Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Nieuwegein

Gehele woning bouwen (100 m2) - Eigen huis bouwen - Nieuwegein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gehele woning bouwen (100 m2)

Ik ben opzoek naar een aannemer voor het bouwen van een woning van max 8*12 meter in vianen. Grond is al gekocht en er zit een bouwbestemming op. Begane grond woonkamer en een keuken en wc. 1ste verdieping 4 slaapkamer met een douche en wc. 2de verdieping een zolder. Volledige woonklare oplevering.


Aannemer Vianen

Offertes eigen huis bouwen in Nieuwegein vergelijken

Recente opdrachten in Nieuwegein

zondag 27 november 2022

Gehele woning bouwen (100 m2)

Ik ben opzoek naar een aannemer voor het bouwen van een woning van max 8*12 meter in vianen. Grond is al gekocht en er zit een bouwbestemming op. Begane grond woonkamer en een keuken en wc. 1ste verdieping 4 slaapkamer met een douche en wc. 2de verdieping een zolder. Volledige woonklare oplevering.


Bouw en nieuwbouw Vianen
zaterdag 03 september 2022

Nieuwe Garage bouwen (of huidige garage vergroten)

Momenteel heb ik een te kleine garage (onder 3M breed), welke ik wil vergroten zodat mijn auto er gemakkelijk in past + wat fietsen. Huidige garage is ongeveer 3 bij 6 breed/lang, en 4.5m hoog (iets hogere nok, maar vergunning is max 4.5). Graag zou ik kijken naar de mogelijkheden tot prefab, op maat en het verbreden van huidige constructie.


Bouw en nieuwbouw Hagestein
woensdag 06 juli 2022

Huis bouwen

Zoek een vakman voor het bouwen van een woning. Zie tekening voor afmetingen enz Voorkeur voor een complete oplevering. Kavel is ook in bezit


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
donderdag 06 januari 2022

Onderkelderen tussenwoning (~46m2)

- De kruipruimte onder onze woning willen we goed benutten door er een kelder van te laten maken. - Tussenwoning uit 1999. Deze staat op betonnen fundering en op betonnen prefab palen. Tevens is er een rapport betreffende de fundering en grondonderzoek beschikbaar. - De grond bestaat uit klei en zand. - De afmetingen van de begane grond: 4,85m x 9,50m x 2,50m. - Mag casco of sausklaar opgeleverd worden. - In de kruipruimte lopen diverse buizen zoals de stadsverwarming, riolering en andere kabels. Zie foto's. - De achterzijde van de woning is uitgebouwd. Dit deel heeft geen kruipruimte. Dus de werkzaamheden dienen via de voorkant van de woning te gebeuren. - Bestemming: extra leef-/ woonruimte, klusruimte, sportruimte. - Koekoeken: indien mogelijk, over de gehele voorzijde met de maximale afmetingen met kantel/ kiepramen. - Trapopening aan de achterzijde van de begane grond. - Vloerverwarming in de kelder. - De kostenindicatie graag op basis van de casco kelderbouw. Eventueel in overleg zaken als elektra, leidingen omleggen en andere noodzakelijkheden wel/ niet in de prijsopgave opnemen. Afhankelijk of deze zaken wel/ niet tijdens het aanleggen van de keldervloer en muren meegenomen kunnen worden.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
dinsdag 27 april 2021

Schuur metselen

Ik wil graag een schuur willen laten metselen. De schuur moet 3 m bij 5 m worden schuin teruglopend naar 1.45 (zie foto). Er moeten ook twee deuren in komen. Het gaat vooral om het metselwerk, isoleren ed. zou ik zelf kunnen doen iov.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
maandag 04 januari 2021

Fundering en evt. bouw van een tuinkantoor

Kunt u mij een offerte toesturen voor het realiseren van een geïsoleerde betonnen fundering voor ons te bouwen tuinkantoor van 250cm x 500cm? Er moet ook geheid worden. Onze garage staat op palen van 12 meter, dus ik ga er vanuit dat dit voor dit gebouw ook nodig zal zijn. Sonderingsonderzoek is aanwezig. Ik ben aan het oriënteren voor enkel de fundering, maar ook de volledige bouw van het gebouw. Dit tuinkantoor staat los van het huis. We willen gebruik maken van houtskeletbouw, 3 wanden zijn glas en één wand is houtskeletbouw. Hier bovenop komt een 5graden hellend sedumdak. Illustratie heb ik bijgevoegd. Ik wil het gebouw goed geïsoleerd hebben, ramen schaf ik zelf aan. Ik wil graag een casco oplevering. Graag de woningbouw en hei/funderingwerk/grondwerk apart offreren.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
zondag 06 december 2020

Souterrain maken

Wij willen graag een souterrain van 9 x 5 meter realiseren, waarvan een klein gedeelte in de tuin waar het dak als terras gebruikt kan worden. Graag met elektra en stucwerk aan de binnenkant.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
vrijdag 04 december 2020

Fundament met heipalen voor een tuinhek

Fundament voor tuinhek. Breedte 5 meter. De hekhoogte wordt 2 meter, en iedere vleugel weegt ruim 100 kilo. Gezien de bodemstructuur had ik er graag heipalen in (de aangrenzende erker van de woonkamer staat op stalen buizen). Een tekening van de positie van de ankerbouten bevindt zich in de bijlage. Een sonderingsrapport van de bodem is voorhanden.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
zondag 15 november 2020

Souterrain / kelder bouwen onder tuin en woning

Wij zouden graag een souterrain/kelder willen onder de woning en gedeeltelijke in de tuin. Waar deze gebruikt kan worden als terras. Onder de woning gaat het om ongeveer 9x5 en in de tuin om 3,5x4 meter. In totaal dus 13 x 4 of 5 meter. Het hoogteve3rschil tussen huis en tuin is ruim 1.5 meter. Bereikbaarheid is goed: tuin ligt direct aan de doorgaande weg. Mogelijk willen er ook een paar buren meedoen.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
maandag 19 februari 2018

Fundering aanleggen voor houten schuur

Ik wil een fundering laten maken van 4 bij 2.50 meter voor een houten schuur. Dit moet met een kleien ondergrond.


Bouw en nieuwbouw Vianen
maandag 22 januari 2018

Stenen schuur maken

Wij willen een stenen schuur laten metselen (2,50 meter breed x 4,00 meter lang en normale hoogte van ongeveer 2,30-2,40 meter). Ik wil een plat dak, geen ramen en 1 deur. De stenen zijn wel gebonden aan ons huis (glad crème wit en terracotta). Daarnaast een muurtje van met een poortdeur van 1,50 bij 1,80 meter worden.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
woensdag 27 september 2017

Prefab kelder onder garage

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die kan helpen bij het aanleggen van een kelder. De oppervlakte zal ongeveer 5 bij 3 meter moeten worden. Er zal een gedeelte onder de garage komen en vanuit hier zal er ook een trap naar beneden gemaakt moeten worden. Verder mag de kelder casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
woensdag 28 juni 2017

Heipalen slaan

Het betreft om 5 heipalen een 16.8 en ongeveer 5 a 6 meter diep.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
maandag 08 mei 2017

Kruipruimte uitgraven voor een kelder

Ik wil zelf een wijnkelder onder mijn woning maken. Ik ben op zoek naar iemand die de grond uit m'n kruipruimte kan wegzuigen. Het gaat om 22,5 kuub.


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
zaterdag 06 mei 2017

Afzinkkelder plaatsen in de tuin

Ik heb een woning uit 2004. En ik zou graag een kelder willen hebben. Ik dacht dat een afzinkkelder in de tuin het gemakkelijkste is. Mijn tuin is 6,5 bij 5. Ik wil een maximale kelder in de tuin. Of deels onder het huis. De tuin is goed bereikbaar via een achterom, ook met een auto. Alleen moeten er wat hekjes verwijderd worden. Kunt u een indicatie van kosten geven voor verschillende maten kelders?


Bouw en nieuwbouw Nieuwegein
Offertes aanvragen