Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Dronten

Aluminium lamellen overkapping plaatsen (13,5m2) - Eigen huis bouwen - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aluminium lamellen overkapping plaatsen (13,5m2)

Vast aan achterzijde woning wil wij graag een openklapbare lamellen overkapping realiseren. Met de afmetingen 540 x 250/300 diep. Deze willen we graag elektrisch kunnen openen en zonder verlichting hebben. Graag van aluminium.


Aannemer Dronten

Offertes eigen huis bouwen in Dronten vergelijken

Recente opdrachten in Dronten

zaterdag 27 mei 2023

Fundering schuur

Voor een nog te bouwen schuur (waarschijnlijk wordt het een staalconstructie met geïsoleerde sandwichpanelen) bij een woning in aanbouw zoeken wij een bedrijf dat daarvoor de fundering (op palen


Bouw en nieuwbouw Dronten
woensdag 11 mei 2022

Aluminium lamellen overkapping plaatsen (13,5m2)

Vast aan achterzijde woning wil wij graag een openklapbare lamellen overkapping realiseren. Met de afmetingen 540 x 250/300 diep. Deze willen we graag elektrisch kunnen openen en zonder verlichting hebben. Graag van aluminium.


Bouw en nieuwbouw Dronten
donderdag 15 oktober 2020

Bungalow bouwen met verdieping

Wij hebben een betaalde optie op een kavel van 504 m2. Wij willen daar graag een bungalow op laten bouwen met een verdieping, aantal slaapkamers 3, begane grond woonkamer, keuken, eetkamer, bijkeuken, garage eventueel inpandig. Woning van 10 (L) x 11.80 (B) maximaal, Breedte kavel is 16.80 en lengte 30 meter. Geen specifieke stijl in gedachten, we vinden veel stijlen interessant als optie. Wijze van bouwen mag bij wat er financieel de consequenties zijn. Er is een kavelpaspoort, staat in onze brochure.


Bouw en nieuwbouw Swifterbant
woensdag 04 maart 2020

Tuinkelder plaatsen

Graag wil ik uw advies en de prijzen die daarbij horen. Wij hebben een 2 onder 1 kap woning met een grote tuin. Hier willen wij een kelder in (de tuin). Deze moet over het huis heen worden gehesen door een kraan. De breedte van de kelder mag max 2.9 meter zijn en de lengte ligt aan de prijs graag uw advies hierin. Wij willen graag een gat in de hoek van het dak van de kelder om daar met een trap te kunnen afdalen de kelder in. Het betreft een huis in de polder. De kelder mag casco worden opgeleverd.


Bouw en nieuwbouw Dronten
maandag 01 juli 2019

Fundering bungalow

Ik zoek een aannemer die een strokenfundering kan realiseren voor een nog te bouwen bungalow. De bungalow gaat uit 3 kubusvormen bestaan met een totaal oppervlakte van +/- 145 m². Boven de begane grond komt nog eens 45 m2 aan woonruimte. De woning gaat een houtskelet hebben.


Bouw en nieuwbouw Biddinghuizen
donderdag 15 maart 2018

Fundering op heipalen maken

Graag willen wij een offerte voor een fundering op heipalen voor ons nieuw te bouwen huis met aangebouwd kantoor. De woning is 7 x 11 meter en het kantoor 5 x 9 die dan een 1,5 meter achterom de woning heen loopt. Is isolatie van de fundering inbegrepen of als optie? Zijn er bijkomende kosten zoals reiskosten, rijplaten, afvoeren afval, enz.?


Bouw en nieuwbouw Swifterbant
woensdag 07 maart 2018

Fundering voor uitbouw

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een fundering kan realiseren voor een L-vorimig aanbouw. De afmetingen staan in de bijlage. (8,75*2. 8 en 2,9*3,2) De aanbouw zal dmv sip(Structural Insulated Panel) of houtskeletbouw worden gebouwt en afgewerkt met metselwerk. Helaas heb ik nog geen berekeningen gemaakt, in de bijlage vind je ook de bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente.


Bouw en nieuwbouw Dronten
dinsdag 11 april 2017

Kelder voor bouw nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn van plan om een nieuwe woning te laten bouwen in Dronten, wat kost dan een kelder van bijvoorbeeld 9 x 4 meter en met ruim voldoende staruimte, dus 2.50 meter hoog? Onder de slaapkamer en keuken of onder de garage? Voordat het huis gebouwd gaat worden.


Bouw en nieuwbouw Dronten
maandag 01 februari 2016

Kelder bouwen onder een tussenwoning

Wij wonen in een rijtjeswoning uit bouwjaar 1967. Wij willen meer ruimte creëren en overwegen om een kelder onder de woning te laten bouwen van ongeveer 6 x 6 meter. Er zijn betonnen vloeren en er is een geheide fundering. Wij willen graag met bedrijven in gesprek over de mogelijkheden en ontvangen graag een kostenindicatie.


Bouw en nieuwbouw Dronten
zondag 31 mei 2015

Fundering voor een veranda maken

Wij willen graag een veranda van 5,7 x 3,5 meter met glas maken, inclusief schuifdeuren van glas. We zijn er achter dat een fundering de beste optie is omdat hier in de polder de grond nog wel eens wilt zakken. We zijn benieuwd wat we kwijt zijn als we dit laten doen?


Bouw en nieuwbouw Dronten
maandag 16 juni 2014

Fundering aanbrengen voor een aanbouw

Wij willen graag een aanbouw aan ons huis hebben. Afmeting: 4500 x 6000 mm. en 2500 hoog. Met gemetselde gevels en een plat bitumen dak. Van het huis heb ik een funderingsrapport. Aanbouw aan de zijkant van de woning is goed bereikbaar. De bouw doe ik verder zelf. Wat gaat het mij ongeveer kosten om de fundering te laten doen? Berekening maken en zien of er heipalen gezet moeten worden en uitvoering van het geheel.


Bouw en nieuwbouw Biddinghuizen
zaterdag 09 januari 2010

Aannemer

Ik wil een huis laten bouwen van ongeveer tussen 1000 en 1500 m3 inhoud. Een grafische weergave van de woning is te zien op www.parkresidentie.nl "villa bordeaux" Indien u mijn globale ontwerp wilt hebben kan ik u die mailen. Aannemer voor de complete bouw van de woning. Kan tekeningen van alle verdiepingen mailen.


Bouw en nieuwbouw Dronten
maandag 07 mei 2007

Aannemer

Te bouwen woning in Dronten Model: 2 bouwlagen recht, vervolgens met kap welke aan 4 zijden is afgeschuind. Maatvoering ca 7.5x 11 mtr. als basis woning. Incl. aangebouwde garage en bijkeuken. Op de 1e verdieping in iedergeval 3 slaapkamers en badkamer, indien mogelijk 4 slaapkamers. Op de 2e verdieping (zolder) een 4e slaapkamer of speelkamer. Bijkeuken moet voorzien worden van wasmachine en wasdroger aansluitingen. Woning zonder keuken opleveren.


Bouw en nieuwbouw Dronten
woensdag 31 januari 2007

Aannemer

Ik wil een huis laten ontwerpen en bouwen op een kavel van 700 m2. Stijl is moderne jaren dertig met verspringend dak en een aparte werkkamer op de begane vloer. De badkamer moet ruim zijn. Bij voorkeur met een kelder onder het huis waarin je kunt staan. Werken met kwalitatief goede materialen. Kavel ligt In Dronten aan een bosstrook. Er zijn geen vereiste aan het soort huis verbonden qua verkrijgen van vergunning (is uniek voor die omgeving en overal trouwens). Ik moet enkel binnen een bepaalde afmeting van de kavel blijven.


Bouw en nieuwbouw Dronten
woensdag 31 januari 2007

Aannemer

Wij willen of een plat dak of met een kapje dat alleen als berging gebruikt kan worden. Het wordt dus een klein bungalowtje met twee slaapkamers een grote en een kleine, grote living en een behoorlijk grote badkamer aangezien er misschien in de toekomst en rolstoel in moet kunnen, een keuken en bijkeuken, garage en een carport. Wij hebben 396 m2 grond ter beschikking, De tuin willen wij klein houden.


Bouw en nieuwbouw Dronten
Offertes aanvragen