Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Hilversum

Kelder bouwen (65m2) - Eigen huis bouwen - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder bouwen (65m2)

Ik wil een kelder laten bouwen onder mijn woning en gedeeltelijk onder mijn tuin. Het gaat om een kelder van 13 bij 5 meter. Ik wil dat het casco wordt opgeleverd. Ik heb nog geen vergunning.


Aannemer Hilversum

Offertes eigen huis bouwen in Hilversum vergelijken

Recente opdrachten in Hilversum

zondag 23 april 2023

Kelder bouwen (65m2)

Ik wil een kelder laten bouwen onder mijn woning en gedeeltelijk onder mijn tuin. Het gaat om een kelder van 13 bij 5 meter. Ik wil dat het casco wordt opgeleverd. Ik heb nog geen vergunning.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
zaterdag 15 april 2023

Gemetselde schuur plaatsen

Wij hebben nu een houten tuinhuisje en willen graag een gemetselde schuur (met plat dak) van ca. 3 (breed) bij 2,5 (diep) meter met 1 deur (tuinzijde) en betonnen vloer. De schuur moet casco opgeleverd worden. Er is geen vergunning nodig.


Bouw en nieuwbouw Loosdrecht
maandag 01 augustus 2022

Stenen schuur bouwen

Wij willen graag een schuur van ongeveer 4 bij 3,5 meter laten bouwen in onze achtertuin tegen de stenen schuur van onze buurman. Daarvoor moet eerst een fundering worden gelegd. We willen hem graag relatief hoog (Max 3 meter) en met een plat dak. Daaraan vast een houten overkapping voor de rolcontainers.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
donderdag 10 maart 2022

Bouwen stenen schuur(5.40m x 3m)

Het bouwen van een stenen schuur. Maat +/- 540 cm breed en 300 cm diep. Voorzijde een deur + raam en achterzijde een deur. Hellend dak met dakpannen zonder dakgoten i.v.m. hoeveelheid bladeren. Het fundering werk moet ook worden gedaan.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
dinsdag 06 juli 2021

Een hoekwoning onderkelderen

Wij willen een kelderruimte onder het huis als: Hobby ruimte en om spullen op te slaan. Later misschien buffervat/wateropsag/ketel oid. De kelder moet 6 bij 4 worden. Betreft een tussenwoning en nog geen geen vergunning oid aanwezig.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
zondag 21 februari 2021

Betonnen fundering maken voor tuinhuis

Ik wil een betonnen fundering laten maken voor een prefab tuinhuis. Het gaat om 9 x 5 meter en het komt op zandgrond te staan.


Bouw en nieuwbouw Loosdrecht
zondag 24 januari 2021

Guest house bouwen in de achtertuin

Wij willen een soort guest house van 4 x 9 meter in onze tuin realiseren. Onderkant metselwerk en bovenkant potdeksel planken. Nok hoogte circa 3.20 mtr. Graag een casco oplevering met een houtskelet bouw.


Bouw en nieuwbouw Hollandsche Rading
zondag 03 januari 2021

Stenen schuur met plat dak realiseren

Nieuwe schuur gemetseld van 5 bij 2,5 meter met plat dak


Bouw en nieuwbouw Hilversum
vrijdag 27 november 2020

Onderkelderen bestaand huis

Ik wil graag een offerte voor een gemetselde kelder. Lengte 2.50, breedte 2.50 en diepte 2.00 meter. Het moet casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
zaterdag 03 oktober 2020

Kelder verbouwen vanuit kruipruimte

Ik ben op zoek naar een aannemer die een bestaande kelder van 6 m2 kan uitbreiden tot 31 m2. Het betreft een hoekwoning uit 1900. Het is mij onbekend of hier omgevingsvergunningen voor nodig zijn. Ik hoop dat de kruipruimte tot kelder gemaakt kan worden.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
woensdag 30 september 2020

Bungalow bouwen

Kunt u een indicatie geven van een bungalow of semi bungalow? Bouwvlek 230 m2. Beneden: woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en berging. Boven 2 slaap-/studeerkamers. In steen, moderne bouw. Verschil in bouwwijze zouden we ook graag vernemen. Bij voorkeur van A tot Z verzorgen, inclusie vergunning(en).


Bouw en nieuwbouw Loosdrecht
zaterdag 20 juni 2020

Kelder maken van kruipruimte

Wij willen graag de bestaande kruipruimte onder onze woning ombouwen tot kelder. Het betreft een semi- bungalow uit '59 en heeft al een souterrain. Dit bestaat uit 2 slaapkamers, toilet en cv. ruimte. De aanwezige kruipruimte is ca 30 m2 en daar willen wij graag een kelder van maken. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
dinsdag 12 mei 2020

Verdiepte berging realiseren

Graag wil ik mijn huidige tuinhuis vervangen door een berging met werkruimte, 3m lang en 2m breed. Graag deels verdiept zodat er op de berging een dakterras gecreëerd kan worden. Graag de sloopkosten van de huidige berging apart op de offerte vermelden. De berging dient deels als opslag voor een fiets en tuinkussens, er gaat ook regelmatig geklust worden in de berging waardoor goede isolatie en veel licht van belang is. Er loopt al watertoevoer en elektra richting het huidige tuinhuis, deze graag weer aansluiten in de nieuwe. De berging zal op kleine afstand komen te staan van 2 buur liggende stenen bergingen. Er zal rekening gehouden moeten worden dat dat heel blijft. Voor het materiaal van de berging wil ik graag advies. Ik denk dat hout niet geschikt is. Fundering zal nodig zijn, er is nu fundering voor de huidige tuinhuis, maar dit is op straat niveau en aangezien de berging verdiept wordt moet dit aangepast worden. Vergunning is niet nodig voor zover ik heb kunnen vinden. binnenafwerking zoals stucwerk is niet nodig.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
vrijdag 04 januari 2019

Fundering maken voor de schuur

Graag wou ik een offerte voor een fundering voor mijn nieuw te bouwen stenen schuur van 4 x 4 meter. Deze moet met beton gestort worden.


Bouw en nieuwbouw Hilversum
zondag 18 februari 2018

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2


Bouw en nieuwbouw Hilversum
Offertes aanvragen