Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Diemen

Schuur bouwen (5,5m2) - Eigen huis bouwen - Diemen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuur bouwen (5,5m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een schuurtje kan bouwen. Graag met een plat dak en een brede deur voor een scooter. Afmetingen van schuur: 265 breed, 210 lang en 265 hoog. De buitenzijde afgewerkt in hout, maar ik sta open voor kunststof. De deuren en kozijnen graag ook van hout. Een casco oplevering gewenst.


Aannemer Diemen

Offertes eigen huis bouwen in Diemen vergelijken

Recente opdrachten in Diemen

dinsdag 25 oktober 2022

Kelder onder de tuin en uitbouw realiseren

Ik wil graag een kelder laten bouwen onder mijn tuin en deels onder mijn huis. Ik heb al een uitbouw. Ik wil graag meer informatie en een offerte ontvangen. Het gaat om een kelder van 40 a 50m2. De kelder gaan we gebruiken als leefruimte.


Bouw en nieuwbouw Diemen
dinsdag 16 augustus 2022

Huis verduurzamen

Ik wil vloerverwarming laten plaatsen. Verder is onze CV ketel aan vervanging toe en willen we een hybride pomp ernaast. Zonnepanelen moeten worden geplaatst op mijn platdak (40 m²), vloer isolatie. De vloer is ongeveer 35 m². Betonvloer is de ondervloer. Ik wil daaroverheen een PVC vloer. Spouwmuurisolatie. Ook zouden we het liefst een airco willen laten plaatsen. Mocht dit in het budget passen. Materialen allemaal aanschaffen via de vakman.


Bouw en nieuwbouw Diemen
woensdag 22 juni 2022

Schuur bouwen (5,5m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een schuurtje kan bouwen. Graag met een plat dak en een brede deur voor een scooter. Afmetingen van schuur: 265 breed, 210 lang en 265 hoog. De buitenzijde afgewerkt in hout, maar ik sta open voor kunststof. De deuren en kozijnen graag ook van hout. Een casco oplevering gewenst.


Bouw en nieuwbouw Diemen
dinsdag 14 juli 2020

Kelder bouw/Tuinkelder

Ik wil heel graag de mogelijkheden gaan onderzoeken om een tuinkelder + onder het huis kelder te laten bouwen. Situatie is rijtje woning met achter om. achterom is bereikbaar voor een gedeelte met klein busjes en klein materiaal maar geen kraan, we zitten op een weg waarbij de voorkant een kraan kan komen. de afmetingen van de woning (woongedeelte van de bak) 8.3 meter x 5.20 meter. Tuin afmetingen 10 meter bij 5.3 meter. Dit zijn grove metingen. Wat we voor ogen hebben is de tuinkelder zo groot mogelijk en daar aan de achterzijde een koekoek. Tevens moet dit ook de ingang worden aan de achterzijde van de Tuin voor privacy van huurders. hierbij denken we aan het geheel inrichten van deze gedeelte voor de verhuur,. leidingwerk kan ik allemaal zelf wel,. maar de voorbereidingen moeten wel in meegenomen worden. en de opties voor riool afvoer is ook nodig,. wat ik ook graag wil weten is of je dan onder het huis kan komen via de tuin in plaats van de hele beneden verdieping eruit. als dit niet een optie is dan hoeven we niet verder te kijken naar onder het huis, De buren hebben een uitbouw van 2,5 meter aan de Tuin kant. Kelder moet wooncomfort bieden/geïsoleerd worden. afbouwen.timmeren leidingen /electra kan ik zelf allemaal wel maar de voorbereidingen moeten meegenomen worden in de bouw en ontwerp.


Bouw en nieuwbouw Diemen
donderdag 07 juni 2018

Fundering op veengrond voor een tuinhuis maken

Ik moet een fundering laten maken op (waarschijnlijk) veengrond voor een tuinhuis van ongeveer 50 m2. Ik vraag mij af of hier voor geheid moet worden of dat een gestorte fundering voldoende is. Kunnen jullie hier een inschatting van maken en aangeven wat de kosten zijn van de gekozen type fundering? Plek is goed toegankelijk.


Bouw en nieuwbouw Diemen
woensdag 29 november 2017

Fundering met schroefpalen en betonvloer maken voor aanbouw

Graag zou ik een prijs opgave ontvangen voor het maken van een fundering voor mijn houten aanbouw van 24 m2. De vorm is in een L. Het gaat om de fundering in een achtertuin en een geïsoleerde vloer. Locatie is Diemen en funderingspalen palen zullen ongeveer 14 meter lang zijn.


Bouw en nieuwbouw Diemen
maandag 25 september 2017

Bouwen van meerdere garageboxen

Voor onze vestiging in Diemen moeten meerdere garageboxen worden gebouwd. Wij willen starten met 10 boxen. Deze moeten worden gebouwd van kalkzandstenen. De afmetingen zijn diverse maar het gaat om ongeveer 3.56 bij 8.96 meter waarbij het alleen gaat om het metselwerk. Graag ontvang ik een offerte per garage box. Bijgevoegd een plattegrond van onze vestiging met de afmetingen van de boxen en ook de aantallen zijn hierop te zien.


Bouw en nieuwbouw Diemen
maandag 28 augustus 2017

Casco huis laten bouwen

Wij willen een casco huis laten bouwen van 10 bij 20 meter met 1 woonlaag. We willen aansluitingen voor 2 keukens, 2 badkamers en 2 toiletruimtes. Er moet een plat dak op of lichte dakhelling met dakpannen. We willen graag een prijsindicatie.


Bouw en nieuwbouw Diemen
vrijdag 25 augustus 2017

Kelderbouw

Ik laat een vrijstaande woning bouwen in Diemen en wil daarnaast (dus niet eronder) een kelder laten plaatsen, waar eventueel een garage van 4 x 6 meter boven op komt. Voor deze garage zullen heipalen de grond in worden geslagen. Ik zou graag een compleet overzicht te willen hebben van de totale kosten (inclusief afgraven, bronbemaling etc. voor het aanschaffen en laten plaatsen van een kelder. In eerste instantie gaat mijn voorkeur uit naar een kelder van 3,5 x 6 meter. Van deze maten kan worden afgeweken afhankelijk van de kosten. Graag hoor ik van u wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Bijgevoegd het sonderingsrapport en de technische tekening van de woning. Ik hoor graag van u als u nog aanvullende informatie nodig heeft.


Bouw en nieuwbouw Diemen
dinsdag 18 juli 2017

Vrijstaande woning bouwen

Ik zou graag een vrijstaande woning willen laten bouwen. Hoe lang duurt het gemiddeld om een casco huis af te leveren? En heeft u een brochure en prijslijst?


Bouw en nieuwbouw Diemen
vrijdag 10 februari 2017

Vrijstaande woning laten bouwen

Wij willen een alleenstaande woning laten bouwen.


Bouw en nieuwbouw Diemen
maandag 19 oktober 2015

Loods met fundering bouwen

Ik overweeg een bedrijf in het kweken van consumptie vis. Het bedrijf word een loods met daarin bakken water van 3 meter doorsnee met een gewicht van 3000 kilo. De locatie is nog niet bekend, ik ben bezig met het ondernemersplan en moet weten wat dit ongeveer zal kosten. De fundering moet het gewicht ruim kunnen hebben want bij een eventuele uitbreiding en eventuele toename van de belasting wil ik geen problemen krijgen. Ik begrijp dat er geen exacte prijs kan worden genoemd omdat de grond e.d. factoren grote invloed hebben op de prijs. Ik zou graag een minimum prijs op ideale grond en een maximum prijs op de minst ideale grond willen weten. De fundering zal zo'n 30 bij 15 meter groot zijn. Bij voorbaad dank! Bram


Bouw en nieuwbouw Diemen
woensdag 18 maart 2015

Terras onderheien

Het gaat om een terras van ca 6 x 9 meter. Hiervoor zijn 6 palen van 11 meter nodig.


Bouw en nieuwbouw Diemen
donderdag 11 december 2014

Fundering voor een schuur realiseren

Ik ben aannemer en ik wil in mijn tuin een schuur/werkplaats realiseren van 80m2 groot. Ik heb daarvoor een betonnen plaat of vloer nodig waar ik deze op kan bouwen. Graag wil ik een geïsoleerde vloer hebben. Graag ontvang ik een offerte.


Bouw en nieuwbouw Diemen
dinsdag 27 mei 2014

Fundering maken voor een jacuzzi

Graag offerte voor het maken van een fundering in de tuin voor de jacuzzi. Hotspring type Summit / Grandee is aangekocht en weegt ca. 3000 kg. In onze woonplaats Diemen verzakt alles, dus er moet een stevige fundering met paal gemaakt worden om verzakking te voorkomen en te voorkomen dat de hotspring gaat scheuren.


Bouw en nieuwbouw Diemen
Offertes aanvragen