Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Heerhugowaard

Kelder bouwen 100m2 - Eigen huis bouwen - Heerhugowaard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder bouwen 100m2

Ik wil graag een kelder laten realiseren. We willen minimaal 100m2, maar eventueel veel meer, hangt een beetje af van de kosten. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco zijn, de rest kan ik allemaal zelf. Er moet nog geheid worden.


Aannemer Heerhugowaard

Offertes eigen huis bouwen in Heerhugowaard vergelijken

Recente opdrachten in Heerhugowaard

woensdag 19 april 2023

Gemetselde schuur 10m2 (casco)

Ik wil mijn houten schuur laten vervangen door een gemetselde schuur. Fundering is al aanwezig, hier kan direct op gemetseld worden. - Lengte : 3 meter - breed : 2,5 meter - hoogte : 3 meter - plat dak waar ik later zonnenpanelen op wil zetten - aan de zijkant 1 deur - oplevering van de binnenzijde mag casco - de kozijnen mogen van hout zijn.


Bouw en nieuwbouw Heerhugowaard
donderdag 22 september 2022

Kelder bouwen 100m2

Ik wil graag een kelder laten realiseren. We willen minimaal 100m2, maar eventueel veel meer, hangt een beetje af van de kosten. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco zijn, de rest kan ik allemaal zelf. Er moet nog geheid worden.


Bouw en nieuwbouw Heerhugowaard
zaterdag 18 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ongeveer 4m breed en 2.5 m diep. Wij hebben op de grond ouderwetse klinkers. hoe worden de poten bevestigd? Wil graag een dak met openklapbare lamellen en een constructie van aluminium.


Bouw en nieuwbouw Hensbroek
vrijdag 10 december 2021

Betonvloer voor veranda

Wat kost het ongeveer om een betonvloer te laten storten en afwerken die moet dienen als vloer voor een veranda. Gaat om ongeveer 18 à 20 m2.


Bouw en nieuwbouw Heerhugowaard
zondag 21 november 2021

Vrijstaande schuur bouwen (~60m2)

Hallo wij willen graag een geïsoleerde zadeldak schuur achter in de tuin van ongeveer 6m x 10m met een afgevlakte nok max 4.5m hoog en een half inpandige tuin kamer. In de schuur willen we graag een zolder laten realiseren. De schuur wil ik zoveel mogelijk zelf bouwen waar mogelijk, dus het mag casco opgeleverd worden. ik heb een pdf bij gevoegd van wat ons ideaal lijkt. graag aan de zicht kant (tuin kamer) hout Douglas palen met zwarte liggende planken. De rest van de schuur mag in zwarte sandwichpanelen (kunststof), kozijnen ook van kunststof.


Bouw en nieuwbouw Waarland
dinsdag 27 april 2021

Fundering voor tuinhuis maken

Ik ga een tuinhuis van ongeveer 5 x 8 meter laten bouwen, maar eerst moet er een fundering gemaakt worden. Volgens deskundige kan de fundering op staal. Wij hebben zandgrond.


Bouw en nieuwbouw Sint Pancras
zondag 10 januari 2021

Kelder bouwen

Ik ben op zoek naar een bouwbedrijf die en kelder kan maken onder een bestaande woning. De kelder moet casco opgeleverd worden. Het gaat om 60. Zie bouwtekening.


Bouw en nieuwbouw Heerhugowaard
zaterdag 26 december 2020

Een houtskelet schuur maken in de achtertuin

Ik zoek iemand voor het bouwen van een houtskelet schuur in mijn achtertuin. Dit met daaraan grenzend een overkapping. De schuur dient 400 bij 600 te worden en de overkapping 350 bij 400 cm. Dit kan vergunningsvrij. De binnenzijde van de schuur doen we zelf en graag voorzien van een dubbele deur, raam en inloopdeur (houten kozijn). De achtertuin is goed bereikbaar.


Bouw en nieuwbouw 't Veld
zondag 08 november 2020

Garage ondergronds realiseren

Ik heb een groot stuk land waar ik een onder kelderde schuur wil laten bouwen. Nu zoek ik een specialist voor het realiseren van een kelder van 10 bij 10 meter ten behoeve van schuurruimte. Graag een goede waterdichte bak voorzien van ventilatie, een lift, trap en graag met een doorloophoogte van ongeveer 250 cm. Het terrein is zeer goed bereikbaar. Elektra leggen we zelf aan. Wat betreft de schuur die hier op komt bespreek ik graag de mogelijkheden met de vakman.


Bouw en nieuwbouw Obdam
woensdag 28 oktober 2020

Nieuwbouw HSB woning

Ik ben op zoek naar iemand voor het bouwen van een houtskeletwoning (258 m2) met garage (30 m2). De kavel is 1000 m2. Het huis moet casco opgeleverd worden inclusief fundering, met een zadeldak en een gemetselde buitenkant. Verder bestaat het huis uit 1 verdieping, met 1 badkamer waar een toilet in zit, 1 apart toilet, 4 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken en een werkkamer. Zie bijgaande illustraties.


Bouw en nieuwbouw Tuitjenhorn
dinsdag 20 oktober 2020

Een vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij willen een huis bouwen op een kavel in Heerhugowaard. De maten zullen ongeveer 12 meter diep bij 7 meter breed zijn. Daarbij willen wij een mansarde kap (goothoogte zit op 3,90 max). Totaal begane grond, 1e en 2e verdieping komen wij op een woonoppervlakte van om en nabij de 170 m2. landelijk/dorps. De woning krijgt een inhoud van ongeveer 600-700 m3. We zoeken een specialist die hier ervaring mee heeft.


Bouw en nieuwbouw Heerhugowaard
maandag 31 augustus 2020

Dak van tiny house bedekken

We bouwen nu een tiny house van 28 m2, met een zo goad als plat dak, 4 graden helling. Dit dak willen we bedekken worden met EPDM of TPO.


Bouw en nieuwbouw Oudkarspel
donderdag 28 mei 2020

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).


Bouw en nieuwbouw Heerhugowaard
zondag 03 mei 2020

Garage met dak in een punt bouwen

Ons huis is 10 meter lang. 7.50 origineel en een uitbouw naar achter van 2.50. Vanaf de achterkant willen wij een garage tegen de woning van 6 meter bij 3.5 meter met een overstek van 1 meter . Hoogte ong .2.70 meter. Daar bovenop willen wij een dakopbouw Met of een puntdak met aan de voorzijde een dakkapel, of een rechte voorgevel met een schuin dak naar achteren. Maar dan niet verder dan de originele achtergevel. Garage met dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde Materiaal : steen. Materiaal opbouw : hout met gevelbekleding.


Bouw en nieuwbouw Dirkshorn
zondag 12 april 2020

Nieuwe woning casco bouwen

Wij willen graag weten wat bij jullie de kosten zijn van een woning om casco te bouwen. En wat bij casco bouwen erbij in zit en wat niet. Een lage woning met een klapdak. Afmeting huis 8 x 12 meter.


Bouw en nieuwbouw Obdam
Offertes aanvragen