Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Heerlen

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een aluminium overkapping Liefst met heldere glasplaten en ledverlichting Afmetingen breedte 476cm en diepte 300cm Incl. montage tegen bestaande aanbouw en tussen 2 zijmuren (van 230cm lang)


Aannemer Hoensbroek

Offertes eigen huis bouwen in Heerlen vergelijken

Recente opdrachten in Heerlen

zondag 16 juli 2023

Kelder plus garage bouwen

Wij willen graag een kelder direct naast het huis met daar bovenop een garage met plat dak. Voorzijde 3m breed en achterzijde 6m breed. Lengte 9m. Fundering huis ligt op 1.35m. Trap via huis is mooi (dus gang gedeelte onder het huis), echter als kosten technisch voordeliger zijn, is een trap in de garage en een deur naar garage vanuit huis ook prima. Garage liefst geïsoleerd.


Bouw en nieuwbouw Kerkrade
maandag 03 april 2023

Vrijstaande garage bouwen 49m2

Ik wil graag een vrijstaande stenen garage laten bouwen met een piramide dak. Op dit moment heb ik nog 4500 donker roodbruine gevel stenen over die ik wil gebruiken voor het bouwen van de buiten gevel van deze vrijstaande garage. Ik denk aan een afmeting van ongeveer 7 bij 7m. Van mijn bestaande woning heb ik nog een klein aantal dakpannen over en het zelfde type dak pan wil ik ook graag gebruiken voor het dak van deze garage. Mits een piramide dak mogelijk is. De oplevering van de binnenzijde graag in overleg.


Bouw en nieuwbouw Heerlen
donderdag 29 december 2022

Stenen tuinhuis bouwen, incl. fundering (9m2)

Het bouwen van een stenen tuinhuis achter in de tuin (incl. storten fundering). Afmeting binnenruimte 3x3 meter. Met één deur en één raam erin. Zou u mij de prijs kunnen geven enkelmuurs als ook dubbelmuurs met isolatie. De plek is op de plaats van het huidige houten tuinhuisje (dit halen wij zelf weg). Svp de prijs incl. storten van een vloer. Verder kunnen de muren kaal opgeleverd worden. Elektra regelen we ook zelf. Op de bijgevoegde foto is te zien waar het huidige tuinhuis staat. Plan is om het ongeveer 50 a 60 cm van de heg af te bouwen. Wij zijn voornemens een aantal offertes op te vragen en willen u ook vriendelijk verzoeken om een offerte voor bovengenoemde werkzaamheden op te stellen.


Bouw en nieuwbouw Heerlen
woensdag 19 oktober 2022

Terrasoverkapping plaatsen 5,5 bij 5 meter

Ik wil graag een nieuwe overkapping voor mijn terras. Afmetingen:: 5,5 x 5 Voorkeur materiaal:: Adviseer mij


Bouw en nieuwbouw Kerkrade
maandag 10 oktober 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een aluminium overkapping Liefst met heldere glasplaten en ledverlichting Afmetingen breedte 476cm en diepte 300cm Incl. montage tegen bestaande aanbouw en tussen 2 zijmuren (van 230cm lang)


Bouw en nieuwbouw Hoensbroek
maandag 01 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen

We willen een overkapping met een lamellen elektrisch verstelbaar dak . Voorkeur voor aluminium met een afmeting van 3,5 bij 5,5.


Bouw en nieuwbouw Hoensbroek
dinsdag 19 juli 2022

Bestaande latei repareren

Ik zoek een bedrijf die een beschadigde latei boven twee zolderramen kan repareren. Latei bevindt zich op 8 meter hoogte.


Bouw en nieuwbouw Kerkrade
dinsdag 05 juli 2022

Gemetselde garage bouwen ~30m2

Kale tuin, gemetselde garage bouwen van 6x5(Deze hoeft niet geïsoleerd te worden), fundering graven en storten en alle bouwwerkzaamheden.


Bouw en nieuwbouw Heerlen
vrijdag 03 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen

Aanleg overkapping met schuifdeuren aan de voorkant en zijkanten en elektrisch schuifdak. De overkapping moet bevestigd worden aan de achtergevel met overhangend balkon. De overkapping moet aan het balkon bevestigd worden. Graag een offerte voor zowel een glazen als polycarbonaat dak.


Bouw en nieuwbouw Heerlen
woensdag 25 mei 2022

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen

We wensen een overkapping in de tuin naast de garage te bouwen, graag in hout. Deze dient om materiaal in te stockeren zoals fietsen, grasmaaiers, winterbanden, sportgerief, speelgoed etc.Er is geen aansluitend terras nodig. Afmetingen: ongeveer 6-7 meter breed en 4 meter diep, hoogte 2,20 meter. Er zijn thans 3 bestaande muren waarin de houten overkapping dient te worden gebouwd, de grond dient nog te worden gebetonneerd of betegeld voorafgaand. Concept: houten half-open constructie met schuifdeur of gewone deur, schuin aflopend dak richting tuin, er mag een raam in voor de verluchting. Tevens voorzien we ook electrische bekabeling in de overkapping. Graag een afspraak voorafgaand met de constructeur in onze woonst om dit gezamenlijk te bekijken voor keuze van materialen en andere details. Voor de duidelijkheid: we wensen graag dat dit voor ons wordt gebouwd, geen doe-het-zelf-pakket aub Welk type dak overweeg je op de overkapping?: Nog geen idee. Ik laat me adviseren door de vakman. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: hout In welke stijl heb je interesse?: klassiek In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Hulsberg
dinsdag 05 oktober 2021

Garage / bedrijfsruimte bouwen 120m2

Graag willen we een richtprijs weten voor een grote geïsoleerde garage/loods met een plat dak, aan de korte kant een roldeur van 3x3m en een separate loopdeur/voordeur. Totale afmetingen ca. 6 x 20 x 3,5m. Achter de voordeur een gang van 2m breed en 10m lang met op het einde een deur. En op 10m lengte een tussenmuur over de breedte die uitkomt op het einde van de gang met een deur naar de achterliggende ruimte. Vloer van gevlinderd beton. Achter gedeelte wordt uiteindelijk als kantoorruimte gebruikt waar ook een pantry en toilet in moet komen. Wellicht is er ook een richtprijs af te geven voor afvoeren tbv wasbak en toilet naar riool (weg ligt op ca. 20m afstand) en standaard elektra voorzieningen.


Bouw en nieuwbouw Landgraaf
zondag 03 oktober 2021

Betonvloer storten

Betonvloer storten en egaliseren 8.50x3.80


Bouw en nieuwbouw Kerkrade
dinsdag 07 september 2021

Kelder onder garage/slaapkamer 45,5m2

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning de oppervlakte is ongeveer 6,5m x 7m. Ik wil dit casco opgeleverd, het wordt namelijk een opslag.


Bouw en nieuwbouw Brunssum
maandag 26 juli 2021

Een woning onderkelderen

We hebben een kruipruimte onder de gehele, half vrijstaande woning. We denken aan een kelder van 30m2. We zijn op zoek naar een grove schatting van een afgewerkte kelder met goede vloer (ondervloer en laminaat kunnen we zelf aanbrengen indien de vloer daar klaar voor is), afgewerkte leidingen en bekabeling van huis in het plafond en afgewerkte muren. De eventuele vergunningen regelen we zelf.


Bouw en nieuwbouw Hoensbroek
zaterdag 22 mei 2021

Fundering voor uitbouw maken

Ik wil graag een betonnen fundering voor een uitbouw van 6 x 3,70 meter en 3 hoogte laten maken.


Bouw en nieuwbouw Brunssum
Offertes aanvragen