Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Ijsselstein

Terrasoverkapping(hout) plaatsen - Eigen huis bouwen - Ijsselstein

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping(hout) plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een houten overkapping met zijwanden en glazen dak kan plaatsen, aan onze woning vast. Evt. Inclusief elektra en waterafvoer. Ca. 5.30 x 3.00 meter


Aannemer IJsselstein

Offertes eigen huis bouwen in Ijsselstein vergelijken

Recente opdrachten in Ijsselstein

maandag 22 augustus 2022

Terrasoverkapping(hout) plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een houten overkapping met zijwanden en glazen dak kan plaatsen, aan onze woning vast. Evt. Inclusief elektra en waterafvoer. Ca. 5.30 x 3.00 meter


Bouw en nieuwbouw IJsselstein
zondag 03 juli 2022

Schuur vervangen (70 m2)

Zoek een vakman voor het vervangen van een schuur van 7 bij 10. Onderkant graag opgemetseld, rest van hout. Mag casco worden opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Lopik
zaterdag 20 november 2021

Schuur bouwen 50m2

Wij willen een schuur laten bouwen van 10 meter lang en 5 meter breed. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen. De materialen willen we van hout, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden. Er komt geen verwarming in te komen.


Bouw en nieuwbouw Lopik
maandag 03 mei 2021

Kruipruimte uitdiepen tot kelder

Ik wil de kruipruimte uitdiepen zodat het een kelder van 5 x 8 meter word. Graag compleet met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw IJsselstein
dinsdag 19 januari 2021

Een prefab twee-onder-een-kapwoning laten bouwen

We hebben een perceel waar we samen met goede kennissen een twee-onder-een-kapwoning op willen laten bouwen. De bouw dient 7.000 bij 11.000 mm groot te worden. Graag prefab bouw sleutelklaar opleveren. Het gaat om zo wel de fundering als afbouw et cetera.


Bouw en nieuwbouw Lopik
woensdag 26 februari 2020

4 garages bouwen

Een van mij klanten overweegt achter op een perceel van 17,5 meter breed, 4 garages naast elkaar te bouwen voor de verhuur. De garages moeten gemetselde buitenkanten hebben, en moeten casco opgeleverd worden met alleen elektra en een fundering. Ik weet niet zeker wat de maten zijn, en of hier een vergunning voor nodig is. Welke maatvoering, uitvoering adviseren jullie en wat zijn de kosten hiervoor? Reactie graag per mail.


Bouw en nieuwbouw IJsselstein
maandag 22 januari 2018

Prefab kelder plaatsen

Graag wil ik een offerte van een prefab kelder. De lengte is 9 meter en 3 meter breed. De plek van de kelder is waar nu de garage is. De woning en garage zijn onderheid. We willen alles slopen, de kelder laten plaatsen en dan weer gaan bouwen. Het is een hoekwoning. Komt er onder de kelder nog een vloer? Graag een offerte inclusief transportkosten. Ik hoor graag van u.


Bouw en nieuwbouw Montfoort
woensdag 06 december 2017

Fundering maken voor een schuur

Wij willen een nieuwe houten schuur/garage gaan bouwen van 11 x 7 meter op veengrond. Er is al een bouwtekening aanwezig. We zoeken een aannemer voor het maken van de fundering. Door een constructeur is berekend, dat er 120 strekkende meters buispalen nodig zijn van 168,8 mm diameter. Dat kan met 8 palen van 15 meter of 10 palen van 12 meter. We willen hiermee in het voorjaar laten starten. We ontvangen graag uw offerte.


Bouw en nieuwbouw Benschop
maandag 20 november 2017

Ondergrondse garage en kelder bouwen

In onze achtertuin van 6,4 meter breed en 8 meter diep plaatsen van garage onder de grond (eventueel alleen voor het parkeren op de hellingbaan) met daarnaast onder de grond de kelder. Dus kelder en hellingbaan voor de auto onder de grond. Momenteel schuur in achtertuin. Daarvandaan misschien de trap naar kelder toe? Als schuur sowieso gesloopt moet worden ook open voor andere oplossingen. In achtertuin zit ook een terrasoverkapping aan woning vast. Weet niet in hoeverre dit een probleem is voor het plaatsen van de kelder en hellingbaan.


Bouw en nieuwbouw IJsselstein
woensdag 08 maart 2017

Woning met kelder en berging bouwen

Ik wil graag een prijs van een kelder van ongeveer 11 x 8 meter. Graag een offerte voor zowel onder de garage/berging van 75 m2 als een huis van 600 m3. Vooraf aan de bouw van de woning de kelder maken, dus een prefab bak plaatsen. Of een prijslijst met afmetingen en wat het kost.


Bouw en nieuwbouw Montfoort
dinsdag 28 februari 2017

Betonnen funderingsplaat voor een houten schuur plaatsen

Wij willen over enkele maanden onze oude houten schuur inclusief de fundering gaan slopen. Daarbij vindt er ook asbestsanering plaats. Als dat allemaal klaar is, willen wij op die plek een betonnen funderingsplaat van 6 x 11 meter laten plaatsen, zodat wij daarop een nieuwe houten schuur kunnen gaan bouwen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.


Bouw en nieuwbouw Benschop
dinsdag 13 januari 2015

Fundering aanleggen voor een schuur

Wij willen een schuur van 50 m2 bouwen. Daarvoor moet er een fundering aangelegd worden. Omdat we te maken hebben met een natte grondsoort, zie ik graag uw advies en offerte tegemoet.


Bouw en nieuwbouw Benschop
dinsdag 24 april 2007

Aannemer

Type jaren dertig huis.Twee woonlagen hoog met schildkap, inhoud woning met aangebouwde garage 825 kuub Afmeting hoofdgebouw 8.20x10.20. Uitbouw voorgevel over twee woonlagen2.00x6.70. Afmeting garage 8.80x4.40. Hoog afwerkings niveau keramische dakpannen,hardstenen raamdorpels,hardhouten kozijnen en trappen,enz


Bouw en nieuwbouw Lopik
maandag 15 augustus 2005

Aannemer

We kunnen op een kavel van 624m2 een woning bouwen van max 900m3, nokhoogte max 9m. wij denken aan een woning stijl jaren 30 of een landelijke stijl. Het project omvat o.a. tekenen, vergunning aanvragen, bestek schrijven, controle op de bouw.


Bouw en nieuwbouw IJsselstein
dinsdag 12 februari 2002

Aannemer

Ik heb voor mijn reeds in aanbouw zijnde nieuwbouwhuis al een aantal keuzes gemaakt. Belangrijkste vertrekken voor een advies van een binnenhuisarchitect of interieur-stylist zijn: Huiskamer +/- 80m2 waarin een openkeuken met kookeiland. Keuken (blauw) is reeds ontworpen en besteld. Ik wil daarnaast een aparte geluidshoek met tv-projectie op wand. Rondom een verlaagd plafond met spotjes. Verder advies gewenst voor zit- en eethoek met gebruik van bestaande meubelen. Verlichting, lamellen, kleurstellingen. Slaapkamer van 23m2. Nu met tapijt op wanden. Dit bevalt goed. Combineren met spiegels zodat vorm uit de kamer gehaald wordt. Ook weer in blauw uitvoeren. Mogelijk kastenwand langs wand, waarin glazendeur naar badkamer.


Bouw en nieuwbouw IJsselstein
Offertes aanvragen