Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Etten-Leur

Fundering voor aanbouw - Eigen huis bouwen - Etten-Leur

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Fundering voor aanbouw

Wij gaan een aanbouw zetten volgens bijgevoegde tekening. Wij zoeken een bedrijf wat de fundering kan aanleggen.


Aannemer Zevenbergschen Hoek

Offertes eigen huis bouwen in Etten-Leur vergelijken

Recente opdrachten in Etten-Leur

maandag 03 april 2023

Ik wil graag een muur laten bouwen voor mijn tuin

de totale oppervlakte is 22 m2, kunt u mij vertellen of uw prijs voor het materiaal en het werk is


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
woensdag 20 april 2022

Terrasoverkapping plaatsen

De serre/tuinkamer staat los van de woning en wordt geplaatst tegen de gevel en zijkant aanbouw. En zal een grootte hebben van 8 meter breed en 3,75 meter diep. De hele dag staat de zon op ons huis waardoor de serre/tuinkamer verzien moet zijn van zonnewering. In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur


Bouw en nieuwbouw Prinsenbeek
woensdag 18 november 2020

Een tuinhuis bouwen

Wij willen een geïsoleerde tuinhuis bouwen 6 x 3,20 op een betonnen plaat fundering (moet ook gestort worden) onderkant steen 40 cm en dan met hout panelen optrekken en isoleren. De buitenkant willen wij afwerken met houten gevel panelen ( u kunt hier € 2250 voor aanhouden). Dak moet plat zijn met overstek dus 7 x 3,60. Er moet op de lange zijden een dubbele deur komen en aan de smalle zijde ook een enkele deur, Rondom willen wij aan de bovenkant raamkozijnen met dubbel glas hebben. De hoogte moet 2.60 zijn en daarop het platte dak. Graag ook een binnen vliering over de smalle zijde voor de tuinkussens. Bel mij voor meer info en overleg.


Bouw en nieuwbouw Zevenbergen
zondag 19 juli 2020

Fundering voor aanbouw

Wij gaan een aanbouw zetten volgens bijgevoegde tekening. Wij zoeken een bedrijf wat de fundering kan aanleggen.


Bouw en nieuwbouw Zevenbergschen Hoek
woensdag 08 juli 2020

Losstaande garage bouwen

Losstaande nieuwe garage bouwen met buitenmaten: 4,30 meter breed x 7,00 meter lang x 3,20 meter hoog. Komt te staan tegen de kavelgrens. Vergunning-aanvraag loopt al, tekening is al voorlopig ok gegeven, moet alleen nog even door het officiele administratieve traject. Garage moet uitgevoerd worden met een automatische sectionaaldeur met daarin een loopdeur. Aan de zijkant van de garage 2 ramen en een deur. Graag offerte met of zonder spouwmuur gebouwd.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
dinsdag 05 mei 2020

Gemetselde schuur met veranda realiseren

Ik zoek een aannemer voor het ontwikkelen van een gemetselde schuur met veranda. Totaal 9 x 3 meter waarvan 5 x 3 schuur en 4 x 3 veranda. Plat dak met EPDM dakbedekking. In schuur komt 1 deur en 1 raam kozijn. In veranda is alleen voorzijde open. Stroom is in beide ruimtes nodig.


Bouw en nieuwbouw Zevenbergen
donderdag 20 juni 2019

Fundering uitbouw

Graag wil ik een offerte voor alleen de fundering van een uitbouw van 6 bij 3. 5 meter.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
maandag 01 januari 2018

Fundering voor een uitbouw maken

Er dient een fundering gemaakt te worden voor een uitbouw van 3.50 meter x 6 meter. Er hoeven geen heipalen gebruikt te worden. Het betreft een betonnen bak met bewapening die een gemetselde muur met kozijnen kan dragen.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
zondag 14 mei 2017

Betonvloer voor een loods storten

Wij willen een gevlinderde betonvloer laten storten in een loods van 470 m2, de vloer moet de belasting van zwaarder voertuigen aan kunnen (landbouwvoertuigen/vrachtwagen). Graafwerkzaamheden en bewapening van de vloer willen we in eigen beheer uitvoeren. alles is goed bereikbaar.


Bouw en nieuwbouw Hoeven
dinsdag 18 april 2017

Bouw van een tuinhuis

Wij zijn ons aan het oriënteren op de bouw van een tuinhuis in onze achtertuin van 550 x 300 x 300 cm. Het gaat om een tuinhuis met gemetselde muren, een plat dak, een dubbele deur en 1 groot of 2 kleine kiepramen. Er is nog geen fundering aanwezig. De ruimte moet voldoende geïsoleerd zijn, zodat daar gereedschap kan worden bewaard zonder roestvorming en ook plantjes kunnen overwinteren. We ontvangen graag uw prijsindicatie.


Bouw en nieuwbouw Prinsenbeek
dinsdag 11 april 2017

Prefab kelder laten plaatsen

Ik wil graag een prijs ontvangen van u voor een prefab kelder met een lengte van 1300 cm en 500 cm breedte en 240/250 cm hoogte.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
zaterdag 25 februari 2017

Fundering maken voor een schuur en praktijkruimte

Fundering+vloer voor losstaande schuur/praktijkruimte van +/- 7000x4000 mm houtbouw.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
zaterdag 07 januari 2017

Prefab kelder laten plaatsen

Wij gaan een huis bouwen en willen daar graag een prefab kelder in. De afmeting van de kelder zal 4,24 bij 3,60 meter moeten worden en 2.46 meter hoog. De bodem zal 20 cm gaan worden. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor de kelder zelf, voor de arbeidskosten en voor het afwerken van de kelder. Deze kosten zou ik graag separaat willen zien op de offerte.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
zondag 01 mei 2016

Fundering storten voor tuinhuis

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis laten storten (betonstorten). Ik wil graag een strokenfundering in de vorm van een P - 20 meter strokenbeton van 600 bij 200 mm, 6 poeren van 800 x 800 x 200 mm. De diepte onderkant fundering is 80 cm onder het maaiveld. Het tuinhuis is ongeveer 8 bij 5 meter.


Bouw en nieuwbouw Prinsenbeek
woensdag 15 april 2015

Yogaruimte bouwen en garage verbouwen

Een yogaruimte van circa 50 m2 bouwen in de tuin. Met 2 gevels van glas en 2 dichte gevels. Plat dak met erin een lichtkoepel. En een goede geluidsisolatie, verwarming en airco en deels een overkapping aan de voorkant. Een heel kleine overkapping i.v.m. lichtinval 2 glazen gevel. In de ruimte balken waar haken aan bevestigd kunnen worden om aan te kunnen hangen, optioneel. Er is een vergunning onderweg. Misschien moet er ook geheid worden voor de fundering? Misschien is het mogelijk om een chalet in Japanse stijl te maken, met lange verticale stroken? Ik heb wat ideeën op internet opgedaan. Garage verbouwen: een muurtje en een toiletruimte. Een nieuwe deur, een muurtje en bij binnenkomst van de garage. Dit kan dan als wachtruimte dienen.


Bouw en nieuwbouw Etten-Leur
Offertes aanvragen