Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Nunspeet

Uitdiepen bestaande kelder 70 m2 - Eigen huis bouwen - Nunspeet

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Uitdiepen bestaande kelder 70 m2

Onze kelder bestaat uit 4 compartimenten. De diepste (en grootste is 1,80 diep). Het gaat om een totaal oppervlakte van zo’n 70m2. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het uitdiepen van de bestaande kelder. Oplevering in overleg. Wij verwachten dat dit vergunningsvrij is. Veel buren hebben dit ook al.


Aannemer 't Harde

Offertes eigen huis bouwen in Nunspeet vergelijken

Recente opdrachten in Nunspeet

vrijdag 02 december 2022

Uitdiepen bestaande kelder 70 m2

Onze kelder bestaat uit 4 compartimenten. De diepste (en grootste is 1,80 diep). Het gaat om een totaal oppervlakte van zo’n 70m2. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het uitdiepen van de bestaande kelder. Oplevering in overleg. Wij verwachten dat dit vergunningsvrij is. Veel buren hebben dit ook al.


Bouw en nieuwbouw 't Harde
dinsdag 08 november 2022

Stenen schuur bouwen

Wij zoeken een vakman die een schuur(15m x 8m) kan bouwen, dit betreft: Een casco schuur van beton/steen. Goot 3.5m nok 6m. Dak : zadeldak of mansarde met dakpannen. Zou ook in de vorm van een kapschuur kunnen. Er moeten wel meerdere deuren in komen i.v.m. dieren die erin gaan komen.


Bouw en nieuwbouw Vierhouten
zaterdag 16 juli 2022

Stenen schuur plaatsen(8,5m x 3,10m)

Wij zouden een schuur willen laten bouwen met een stenen buitenmuur. Het gaat om een schuur van 8,5m x 3,10 breedte. Er is geen isolatie nodig.


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
zaterdag 23 april 2022

Terrasoverkapping plaatsen

We zoeken een overkapping voor achter in de tuin. Te gebruiken bij zowel zon als regen. Liefst een lamellen dak die open te schuiven is. Maat:2,90x2,90x2,30 Graag wat advies en info van alle mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
vrijdag 11 maart 2022

Compleet dak vervangen

compleet dak vervangen, woning uit 1963, plattegrond 13,88x5,46 m1 standaard (flauw) puntdak vernieuwen met dikke isolatieplaten en nieuwe pannen, goten etc. compleet


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
maandag 18 januari 2021

Erker aanbouwen

370cm breed 125 diep 250 cm hoog. Vergunning is nodig, wordt naar gekeken. Kozijnen graag van kunststof. De constructie graag gemetseld. De oplevering graag casco.


Bouw en nieuwbouw Elburg
donderdag 22 oktober 2020

Fundering voor uitbouw realiseren

Wij willen onze garage uitbreiden, hiervoor hebben we een fundering en een betonnen vloer nodig van 3,5 bij 8 tegen een bestaande garage. We zijn benieuwd naar de grove kosten hiervan als we het laten doen, en op welke termijn dit zou kunnen. Wij dachten aan een betonfundering met betonnen palen.


Bouw en nieuwbouw 't Harde
zaterdag 11 juli 2020

Fundering aanleggen en trasraam metselen voor garage

Wij willen een garage bouwen. Dit ga ik deels zelf doen maar voor de fundering zelf (afmetingen garage 7 meter x 3,50 meter) en het eerste metselwerk heb ik een specialist nodig. De grond voor de fundering moet uitgegraven en daarna een fundering voor een garage maken inclusief doorvoer voor kabels en leidingen en een trasraam van plus minus 6 rijen steen boven maaiveld.


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
maandag 06 januari 2020

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een nieuwbouwwoning bouwen. Ik ben nog in de begin fase en ben bezig met de koop. De lengte van het huis moet 10 m worden, de breedte 6 m en we mogen tot 10,5 m hoog bouwen. We hebben nog geen idee over de stijl. We mogen veel, maar de gemeente zit er wel een beetje tussen. Het moet dus wel aan de eisen van de gemeente voldoen. De vergunning laat ik door iemand regelen. Graag een casco oplevering, graag wind- en waterdicht.


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
maandag 18 februari 2019

Fundering op staal laten maken

Kort beschreven willen we een fundering laten maken voor het huis wat we zelf gaan bouwen in Nunspeet. De constructeur heeft al de tekeningen en berekeningen gemaakt. De afmetingen: 4 stroken van 7,6 meter De onderste plaat is 0,90 breed en 0,20 dik De bovenste plaat is 1,3 hoog en 0,20 dik Verdere info beschikbaar. Het is een fundering op staal (zandgrond), 4 stroken. Dit project willen we graag mei 2019 realiseren. Ps een bestand uploaden lukte me niet, die kunt u prima per mail krijgen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.


Bouw en nieuwbouw Hulshorst
zondag 12 november 2017

HSB twee-onder-een-kapwoning bouwen

Samen met mijn toekomstige buurman heb ik een perceel grond gekocht waar wij medio 2018 een twee-onder-een-kapwoning met schuur willen laten bouwen in HSB. Er zijn gesprekken gevoerd met de gemeente omdat het bestemmingsplan moet worden gewijzigd. Daar wil men aan meewerken. Door een architect hebben wij ontwerptekeningen laten maken. Onze volgende stap is een eerste kennismakingsgesprek voeren met een aannemer die ervaring heeft in HSB. We willen de woningen casco laten opleveren, zonder keuken en badkamer, maar wel voorzien van voorbereidingen voor / of met installatiewerk. Het worden woningen zonder gasaansluiting, de maat is 550 m³ per woning. Wij willen graag een afspraak maken en ontvangen graag u prijsindicatie.


Bouw en nieuwbouw Elspeet
dinsdag 18 juli 2017

Woning bouwen

Wij hopen misschien een kavel te kunnen kopen van 415 m2. We zijn aan het kijken wat de kosten zijn om hierop een vrijstaand huis te laten bouwen. Het moet een landelijk huis zijn met een wolfskap. Het kavel kost 156. 000 euro. Onze max hypotheek kan 380. 000 euro zijn en dan hebben we nog een stukje eigen geld voor overige dingen. We zouden graag uitzoeken wat er eventueel mogelijk is voor ons. We willen graag een ruime benedenverdieping met wat extra speelruimte voor de kinderen en 4 slaapkamers. Ook een berging of garage.


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
donderdag 03 november 2016

Fundering storten voor een blokhut / chalet

Ik ben bezig met de aankoop van een kavel. Ik wil hiervoor graag een fundering laten storten voor een blokhut / chalet op een park met recreatiewoningen. Het gaat om 50 m2. Het chalet dat er op moet komen is vergelijkbaar met deze: http://www. Primablokhutten. Nl/product/dachstein/


Bouw en nieuwbouw Doornspijk
maandag 08 februari 2016

Vrijstaande landelijke woning in boederijstijl bouwen

Ik wil graag een vrijstaande woning willen laten bouwen. Woonkamer van ongeveer 35 - 40 m²: - met royale hoekerker,eetkamer afgescheiden met suitedeuren, keuken, bijkeuken, kantoor van 5 - 5 m². - Boven geen borstwering, 1 grote slaapkamer, 1 of 2 kleinere slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet - verder kwaliteit in afwerking zoals paneeldeuren, gebakken dakpannen.


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
dinsdag 13 augustus 2013

Schuur bouwen

Er dient een schuur van ongeveer 4 bij 4 meter geplaatst te worden. Voor de fundering dienen wij graag geadviseerd te worden. De schuur dient een plat dak te krijgen en de muren zullen van hout gemaakt worden. Graag hebben wij contact met vakbedrijven die ons een goed advies kunnen geven met een complete offerte .


Bouw en nieuwbouw Nunspeet
Offertes aanvragen