Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Drachten

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Wil graag een antracietkleur overkapping met kantelbare lamellen aan een bestaande meur. Afmeting; */- 7 meter breed en 3.5 meter diep. Verder graag advies en info.


Aannemer Marum

Offertes eigen huis bouwen in Drachten vergelijken

Recente opdrachten in Drachten

vrijdag 22 april 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Wil graag een antracietkleur overkapping met kantelbare lamellen aan een bestaande meur. Afmeting; */- 7 meter breed en 3.5 meter diep. Verder graag advies en info.


Bouw en nieuwbouw Marum
vrijdag 18 juni 2021

Uitdiepen souterrain

Zoek een vakman voor het verwijderen van mijn betonvloer, 125m2. Vervolgens 1,5 meter uitdiepen en een betonnen bak aanbrengen.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
dinsdag 27 april 2021

Schuur aan huis bouwen

Aan de zijkant van mijn huis heb ik een loze ruimte van 2.4 bij 11 meter waar ik graag een stenen schuur zou willen hebben van van 2.4 bij 6 meter. Het is aan de zijkant van het huis, dus weet niet of of er een vergunning nodig is. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met houten kozijnen en een fundering.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
maandag 18 januari 2021

Gemetselde garage bouwen

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht, en daar wil ik achter het huis een garage laten bouwen. Ik wil een gemetselde constructie van 6 x 3 meter. Ik wil de garage goed geïsoleerd hebben en ik gebruik deze als fietsenopslag en berging, er worden geen auto's in geparkeerd. Ik zou graag met de vakman in overleg gaan over de oplevering, casco of iets beter afgewerkt. Er mag gewoon een kanteldeur in komen. Ik zou het over zo'n 9 maanden willen laten uitvoeren.


Bouw en nieuwbouw Surhuisterveen
donderdag 07 januari 2021

Onderkelderen woning

Wij denken eraan onze woning te onderkelderen. Ons huis is op staal gebouwd , dicht bij zee, dus zandgrond. Woning heeft gemetselde poeren en geen kruipruimte onder het huis. Opp. ca 4x8.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
dinsdag 03 november 2020

Fundering Garage

Het gaat om een fundering van de garage, van 7 bij 3 m2. Het metselwerk/het omhoog werken doen we zelf, dus echt puur de fundering, zodat we omhoog kunnen stapelen.


Bouw en nieuwbouw Drachten
zondag 01 november 2020

Bollenschuur stijl prefap bouwen

Kavel met huisje en schuur van bijna 100 jaar oud. Plat gooien en dan willen we nieuw bouwen, casco. Bij voorkeur casco. Het moet snel wind- en waterdicht zijn. Afmeting 120 m2 begane grond 120 m2 verdieping. Met plat dak. Woning krijgt uitstraling van een bollenschuur. Afbouw kan ik zelf doen. Een indicatie is voor nu prima. De andere optie is de huidige schuur met woning eraan vast, geheel vernieuwen. Het is van 1924 met houten verdiepingsvloer en dergelijke dus we verwachten dat dat meer kost dan nieuw neerzetten.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
maandag 30 maart 2020

Kelder onder bestaande woning

Ben benieuwd wat de kosten zijn voor het onder kelderen van onze bestaande woning. Graag casco zonder elektra en stucwerk. Zal om ongeveer 30 m2 gaan.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
vrijdag 06 maart 2020

Fundering voor uitbouw zijkant garage realiseren

Ik wil een uitbouw realiseren van ongeveer 8,5 × 3,5 m tegen de zijkant van onze garage. In deze uitbouw wil ik graag een geïsoleerde betonvloer, de opbouw wordt een lichte houtskelet constructie. Volgens de check op het vergunningsloket heb ik geen vergunning nodig, om het te checken heb ik een brief naar de gemeente gestuurd, maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van de benodigde fundering (beton of eventueel schroefpalen), en een goed geïsoleerde betonvloer. Voor de fundering ontvang ik echter toch graag advies over wat technisch de beste oplossing versus het kostenplaatje. Er zijn overigens waarschijnlijk wel palen nodig.


Bouw en nieuwbouw Drachten
donderdag 30 januari 2020

Vrijstaand huis bouwen

Wij willen een vrijstaand huis van 12 m x 15 m, inhoud max 1100 m3, op een kavel van 1200 m2 laten bouwen. Het huis moet 2 verdiepingen hebben, 5 slaapkamers, 1 studeerkamer, 2 badkamers, een washok, 2 toiletten, 1 woonkamer en 1 keuken. Het huis moet woonklaar opgeleverd worden met elektra en stucwerk, exclusief fundering want het staat op zand. Bouwtekeningen/vergunningen heb ik nog niet, ik heb alleen een schets.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
woensdag 09 oktober 2019

Steunbalk plaatsen

In verband met een nieuwe gevelbrede (ca. 560 cm) aanbouw van het souterrain in de achtertuin van een tussenwoning zou ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van één (of meerdere) steunbalk(en). Mocht u in eerste instantie telefonisch het één en ander door willen nemen en zo een eerste inschatting van de kosten kunnen geven dan kan dat wat mij betreft ook. Dat scheelt u wellicht de nodige tijd en schrijfwerk. Ik ben doorgaans ten alle tijden (ook 's avonds) bereikbaar.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
donderdag 04 juli 2019

Sloop- en timmerwerkzaamheden

Voor onze nieuwbouwwoning in Noordwijk zijn wij op zoek naar iemand die de deurposten van 2 deuren kunnen demonteren, de bovenkant muur eruit slaat en de muur kan afwerken, tbv plaatsen nieuwe glazen deur. En die daarnaast de omtimmering van de toiletreservoirs kan maken en 2 badkamerkasten kan ophangen. (en eventueel ook de vloertegels in de 2 badkamers kan leggen). De afmetingen van de badkamers is ongeveer 2 keer 2 x 2,5 meter.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
donderdag 04 juli 2019

Loodgieters werkzaamheden opgeleverde nieuwbouwwoning

Voor het afbouwen van een nieuwbouwwoning in Noordwijk zijn wij op zoek naar een loodgieter die tijdens de bouwvak (aanvang werkzaamheden laatste week juli/ eerste week augustus) de volgende werkzaamheden kan doen: Leidingen keuken omleggen, leidingen badkamer omleggen (het gaat hierbij om het opschuiven van de leidingen in de muur met circa 30-50 cm), toiletreservoir installeren van 2 toiletten, sanitair plaatsen in 2 badkamers + 2 toiletten (dit betreft 3 douches, één bad, drie kranen en wasbakken, 2 x afvoer douchewater).


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
woensdag 30 januari 2019

Vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen

Ik wil op eigen grond een vrijstaande nieuwbouw woning (landhuis of moderne variant) laten bouwen en uitbesteden aan een aannemer. Mijn voorkeur gaat uit naar de prefab methode. De vergunningen hiervoor besteed ik liever uit. Ik ontvang graag offertes met zowel casco als complete oplevering. De oppervlakte bedraagt ongeveer 500 m2.


Bouw en nieuwbouw Noordwijk
woensdag 22 augustus 2018

Fundering maken voor huis op zandgrond

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ter behoefte van een vrijstaande woning. De fundering moet 19 bij 12 meter worden. De fundering moet geplaatst worden in een nieuwbouwwijk welk goed bereikbaar is. De fundering komt op een zandgrond waar rekening mee gehouden moet worden.


Bouw en nieuwbouw Ureterp
Offertes aanvragen