Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Gouda

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping. Voorkeur voor aluminium onder andere met een afmeting van 6 bij 2,5. Graag wat advies en info


Aannemer Nieuwerkerk aan den IJssel

Offertes eigen huis bouwen in Gouda vergelijken

Recente opdrachten in Gouda

maandag 05 december 2022

funderingsherstel

Ik wil graag mijn fundering herstellen of stabilisatie aanbrengen.


Bouw en nieuwbouw Gouda
woensdag 26 oktober 2022

Kelder bouwen 80 m2

Ik zou graag onder mijn bestaande woning en kelder willen laten bouwen van ongeveer 80 vierkante meter. Ik ben nog niet in bezit van een vergunning. Ik wil een offerte voor casco en woonklaar. Het is tbv een leefruimte.


Bouw en nieuwbouw Gouda
zondag 17 juli 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een overkapping. Voorkeur voor aluminium onder andere met een afmeting van 6 bij 2,5. Graag wat advies en info


Bouw en nieuwbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
woensdag 20 april 2022

fundering aanbouw

graag willen we een fundering van ongeveer 25m2 voor een aanbouw.


Bouw en nieuwbouw Gouda
woensdag 20 april 2022

Stenen schuur bouwen of kunstof schuur bouwen

Ik zoek een vakspecialist voor het bouwen van een stenen of kunststof schuur. Graag 50 x 510 met 1 buiten deur en 1 binnen deur en 2 ramen Of 150 x 320 met een buiten deur en 1 raam Betonnen vloer is al aanwezig De bouw kan vergunningsvrij


Bouw en nieuwbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
donderdag 10 juni 2021

Fundering en broodjesvloer leggen voor uitbouw

Wij willen een aanbouw maken van 8,5 meter bij 3 meter breed. Het gaat alleen om het maken van de fundering en een broodjes vloer.


Bouw en nieuwbouw Haastrecht
zaterdag 22 mei 2021

Fundering voor terrasoverkapping maken

Wij willen een terrasoverkapping laten plaatsen. Eerst hebben we een fundering nodig. De palen zijn al geheid op 3 meter van het huis (zelfde palen als van het huis). De afmeting van de fundring is 706 x 300 cm. Er moet ook nog een afwerkvloer op komen.


Bouw en nieuwbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 03 mei 2021

Bouwen van tuinhuis 4x4m

Opbouw, in elkaar zetten van tuinhuis op tuincomplex. Al het materiaal is al geleverd, maar de originele uitvoerende partij kan het niet meer bouwen. De afmetingen zijn 380x380. Zelf doen we fundering. Graag wat aansluitwerk voor water, elektra is niet nodig. Er moet een vloer van hout gelegd worden.


Bouw en nieuwbouw Gouda
donderdag 29 april 2021

Fundering/betonvloer voor een grote tuinschuur maken

We willen een houten tuinschuur van 12 m1 lang bij 6 m1 breed funderen en een gladde betonvloer storten. Isolatie onderzijde is niet nodig. Schuur wordt gebruikt als opslag & veranda, op het dak van de schuur komen zonnepanelen met ballast-gewicht 25 kg/m2. In Nieuwerkerk is het kleigrond, uitgraven en een zandbed aanleggen verzorg ik zelf. Gevraagd wordt om een offerte inclusief levering van materiaal en aanleg van de fundatie/betonvloer. Vraag is of we een strokenfundering moeten toepassen of een plaatfundering? Veel dank


Bouw en nieuwbouw Nieuwerkerk aan den IJssel
woensdag 07 april 2021

Doorbraak draagmuren ter vergroting woonkamer/keuken

Het gaat hier om een doorbraak van twee binnenmuren (wat vroeger buitenmuren waren). De tekeningen en plattegronden geven aan welke muren er verwijderd dienen te worden. Oude oorspronkelijke bouwtekeningen uit gemeentelijk archief zijn aanwezig. Gelieve eerst per mail contact opnemen ivm werk. Later kan telefonische afspraak gemaakt worden. Vanaf 28 mei hebben we toegang tot het huis en kan er eventueel bezichtigt worden.


Bouw en nieuwbouw Gouda
zondag 14 maart 2021

Fundering maken voor terras

Ik wil mijn 2 terassen van elk 4 x 4 meter aan elkaar laten onderheien en daar wil ik een betonnen vloer op laten storten.


Bouw en nieuwbouw Schoonhoven
zondag 24 januari 2021

Kelder en uitbouw realiseren

We willen een kelder, deels onder het huis en deels onder de tuin laten bouwen. Lengte ca 10 meter, waarvan 5 onder het huis. De breedte van het huis is ca 5.5 meter. Ook wil ik de bestaande gevel dusdanig laten verstevigen om de gevel twee vediepingen te kunnen optrekken. Op de eerste verdieping wil ik een rechte gevel maken. Is nu een schuin dak. Bij de huidige gevel wil ik een een koekoek naar twee zijden ivm daglicht en ventilatie. Ik maak graag een afspraak om alles goed te bespreken.


Bouw en nieuwbouw Gouda
zondag 20 december 2020

Een fundering realiseren voor een schuur

Ik zoek een specialist die een fundering kan realiseren in mijn achtertuin. Deze fundering is bestemd voor een schuur. Het word een houten schuur waarvan de onderzijde gemetseld is. De fundering dient 600 bij 1000 cm groot te worden. De schuur krijgt een hoogte van 550 cm. De tuin is matig bereikbaar. Een plaatfundering voldoet waarschijnlijk.


Bouw en nieuwbouw Schoonhoven
vrijdag 18 december 2020

Een stenen schuur uitbreiden

Ik zoek een specialist voor het uitbreiden van mijn schuur. Het gaat om een stenen schuur van circa 200 bij 300 cm. De uitgebreide schuur dient 600 bij 300 te worden dus ongeveer 12 m2 erbij. Dit moet achter een tussenwoning gebeuren.


Bouw en nieuwbouw Gouda
woensdag 18 november 2020

Garage en oprit onderkelderen

Wij hebben een nieuwbouwhuis van 3 jaar oud. Aan het huis vast zit een garage en een oprit ongeveer 18 m lang en 3,5 m breed. Graag zouden wij de garage laten onderkelderen en ook de oprit, dit moet wel zo diep worden dat er ook een zwembad in past. De kelder word dus 7 x 3 x 2,5 meter hoog, en hoeft maar gedeeltelijk afgewerkt te worden.


Bouw en nieuwbouw Schoonhoven
Offertes aanvragen