken, stroom e. D doe ik zelf. Wij wonen in Alblasserdam en het huis staat op een betonnen palen fundering. Alvast bedankt voor de info.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
dinsdag 13 maart 2018

8 heipalen slaan

Slaan van 8 houten heipalen (buispalen) van circa 14 meter (het liefst 2 x 7 meter). Dit werk moet uitgevoerd worden met een machine die door een gangpad kan van circa 2 meter. Verder geen voorwerk nodig.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
zondag 04 februari 2018

Fundering voor een schuur realiseren

Ik wil een schuur realiseren van 6,50 bij 4 meter en 4 meter hoog. De zandlaag schijnt op 6 meter diep te zitten. Nu wil ik een offerte opvragen voor ongeveer 6 schroef palen of iets van dien aard en een bijbehorende betonvloer van ongeveer 10 cm dik. De rest wil ik zelf verder uitvoeren, daar op wil ik ongeveer 30 cm hoog rondom metselstenen plaatsen en daarboven potdekselen tot 2,3 meter en dan begint het zadeldak met dakpannen.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
donderdag 11 januari 2018

Hei- en funderingswerk bij het terras

In de tuin moet een fundering aangebracht worden voor een terras. Dit terras moet geheid worden met gladde palen, zonder een verbrede voet (gelegen in een milieubeschermingsgebied). Uit de eerste berekeningen moeten daarvoor 4 palen rond 114 (draagkracht van < 8 ton) en 5 palen rond 168 (draagkracht 15 ton) aangebracht worden. De palen moeten trillingsarm ingebracht worden tot een diepte van 16,5 meter. (Het terrein is goed bereikbaar) Daarop moet een funderingsbalk aangebracht worden van 0,5 bij 0,35 met een totale lengte van 38,5 meter en een oppervlakte van 25 m2 beide voorzien van de juiste bewapening. Ook berekeningen uitvoeren voor paaldraagvermogen en momentberekeningen voor de fundering en vloer. Voorlopige vergunning is aangevraagd en uit het beoordelingsresultaat blijkt dat de uitvoering van dit plan mogelijk is. De gegevens van de berekening zijn noodzakelijk voor de definitieve omgevingsvergunning aanvraag.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
zondag 24 september 2017

Stenen tuinhuis met fundatie bouwen

Wij willen een schuur van steen laten metselen inclusief fundatie. De afmeting zal 4 bij 2.50 meter moeten worden. Het gaat om een enkel muurs met 2 kozijnen en een deur. De ruimte is goed bereikbaar en de houten schuur zullen wij zelf verwijderen.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
zaterdag 02 september 2017

Fundering maken voor nieuwbouw woning

Een fundering van 10x10m op palen van 22m diep incl ruwe afwerkvloer. Moet een huiis op met 2 verdiepingen. Incl uitgraven


Bouw en nieuwbouw Papendrecht
woensdag 26 april 2017

Betonvloer storten voor veranda

Ik wil achter ons huis een veranda van 6 x 3 meter zetten. Onder de vlondervloer wil ik een betonmolen laten storten. Onder de 6 palen 50 x 50 x 50 cm diep en de rest 30 cm diep, wat grofweg op 7 m³ beton komt. Fijn grind inclusief egaliseren.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
zaterdag 15 november 2014

Fundering voor een uitbouw maken

Er dient een fundering gestort te worden van 2.5 bij 7 meter.


Bouw en nieuwbouw Papendrecht
zaterdag 08 maart 2014

Betonvloer voor loods storten

Graag een offerte voor het storten van een betonvloer van 12 bij 8 meter. Deze vloer is nodig voor het plaatsen van een loods van staal met een oppervlakte van 12 bij 8 meter. Zijwanden 3 m, nokhoogte 4 m. Dit wordt dan een werkplaats en garage om te sleutelen en de camper te stallen. Graag advies en de kosten van deze betonvloer. Bouwtekeningen hebben we. Bij voorbaat dank.


Bouw en nieuwbouw Alblasserdam
zaterdag 04 januari 2014

Fundering met heipalen maken

Betonnenvloer met fundering en twee heipalen in achtertuin maken (voor het maken van een aanbouw die we zelf t.z.t. gaan maken-afm. 6100x2500).


Bouw en nieuwbouw Papendrecht
Offertes aanvragen