Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Middelburg

Fundering leggen voor woning (9x8m) - Eigen huis bouwen - Middelburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering leggen voor woning (9x8m)

Ik wil een fundering laten leggen voor een woning. Het moet op een zandgrond gebouwd worden. We zijn bezig met een bouwvergunning. Het gaat om een fundering van 9 bij 8 meter. Er hoeft niet geheid te worden. Ik wil dat het ergens in oktober gelegd wordt.


Aannemer Burgh Haamstede

Offertes eigen huis bouwen in Middelburg vergelijken

Recente opdrachten in Middelburg

dinsdag 31 januari 2023

Fundering leggen voor woning (9x8m)

Ik wil een fundering laten leggen voor een woning. Het moet op een zandgrond gebouwd worden. We zijn bezig met een bouwvergunning. Het gaat om een fundering van 9 bij 8 meter. Er hoeft niet geheid te worden. Ik wil dat het ergens in oktober gelegd wordt.


Bouw en nieuwbouw Burgh Haamstede
maandag 28 februari 2022

Schuur met overkapping in achtertuin bouwen

Wij willen een schuur met overkapping over de hele breedte van onze achtertuin laten bouwen. Het betreft een tussenwoning. De schuur zal ongeveer 5,3 meter breed en 3,5 meter diep worden. Met daaraan vast over de breedte van 5,3 meter een overkapping van 2,5 meter diep met Douglas houten palen. Er komen 2 deuren in de schuur, 1 richting de brandgang, en 1 richting de achtertuin. We willen graag een combinatie van steen en zwarte rabatdelen. Vanaf de grond eerst een laagje steen, daarna rabatdelen. Het betreft een schuur met plat dak.


Bouw en nieuwbouw Oostkapelle
woensdag 20 januari 2021

Veranda bouwen

Graag willen wij een klassieke veranda aan de gevel bouwen. Met spotjes en lichtbakken. De gevel is 9 meter lang, en wij willen alle zijdes open.


Bouw en nieuwbouw Arnemuiden
zaterdag 28 november 2020

Schuur laten bouwen

Ik wil een houten schuur van 16 x 5 meter laten bouwen. Graag met een zadeldak van 45 graden. De schuur moet casco opgeleverd worden en er hoeft geen fundering gemaakt te worden.


Bouw en nieuwbouw Kamperland
dinsdag 17 november 2020

Een fundering op staal maken

Ik ga een woning laten bouwen, maar zoek nu een specialist voor het realiseren van een fundering op staal van 600 bij 1000 cm.


Bouw en nieuwbouw Burgh Haamstede
dinsdag 03 november 2020

Recreatie woning bouwen

Ik wil graag een prefab woning van 110 m2 laten bouwen. De kavel is 400 m2. Het maakt niet uit of het dak plat of hellend is. Verder wil ik dat de woning compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. De vergunning is aanwezig, alleen de bouwtekeningen nog niet.


Bouw en nieuwbouw Kamperland
maandag 01 juni 2020

Nieuwbouw van een (casco) bungalow in Veere OF Bergen op Zoom

Wij gaan een casco-bungalow laten bouwen naar eigen ontwerp en vernemen graag wat het ons gaat kosten. Bijgaand het ontwerp. De Bungalow komt te staan in Zeeland (Veere) OF West-Brabant (Roosendaal/Bergen op Zoom) afhankelijk van de keuze tussen 2 kavels. Het gaat puur om het casco, de afwerking doe ik zelf. Wij gaan remigreren vanuit de USA., het correspondentie-adres is van mijn dochter. I.v.m. het tijdverschil graag eerst uitsluitend contact via de mail waarna ik contact met u opneem.


Bouw en nieuwbouw Goes
zondag 01 september 2019

Nieuwbouw notariswoning bouwen

Ik wil een notaris woning gaan bouwen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Compleet of casco oplevering is in overleg. Er hoeft in ieder geval geen stucwerk of elektra gedaan te worden. Er moet wel een fundering in komen. Verder wil ik dat het huis 2 verdiepingen krijgt, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken en 1 garage. De kavel is 600 m2. Hoe groot het huis moet gaan worden overleg ik graag nog even met de aannemer. Ik heb nog geen bouwtekeningen en ook nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Arnemuiden
woensdag 15 augustus 2018

Complete strokenfundering realiseren

Realisatie complete strokenfundering 50 meter inclusief graafwerk en leidingwerk. Er kan per direct begonnen worden. Totale oppervlakte van de BG is 78m2


Bouw en nieuwbouw Kapelle
woensdag 04 juli 2018

Fundering met betonvloer laten maken

Circa 150 m2 betonvloer nodig inclusief balk. Geschatte hoeveelheid nodig: 45 m3


Bouw en nieuwbouw Noordwelle
woensdag 20 juni 2018

Prefab kelder bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van u van een prefab kelder en het plaatsen hier van. De kelder zal achter het nog te bouwen huis geplaatst moeten worden. De bouw van ons huis start op 1 oktober ten samen met nog 39 woningen. De kelder zal gebruikt gaan worden als muziekstudio, dus zal hier dan geluidsisolatie voor worden gebruikt of is dit niet nodig, omdat de kelder in de grond ligt en misschien alleen het dak/plafond? Ook zou ik graag wat maten willen weten. Ik heb zelf de maten 6 bij 3 meter in gedachten. De hoogte heb ik niet over nagedacht maar dit zou net zo hoog mogen zijn als de gemiddelde kamer. Iets langer mag maar breder liever niet want dan komt het bij de buren. Graag zou ik ook willen weten of er een trap in geplaatst zit. De palen kan door het bouwbedrijf Heijmans geslagen worden tijdens de bouw tenzij jullie dit zelf doen. Het ligt voor mij aan de kosten hier van. De bovenkant van de kelder zal als fundering gelden voor een mogelijke garage.


Bouw en nieuwbouw Middelburg
dinsdag 22 mei 2018

Prefab woning laten bouwen

Ik wil graag de mogelijkheid bekijken voor het laten bouwen van een prefab woning. Uitgaande van het feit dat ik alleen een stuk grond heb. Wat zou dit grofweg kosten om mijn woning te laten bouwen? Ik ga uit van een woning van 200 vierkante meter met keuken, badkamer en 3 slaapkamers.


Bouw en nieuwbouw Veere
zondag 08 april 2018

Beton storten voor een fundering

Betonnen fundering/vloer met vorstrand. Afmetingen fundering: 1x) 12 x 4 meter. 1x) 7 x 7 meter. De tuin heeft een achterom van 3 meter breed.


Bouw en nieuwbouw Burgh Haamstede
donderdag 30 november 2017

Ruwbouw HSB leveren

Om een schuur te isoleren zijn wij op zoek naar een partner/leverancier die voor ons de ruwbouw aan kan leveren. Voornamelijk de buitenwanden met verdiepingsvloer. Fundering, indeling binnen, trap en meer zullen we zelf verzorgen.


Bouw en nieuwbouw Zonnemaire
maandag 09 oktober 2017

Fundering voor recreatiewoning maken

Wij willen in de tuin een vakantiewoning realiseren. Het word een gebouw van 6 x 6 meter. 1 verdieping hoog en de buitenmuren worden gebouwd van Ytong blokken. De muren worden ongeveer 280 cm en het puntje van het dak ongeveer 350 cm. Hiervoor hebben we een fundering nodig. We zoeken dus iemand die een goede fundering kan leggen voor ons en vragen ons af wat dit kost. De woning hebben we nu nog niet in ons bezit dus kan geen foto's o.i.d. geven.


Bouw en nieuwbouw Domburg
Offertes aanvragen