Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Emmen

Bouwen overkapping zoals op de foto - Eigen huis bouwen - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Bouwen overkapping zoals op de foto

Gaarne offerte voor het plaatsen van een overkapping zoals op de foto. Maten 4 x 4 + 4 × 3. Douglas hout met vurenhouten vloer. Moet op poeren gezet worden.


Aannemer Schoonebeek

Offertes eigen huis bouwen in Emmen vergelijken

Recente opdrachten in Emmen

maandag 20 februari 2023

Houten schuur plaatsen

Ik woon in een huis met een rieten kap. Om zonnepanelen te plaatsen wordt aangeraden dit op een bijgebouw te doen. Voor ons is een houten schuur dan de beste oplossing. Te denken aan de maat 4 x 6. Vraag: Is een zadeldak de beste oplossing en hoeveel panelen zouden dan op ''en dakvlak kunnen liggen? en niet onbelangrijk, wat kost zo'n schuur bij benadering? De helft open als overdekt terras en de andere helft als schuurtje.


Bouw en nieuwbouw Emmen
woensdag 13 juli 2022

Terrasoverkapping bouwen (28,5m2)

Het gaat om een terrasoverkapping tussen het huis en de garage. De afmetingen worden 4,75 bij 6m. Graag een aluminium constructie met een lamellendak, dat openklapbaar en inschuifbaar is. Graag ook met verlichting.


Bouw en nieuwbouw Stieltjeskanaal
dinsdag 04 januari 2022

Schuur vervangen of verbouwen (80m2)

Wij zijn in overweging om onze schuur eraf te gooien (is van 1940) en er een nieuwe op te plaatsen of te verbouwen. Het is een stenen schuur met dakpannen. Hij is nu 11 bij 9 breed. Wij willen graag een schuur van 8 bij 10, met een zolder. Onze voorkeur gaat uit naar een houten schuur. De fundering is er al.


Bouw en nieuwbouw Zwartemeer
woensdag 15 september 2021

Schuur bouwen ~16m2

In de achtertuin van een nieuwbouwhuis zouden wij graag een schuur willen van 3,5m bij 4,5m, met daaraan een overkapping voor de fietsen en voor evt de afvalbakken van de gemeente. Deels mag gemetseld worden en deels in hout afgewerkt, de kozijnen van kunststof. Binnenzijde casco opgeleverd. Graag zouden we willen weten of u daar ideeën bij heeft.


Bouw en nieuwbouw Emmen
zondag 11 juli 2021

Stenen tuinschuur laten bouwen

Volgend jaar wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Onderdeel van de oplevering was een klein schuurtje van 3*2. In de aankoopopdracht hebben wij deze laten vervallen omdat wij graag een stenen schuur van 3x4,5 willen plaatsen in dezelfde steen als ons nieuwbouwhuis. Graag een prijsopgave voor een dergelijke schuur. De muren hoeven niet geïsoleerd te zijn, wel elektra aanbrengen voor gebruik elektrische apparaten (waaronder fitness toestel). Plat dak met witte border rand (zelfde stijl als het huis). 2 deuren, 1 aan de korte zijde en 1 aan de lange zijde. Aan de lange zijde ook een raam (draai-kiep). Andere ideeën welkom.


Bouw en nieuwbouw Oosterhesselen
maandag 30 november 2020

Maken van een plaatfundering met vorstrand voor woning en berging

Onze nieuwe woning (Gablok HSB) zal worden gebouwd op een plaatfundering met vorstrand. De woning wordt, met uitzondering van de beide aanbouwen, bekleed met Stalen Fels platen waarbij op de linkerzijde van het dak 45 zonnepanelen worden gelegd. Verwarming middels vloerverwarming (warmtepomp). De aanbouwen en de berging worden bekleed met Douglas hout. Graag ontvangen wij een richtprijs voor het maken van de plaatfundering met vorstrand conform beschrijving. Bijgevoegd 2 plattegronden van de woning en de berging.


Bouw en nieuwbouw Nieuw Weerdinge
dinsdag 26 mei 2020

Garage aanbouwen

Garage van 6,00 meter lang en 3,00 meter breed aan ons hoekhuis bouwen. Kaal opgeleverd. Met 1 binnendeur naar aangebouwde bijkeuken (is geen draagmuur). Maar exclusief de garage-buitendeur en exclusief het kozijn voor een klein raam. Nog geen vergunning aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw Dalen
zaterdag 09 mei 2020

Bouwen overkapping zoals op de foto

Gaarne offerte voor het plaatsen van een overkapping zoals op de foto. Maten 4 x 4 + 4 × 3. Douglas hout met vurenhouten vloer. Moet op poeren gezet worden.


Bouw en nieuwbouw Schoonebeek
zondag 03 mei 2020

Woning bouwen

Wij laten ons graag adviseren over de woning maar hebben we al een paar voorkeuren, kavel is 40 bij 16: -kunststof kozijnen -woning met een lage gootlijn -twee slaapkamers met een badkamer -complete oplevering -constructie nog niet bekend maar wel graag zo goedkoop mogelijk -geen dakkapellen -voorkeur voor inductiekoken Vergunning wordt aangevraagd, kavel is wel al in bezit


Bouw en nieuwbouw Erica
zondag 22 maart 2020

Bouw bungalow

Wij willen eens weten wat het kost om een bungalow te bouwen. Er moeten minimaal 2 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 1 toilet. Ik ga er vanuit dat de kavel 250 m2 is. Graag compleet met afwerking aan de binnenkant, stucwerk, elektra etc, en een fundering. Binnenkant houtskelet. Ik heb nog geen bouwtekeningen, afmetingen of vergunningen.


Bouw en nieuwbouw Coevorden
donderdag 09 januari 2020

Huis bouwen landelijke stijl

Wij willen graag in een nieuw huis laten bouwen. Graag een degelijk maar niet te duur huis. We zijn ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Voor nu denken we aan een van 6 meter breed bij 9,5 m lang. Dit heeft ook een beetje met de indeling te maken, zodat wij er zoveel mogelijk uit kunnen halen. Ik ga ervan uit dat er een vergunning nodig is. Van wat ik heb gehoord van lokale aannemers is het niet nodig om te heien, maar dit weten wij niet zeker. Graag een casco oplevering. Wel wind- en waterdicht, inclusief plaatsen toilet en eventueel douche, in ieder geval de aansluitpunten. We houden van een landelijke stijl en traditionele bouw.


Bouw en nieuwbouw Valthermond
maandag 30 september 2019

Nieuwbouw metselen

Graag zou ik een vrijstaande nieuwbouwhuis van 3 etages laten metselen. Er zijn ongeveer 20,000 stenen nodig. Het huis wordt gebouwd. De vergunning en tekening zijn rond. De stenen kan ik eventueel zelf regelen.


Bouw en nieuwbouw Klazienaveen
zaterdag 27 april 2019

Complete schuur verbouwen tot gastenverblijf

Ik wil een schuur van 50 m2 op mijn terrein om laten bouwen tot gastenverblijf. Met keuken, douche toilet en slaapkamer, woonkamer. Goed geïsoleerd zodat het ook in de winter bewoonbaar is. Dus ook CV of warmtepomp en/of vloerverwarming. De overdracht van mijn woning is in juli.


Bouw en nieuwbouw Klazienaveen
dinsdag 27 februari 2018

Fundering aanleggen

Stroken fundering met broodjes vloer bouwen voor loghuis 12 x 9 0.80


Bouw en nieuwbouw Erica
donderdag 31 augustus 2017

Fundering voor een houten garage maken

Ik wil een houtengarage bouwen met een stenen/betonnen fundering. Op de fundering een 50 cm hoge borstwering. Afmeting 1000 x 450 cm


Bouw en nieuwbouw Gees
Offertes aanvragen