Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Heemstede

Fundering voor garage en tuinhuis maken - Eigen huis bouwen - Heemstede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor garage en tuinhuis maken

Ik wil graag een stalen fundering voor een garage/tuinhuis naast ons huis laten maken. De breedte is 3 meter (max) en de lengte 15 meter.


Aannemer Cruquius

Offertes eigen huis bouwen in Heemstede vergelijken

Recente opdrachten in Heemstede

dinsdag 30 november 2021

Kelder onder bestaande woning bouwen 50m2

Mijn partner en ik zijn opzoek naar een aannemer voor het laten bouwen van een kelder onder ons bestaande woning. Onze woning is gebouwd in 1910 op staal. Wij hebben een hoekwoning met een grote achtertuin. We zaten te denken aan een kelder van 50m2. Wij hebben graag een woon klare oplevering gewild. Wij laten ons ook nog graag adviseren door de aannemer naar alle mogelijkheden.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
woensdag 18 augustus 2021

kelder bouwen naast bestaande jaren-30 woning die op staal gefundeerd is

Op de plaats waar nu een aanbouw en een dubbele (in de lengte) garage staat, willen we een L-vormige kelder bouwen. De bestaande bebouwing wordt door ons gesloopt. De kelder moet voorzien worden van een kelderdek die een auto moet kunnen dragen. De vergunning hiervoor regelen we zelf. Dit betreft een 2-o-1-kapwoning. De kelder dient uiteindelijk 55 m2 groot. De muur hoogte dient ongeveer 250-270 cm te zijn. De woning is gebouwd op staal.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
donderdag 29 april 2021

Fundering voor garage en tuinhuis maken

Ik wil graag een stalen fundering voor een garage/tuinhuis naast ons huis laten maken. De breedte is 3 meter (max) en de lengte 15 meter.


Bouw en nieuwbouw Cruquius
dinsdag 13 april 2021

Tuinhuis bouwen

We willen graag een tuinhuis met twee onderhoudsvrije muren laten bouwen. Een muur van 4 meter lang en een muur van 3 meter met een deur. Het tuinhuisje moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, betonnen muren, houten kozijnen en houten bekleding.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
vrijdag 05 juni 2020

Fundering heien/aanleggen voor uitbouw

Fundering plaatsen voor aanbouw van 8,00 meter breed X (gedeelte) 2,80 meter diep x (gedeelte) 4,00 meter diep. Zandgrond.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
woensdag 12 juni 2019

Heipalen slaan voor een overkapping

Het betreft een mogelijke fundering voor een te plaatsen overkapping van hout op 4 palen. Wel een zware uitvoering. Voor de reeds geplaatste uitbouw waren palen met een lengte van 6 meter noodzakelijk. Ik wil graag laten onderzoeken of er een fundering nodig is voor de overkapping. Als dit zo blijkt te zijn wil ik hooguit in het najaar hiermee beginnen.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
vrijdag 10 augustus 2018

Vier funderingspalen slaan

Ik woon in Heemstede en wil mijn garage vergroten. Voor het maken van nieuwe fundering wil ik graag 4 funderingspalen laten slaan of boren. De palen die nu onder de garage zitten zijn volgens tekening 2 meter lang maar bij het maken van mijn aanbouw aan het huis gingen ze circa 3,5 meter de grond in, vandaar dat ik nu voor de prijsvorming uitga van 4 meter. Er is een achterom van een meter breed. Eventueel kan dit nog breder.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
donderdag 06 april 2017

Heipalen slaan voor een aanbouw

Voor het plaatsen van uitbouw willen wij graag de heipalen graag uitbesteden. Het betreft een uitbouw van 6 x 7 meter in de achtertuin. De tuin is via een steeg bereikbaar, circa 1,40 meter breed. De hei/boorpalen met een diameter van 250 mm mogen ongeveer 2,5-3 meter de grond in. Wij horen graag van u wat dit kostenplaatje zal zijn. Er zal een sonderingsrapport worden gemaakt. Uitvoering begin september. Bij voorbaat dank voor uw reactie.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
vrijdag 20 mei 2016

Kelder in de tuin maken

Graag ontvang ik een offerte voor een kelder in de zijtuin. De kelder zal 7.5 bij 18 meter moeten gaan worden. De ruimte zal gebruik worden als parkeerplaatsen voor de auto's. Er dient een schaarlift geplaatst te worden en verlichting. Verder mag het een betonnen geheel worden.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
vrijdag 09 oktober 2015

Schuur bouwen

Ik laat graag een schuur bouwen van 2,50 x 2,00 meter. Hiervoor moet u de beplanting verwijderen, fundering maken en de schuur metselen. De voorzijde van de schuur moet 6 stenen lager eindigen dan de achterzijde. Hardhoutenraam- en -deurkozijn inmetselen volgens tekening en het dak afwerken met PatentRiet. Af- en aanvoer van materialen via achterom of over de sloot. Lidmaatschap bij Bouwgarant is een voorwaarde.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
woensdag 03 maart 2004

Aannemer

Twee-onder-een-kap woning in landhuis-stijl op gezamenlijk 850 m2 grond, waarvan per woningdeel max. 84 m2 mag worden bebouwd. Garage dient separaat achter op het erf te worden geplaatst, bij voorkeur voor twee auto's per deel en de garage wordt aan elkaar gebouwd. Inhoud van de woning per woningdeel +/- 700 m3.


Bouw en nieuwbouw Heemstede
Offertes aanvragen