Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Maarssen

Stenen garage bouwen inclusief fundering - Eigen huis bouwen - Maarssen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stenen garage bouwen inclusief fundering

We willen een stenen garage van 6 x 6 meter laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.


Aannemer Maarssen

Offertes eigen huis bouwen in Maarssen vergelijken

Recente opdrachten in Maarssen

donderdag 04 maart 2021

Werkruimte bouwen in de achtertuin die losstaat van de woning

Ik wil een werkruimte in de achtertuin bouwen. Afmetingen ongeveer 8,5 m x 6 m. Voor het materiaal van de muren ga ik uit van steen of beton. Hiervoor moet een fundering worden gemaakt en er moeten heipalen worden geslagen. Ik wil dit gebouw losstaand van mijn woning hebben en deze dient goed akoestisch en thermisch geïsoleerd te worden. Van isolatie heb ik zelf voldoende kennis maar ik ga graag met een aannemer om tafel om eens te brainstormen wat er allemaal mogelijk is. Het gebouw mag een plat dak hebben, casco oplevering aan de binnenzijde is voldoende. Ik zou hier graag aluminium of kunststof kozijnen in willen. Verwarming is in eerste instantie niet nodig. Ik wil het laten voldoen aan alle richtlijnen zodat het vergunning vrij gebouwd kan worden. Zie bijlage voor plattegrond en indicatie hoe ik de ruimte voor me zie. Ik ben reeds in gesprek met een architect voor de bouwtekening, het zou dus enkel om uitvoer van de bouw gaan. Dit hoeft niet direct in 1 keer voltooid te worden, mocht dit in stappen gaan is dit voor mij prima. Ik wil in ieder geval graag zo snel mogelijk starten.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
zondag 01 november 2020

Fundering voor bijgebouw leggen

Ik wil graag een betonnen fundering voor een bijgebouw van 3 x 4 meter laten leggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
donderdag 20 augustus 2020

Garage bouwen

Wij willen graag een garage over de gehele breedte van onze achtertuin laten bouwen. 6 x 6 M2. Wij zoeken een aannemer die ons van A tot Z hiermee kan helpen incl. vergunning etc. Verder moet de garage compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
maandag 27 juli 2020

Stenen garage bouwen inclusief fundering

We willen een stenen garage van 6 x 6 meter laten plaatsen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
donderdag 21 mei 2020

Convectorput dichtmaken

Op de begane grond in de woonkamer zit een convectorput van circa 270 x 30 cm. Deze moet verwijderd worden. Dit kunnen wij eventueel zelf. Het achtergebleven gat in de betonvloer en zandcement dekvloer moet opgevuld worden. Vanuit de kruipruimte zal waarschijnlijk gestut moeten worden. De laag beton moet met wapening geplaatst worden, circa 10 cm dik. Hierop moet een zandcement dekvloer van circa 6 cm dik geplaatst worden. Dit kan natuurlijk niet dezelfde dag gebeuren in verband met drogen, maar u heeft vast suggesties hoe we dit kunnen realiseren.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
dinsdag 09 januari 2018

Fundering voor uitbouw maken

Fundering ( 5.20 x 2 meter ) maken voor een uitbouw.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
zondag 05 november 2017

Garage bouwen

Ik wil graag een simpele garage met elektrische deur achter het huis naast de bestaande schuur bouwen.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
donderdag 29 juni 2017

Fundering op veengrond

Het gaat om een fundering voor een houten huis van 56 m² (640 cm x 865 cm). Voor het gewicht is er geen betonnen fundering nodig, maar voor de levensduur van het huis is het zeer wenselijk. Het huis wordt gebouwd op veengrond met hoog grondwater. Ik hoop dat u met uw expertise kunt meedenken wat de beste aanpak zal zijn voor kostenbewuste kwaliteit. Er is nog geen vergunning.


Bouw en nieuwbouw Tienhoven
maandag 15 mei 2017

Fundering storten voor een uitbouw

Ik wil graag een offerte voor het storten van een vloer voor een uitbouw van me woonkamer. 3 meter diep en over de hele breedte van de woning 5.20 m moeten waarschijnlijk 3 palen geheid worden. Gaat om casco fundering met vloer. De grond moet nog uitgegraven worden en de aarde moet daarna ook afgevoerd worden.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
zondag 19 maart 2017

Parkeergarage / -kelder bouwen

Ik wil graag bij mij vrijstaande woning een kelder garage van ongeveer 80 m2laten bouwen,, daar wil ik graag minimaal twee àuto en camper stalling.


Bouw en nieuwbouw Breukelen
vrijdag 09 september 2016

Kelder onder de woning en tuin bouwen

Graag zou ik een kelder laten plaatsen bij mijn woning. Hiervoor zijn 3 optie waarvoor ik graag zou willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een casco kelder. De afwerking en elektra zal ik zelf verzorgen. 1. Een kelder in de voortuin van 4 bij 5 meter 2. Een kelder in de achtertuin van 5 bij 5 meter 3. Een kelder onder de woning van 5 bij 10 meter met een trap in de trapkast naar beneden.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
zondag 15 mei 2016

Fundering voor een aanbouw aanbrengen

Ik wil graag een fundering laten maken van 450 x 250 cm voor een toekomstige aanbouw van de woonkamer. Wat gaat mij zo een fundering kosten? Daarnaast zou ik graag wat advies ontvangen over de mogelijkheden betreffende de fundering.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
zaterdag 11 april 2015

Fundering voor een loods aanleggen

Ik zou graag de kosten willen weten voor een complete fundering voor een loods van ongeveer 7,5 x 17 meter. De loods zal gebouwd worden naast een woning in de omgeving van de Maarsseveense Plassen. Goed bereikbaar terrein, later zullen er vrachtwagens laden en lossen. Wij willen in juni of juli 2015 beginnen met een loods te bouwen maar weten nog niet wat de kosten zijn voor de fundering. Hoe de loods zal worden gebouwd, is nog niet bekend en dus ook niet wat de draagkracht moet zijn. We gaan van metselwerk uit. Graag een indicatie van kosten.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
donderdag 21 augustus 2014

Dakterras verstevigen

Verstevigen van een dakterras n.a.v. een reeds opgemaakt bouwtechnisch rapport. Het dakterras van de buren is mijn dak en het is ca. 5 x 6 meter. Er moeten in ieder geval 2 ijzeren balken geplaatst worden.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
maandag 16 december 2013

Clubhuis met kleedkamers bouwen

Het betreft het bouwen van een clubhuis met kleedkamers. Deze zal 20 meter lang moeten worden en 9.3 meter breed. De werkzaamheden zijn als volgt: - Spouwmuur opzetten 142 m2 - 84,3 m2 binnenmuur kz - 104 M2 binnenmuur dikke kz blok Dit dient inclusief schoon voegwerk aan de beide zijde te worden opgeleverd. Diverse documenten bijgevoegd.


Bouw en nieuwbouw Maarssen
Offertes aanvragen