Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Oss

Fundering op staal maken nieuwbouwwoning - Eigen huis bouwen - Oss

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering op staal maken nieuwbouwwoning

Ik wil een fundering op staal laten maken. Het is voor een houtskelet nieuwbouwwoning van 530 m3 op zandgrond. De oppervlakte is 14,5 x 7,5 meter.


Aannemer Uden

Offertes eigen huis bouwen in Oss vergelijken

Recente opdrachten in Oss

vrijdag 17 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wij zijn op zoek naar een partij die voor ons een aluminium of pvc terrasoverkapping kan plaatsen van 6 meter breed en 4 meter diep. Rond de zomer mogen de werkzaamheden plaatsvinden.


Bouw en nieuwbouw Appeltern
dinsdag 25 januari 2022

Schuur bouwen (60m2)

Ik zou graag een houten schuur met puntdak willen laten bouwen. Afmetingen grofweg 12 meter lengte en 5 meter breed. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Ook mogen alle kozijnen van hout. Overigens heb ik nog geen vergunning hiervoor in bezit. Heeft u daarvan een schatting van een kostenindicatie?


Bouw en nieuwbouw Oss
dinsdag 14 september 2021

Betonvloer storten en vlinderen 30m2

Ik wil een betonvloer laten storten en vlinderen in mijn tuinhuis 30m2.


Bouw en nieuwbouw Uden
zaterdag 24 juli 2021

Kelder realiseren

Wij hebben een klein huis en willen een kelder bouwen voor extra ruimte en opslag. Indien mogelijk een kelder van 70 m2 en 2,2m of 2,5 hoog. Casco oplevering is prima.


Bouw en nieuwbouw Oss
zondag 17 januari 2021

Fundering op staal maken nieuwbouwwoning

Ik wil een fundering op staal laten maken. Het is voor een houtskelet nieuwbouwwoning van 530 m3 op zandgrond. De oppervlakte is 14,5 x 7,5 meter.


Bouw en nieuwbouw Uden
zaterdag 09 januari 2021

Garage onderkelderen

Wij willen onze bestaande garage laten onderkelderen. Het betreft een ruimte van 40 tot 45 m2. De ruimte willen we gebruiken voor een slaapkamer, inclusief sanitaire voorzieningen (WC/douche). Ook willen we in die ruimte een sauna. Naast deze slaapkamer van ongeveer 30 m2 willen we een logeerkamer realiseren van 10-15 m2. Belangrijk is dat we daglicht binnen krijgen en dat er voldoende hoogte is (ongeveer 250 cm). Het daglicht kan zowel aan de voorzijde (oprit) als achterzijde (tuin) worden gerealiseerd. Ook is er aandacht nodig dat het geen vochtige ruimte wordt.


Bouw en nieuwbouw Oss
maandag 30 november 2020

Fundering nieuwbouw prefabwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het realiseren van een fundering voor een prefab woning. Deze fundering dient 6 m breed en 15 m lang met 15 palen.


Bouw en nieuwbouw Appeltern
woensdag 18 november 2020

Hobbyruimte bouwen

We willen graag een hobby ruimte laten bouwen achter in onze tuin. Er staat nu een schuur en die moet gesloopt worden. Hier in plaats voor willen we een nieuw gebouw plaatsen. De afmetingen worden 5 bij 6 meter. Er moet een stevige fundering komen. Het isoleren doen we zelf. Wat zijn hier ongeveer de kosten van?


Bouw en nieuwbouw Oss
zaterdag 14 november 2020

Nieuwbouw bouwen

We willen een nieuwe woning bouwen, semi bungalow, minimaal 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en extra sport/kantoor kamer. In ieder geval beneden een slaapkamer en badkamer maken, levensloopbestendig zoals dat heet. Daarnaast waarschijnlijk een tuinhuis en carport en overkapping om onder te zitten. Op een perceel waar al een oude woning staat, die tijdens de bouw als woning zal dienen. Ondergrond is zand of kleigrond. Hiervoor zouden we een prijsindicatie willen en weten wat we nog als extra kosten moeten verwacht. Bijvoorbeeld het bouwklaar maken van de grond, fundering, afbouw en dergelijke. Geen bijzonder ontwerp, een cataloguswoning is prima als basis.


Bouw en nieuwbouw Berghem
zaterdag 24 oktober 2020

Een nieuwe twee-onder-een-kapwoning bouwen na brand

Na brand afgelopen jaar zoeken we nu een goede aannemer voor het bouwen van een grote woning. Ik heb al met een architect het nieuw te bouwen woning ontworpen. Ook is de omgevingsvergunning al in bezit. Ik zoek een specialist die een twee-onder-een-kapwoning (metselbouw) met ongeveer 1100 m3 inhoud kan bouwen.


Bouw en nieuwbouw Oss
zondag 11 oktober 2020

Kelder onder bestaande rijtjeswoning met kruipruimte aanleggen

Ik zoek een aannemer voor het aanleggen van een kelder onder mijn tussenwoning. Deze kelder dient ongeveer 10 bij 6 meter groot te worden met een doorloophoogte van 250 cm. Graag waterdicht opleveren, het afwerken doen we zelf. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig. De woning is 8 jaar oud. Er is wel al een kruipruimte aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Oss
maandag 05 oktober 2020

Bouwen van een tiny house

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het realiseren van mijn droom. Een stuk grond heb ik als optie, echter moet ik nu nog kijken of het realistisch is. Een soort Tiny house is een optie om te bouwen, waarbij de nadruk moet liggen op het “buiten wonen”. Het is aan de Maas, ik wil 2 slaapkamers waarvan 1 grote slaapkamer. Met een zithoek en een grote veranda waarin ik mijn leefkeuken wil hebben. Hierbij wil ik gebruik maken van veel natuurelementen. Makelaar geeft aan dat de uitvoer januari/februari 2021 zal kunnen worden. Ik heb een bod gedaan op het stuk grond. Vergunningen worden na aankoop rond gemaakt. Ik moet weten met welke kosten ik allemaal rekening moet houden en hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen.


Bouw en nieuwbouw Lith
maandag 04 mei 2020

Nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren

Ik zoek een aannemer die een offerte kan maken aan de hand van ontwerptekeningen. De woning wordt ongeveer 12,75 bij 8,3 meter groot, 7 meter hoog en moet gebouw worden op zandgrond.


Bouw en nieuwbouw Uden
zaterdag 07 december 2019

Nieuw huis bouwen

Wij willen een nieuwe vrijstaande woning bouwen. We zitten te denken aan een hout skeletbouw, afmeting 7 x 11 meter. De kavel is 1100 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden, dus zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, 2 verdiepingen (met een zolder), 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten. Bouwtekeningen zijn nog niet aanwezig, bestemmingsvergunning wel.


Bouw en nieuwbouw Lith
maandag 11 november 2019

Fundering ten behoeve van tuinhuis en veranda realiseren

Ik zou graag in mijn tuin een fundering willen storten ten behoeve van een tuinhuis met veranda. De fundering moet 10 cm boven de grond uitsteken. Als optie zou ik willen weten hoe duur het is om de bovenkant te vlinderen en wat donkerder te laten kleuren. De oppervlakte bedraagt 7,3 x 3,5 meter. Bij de ingang van de poort dient een schuine kant te worden gemaakt in de fundering. Ik denk dat een zandcement vloer voldoende is met bewapening. Ik heb wel begrepen dat voor vlinderen fijn cement nodig is, klopt dit? graag laat ik mij adviseren wat dan het beste is. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Oss
Offertes aanvragen