Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe woning ruwbouw Nieuw Vennep

Houten veranda bouwen (24m2) - Eigen huis bouwen - Nieuw Vennep

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten veranda bouwen (24m2)

Wij willen graag een veranda laten bouwen, van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Het liefst willen we dit van hout hebben, in een Amerikaanse stijl Deze moet aan de schuur vast komen. Verder willen we ook de zijkant tussen ons en de buren laten overkappen.


Aannemer Nieuw Vennep

Offertes eigen huis bouwen in Nieuw Vennep vergelijken

Recente opdrachten in Nieuw Vennep

vrijdag 13 mei 2022

Houten veranda bouwen (24m2)

Wij willen graag een veranda laten bouwen, van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Het liefst willen we dit van hout hebben, in een Amerikaanse stijl Deze moet aan de schuur vast komen. Verder willen we ook de zijkant tussen ons en de buren laten overkappen.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vennep
dinsdag 15 juni 2021

Kelder bouwen 130m2

afmetingen kelder onder nieuwbouw huis 13 x 10 m Deze zal opgebouwd moeten worden. De kelder zal ter behoeve zijn van een leefruimte. De oplevering van de binnenkant wil ik graag casco.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vennep
donderdag 04 maart 2021

Onderkelderen bestaande woning

Wij willen een woonkelder realiseren van 50 m2 met 2 slaapkamers en een badkamer. Huis is van 2003 met een kruipruimte van 50 cm. Huis staat op betonpalen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vennep
vrijdag 26 februari 2021

Stenen schuur plaatsen

Wij hebben op dit moment een houten schuur op een fundering staan en willen hier graag een stenen berging van maken van ongeveer 2 x 3 m. De huidige schuur kunnen we zelf afbreken zodat de ruimte vrij is voor de nieuwe schuur. Huidige raam en deur graag hergebruiken. De nieuwe schuur met bitumen plat dak.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vennep
dinsdag 15 december 2020

Kelder bouwen

Ik wil een kelder van 40 m2 onder een bestaande woning laten bouwen. Het liefst casco. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Oude Wetering
woensdag 02 december 2020

Kelder laten bouwen onder bestaande woning

Ik wil graag een kelder van 45 m2 onder een bestaand huis laten bouwen. Het mag casco opgeleverd worden. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Oude Wetering
woensdag 25 november 2020

Onderkelderen bestaande woning

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het onderkelderen van een deel van onze woning. Het betreft het onderkelderen van een in 2011 gebouwde garage en uitbouw van respectievelijk 23m2 en 19m2 De uitbouw en garage zijn onderheid, zie bijgevoegd palenplan. De woning staat op betonnen boor-palen (±28cm doorsnede) en deze zijn volgens de bouwtekening slechts 200cm onder de funderingsbalk van de woning geboord. Ik verwacht dat de fundering en/of palen van het deel van de woning wat gaat grenzen aan de kelder opgevangen moet worden ivm de korte palen. De kostenindicatie graag op basis van casco kelderbouw, ik kan zelf de volledige binnen-afwerking voor mijn rekening nemen alsmede het plaatsen van een trap en het omleggen van eventuele leidingen die nu door de kruipruimte lopen. Ik kan zorgen voor een goede toegang naar de op dit moment aanwezige kruipruimte door de raveling voor de trap in de betonnen broodjesvloer vooraf al te realiseren. De trap naar de kelder zal in de garage komen, vanaf de garage is zeer eenvoudig toegang naar de straatzijde via een roldeur mogelijk. Het grondwater zit ongeveer op 90-100cm onder maaiveld en het betreft voornamelijk zandgrond.


Bouw en nieuwbouw De Zilk
zaterdag 14 november 2020

Huis bouwen

Geachte, Wij hebben een optie op een stuk bouwgrond. Ivm de omgeving moeten wij kubische wonen 2 of 3 woonlagen De 2de en/of 3de woonlaag mag niet groter zijn dan 60 m2. Beneden maakt het niet uit (kavel breedte 14 meter / in totaal 500 m2). Graag zouden wij willen weten wat jullie voor ons kunnen betekenen. In de straat staan al een aantal woningen, heel verschillend. Onze voorkeur gaat uit naar een gepleisterde gevel. Het dak moet een plat dak zijn, mogelijk met een groen dak en/of zonnepalen.


Bouw en nieuwbouw Lisserbroek
donderdag 22 oktober 2020

Fundering voor tuinkamer maken

Het gaat om een L vormige funderings balk welke op 2 plaatsen aan bestaande fundering gekoppeld kan worden. Vermoedelijk 2 palen (17m) Doel is een volledige geisoleerde tuinkamer die aan de woonkamer grenst. Geen kruipruimte nodig, graafwerk kunnen we zelf. afm 5.50 x 3.00 opbouw is houtskelet met glas en SIP panelen (dak ook) dus totaal gewicht blijft laag.


Bouw en nieuwbouw Lisserbroek
donderdag 10 september 2020

Een kelder aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een kelder in mijn achtertuin. Dit dient ongeveer 800 bij 360 cm groot te worden. Hier is al een omgevingsvergunning voor aanwezig. De achtertuin is zeer goed bereikbaar via een oprit van 350 cm breedte.


Bouw en nieuwbouw Lisse
zondag 28 juni 2020

Funderingsherstel boerderij uit 1900

Het gaat om het herstellen van de fundering van vrijstaande boerderij uit 1900 op veengrond. Momenteel is alleen de keuken verzakt. Graag advies van een ervaren funderings-specialist.


Bouw en nieuwbouw Nieuwe Wetering
zaterdag 20 juni 2020

Bestaande steiger uitbreiden

We willen graag onze bestaande houten steiger met 2 meter verbreden. De steiger is nu ongeveer 10 meter lang en 1 meter breed. We willen er dus graag 20 m2 bij. Tot 4 meter uit de kant behoort het water tot onze kavel dus vergunning lijkt niet nodig. Graag een bedrijf met ervaring in waterbouw, palen, etc.


Bouw en nieuwbouw Lisserbroek
zondag 26 april 2020

Bungalow bouwen

Voor een nieuwbouw bungalow van 105 m2 en een verdieping van 35 m2 als mede een garage voor 1 a 2 autos heb ik een geschatte prijs opgave nodig voor een kosten raming van het project. Door middel van elektra opgewekt door zonnepanelen of zonnedakpannen verwarmd en koken ( gasloos). Geheel dient zelfvoorzienend te zijn qua energie Optioneel zwembad plaatsen. Compleet afgewerkt met 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Vennep
woensdag 18 juli 2018

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn voornemens een vrijstaande woning met een aanbouw en garage te bouwen. De afmeting zal 8 bij 12 meter moeten gaan worden. De gemetselde woning willen wij casco laten opleveren. Separaat willen wij wel de kosten weten voor het plaatsen van de elektra installatie. Kunnen wij een afspraak maken om een en ander te bespreken?


Bouw en nieuwbouw Lisserbroek
woensdag 02 mei 2018

Een heipaal voor aanbouw fundatie

Kunt u me een aanbieding sturen voor één aanbouw heipaal? Drie zitten er reeds in. Ik heb het 'm zo snel mogelijk nodig, zodat er met de aanbouw kan worden gestart. Wat zou het vroegste dat zijn wanneer dit kan worden geïnstalleerd?


Bouw en nieuwbouw Lisse
Offertes aanvragen