Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Den Helder

Schuur bouwen - Eigen huis bouwen - Den Helder

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuur bouwen

Ik wil graag een gemetselde schuur met puntdak en dubbele deuren. Gefundeerd op betonvloer met vorstrand. Schuur is 250 x 300 cm. Voor de prijs kan een pannendak aangehouden worden.


Aannemer Den Helder

Offertes eigen huis bouwen in Den Helder vergelijken

Recente opdrachten in Den Helder

donderdag 06 juli 2023

Recreatiewoning bouwen

Ik heb een kavel aangekocht met ruimte voor een woning van 70m2 vloeroppervlakte, goothoogte max 3m en nokhoogte 6m. Ik zou hier graag een soort van schuurwoning op willen bouwen.


Bouw en nieuwbouw Anna Paulowna
zondag 25 juli 2021

Een nieuwe schuur op bestaande fundering bouwen

We zoeken een specialist voor het bouwen van een nieuwe stenen schuur geïsoleerd op bestaande fundering van 10x10m. De oude werkplaats breken we zelf af. Graag gemetselde bouw. Wat betreft de binnen afwerking bespreek ik graag de mogelijkheden met de specialist.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
donderdag 13 mei 2021

Fundering voor schuur maken

Wij willen een schuur bouwen van 15 x 7 m. We zoeken eerst nog iemand om een fundering te laten storten met vorstrand inclusief het plaatsen van de bekisting en bewapening. Het is al uitgegraven.


Bouw en nieuwbouw Slootdorp
zondag 07 maart 2021

Fundering en vloer (6m²) t.b.v. uitbouw garage

Ik wil de garage vergroten, er komt zo'n 6m2 bij (2x3). Plek is lastig te bereiken ligt zo'n 20 meter van de weg af. Gaat om fundering inclusief vloer. Er hoeft niet geheid te worden. Graag een prijsopgave


Bouw en nieuwbouw Den Oever
zaterdag 06 maart 2021

Schuur in achtertuin bouwen

Ik ben op zoek naar iemand om een schuur te laten bouwen. Opslag fietsen etc en werkbank/gereedschap. Ik denk aan een houten schuur met puntdak. Afmeting 6 m x 3 m. Fundering is ook nodig.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
woensdag 17 februari 2021

Schuur bouwen

Ik wil graag een gemetselde schuur met puntdak en dubbele deuren. Gefundeerd op betonvloer met vorstrand. Schuur is 250 x 300 cm. Voor de prijs kan een pannendak aangehouden worden.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
zaterdag 16 januari 2021

2 onder 1 kap bouwen

Op een kavel van 500 m2 wil ik samen met een vriend, een 2 onder 1 kap woning laten bouwen. De woning moet casco opgeleverd worden en moet uit celbeton gaan bestaan met metselwerk aan de buitenkant. Ook moet er een fundering in, hardhouten kozijnen en moet de woning een hellend dak hebben. De oppervlakte van de woning word 100 m2 per woning. Aan de binnenkant wil ik 2 verdiepingen en een zolder, 4 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, 1 keuken, 1 woonkamer en als het kan een garage. De vergunning is al aangevraagd, en de bouwtekeningen worden nog geregeld.


Bouw en nieuwbouw Hippolytushoef
zaterdag 05 december 2020

Een prefab nieuwbouwwoning realiseren

Ik zoek een prefab-bouwspecialist voor het realiseren van een vrijstaande woning van ongeveer 170 m2. Graag woon-klaar opleveren. Overige specificaties bespreek ik met de aannemer.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
donderdag 03 december 2020

Beton schuur met houtmotief bouwen

Wij zijn op zoek naar een betonschuur met houtmotief. Plat dak. 5 m x 3m . In de schuur moeten 2 deuren, 1 tuin kant en 1 straat kant. Ook willen wij graag 2 smalle ramen die open kunnen. Het geheel moet op een betonplaat komen te staan. Kan dit ook in de offerte? Afwerken kunnen we zelf, plaatsen willen we graag laten doen. Alvast bedankt.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
woensdag 28 oktober 2020

Fundering maken voor garage

Wij willen graag een offerte voor Zwevende betonnen fundering voor bestaande garage uit 1995. Maten garage (b=4m L=10m). Garage tegels liggen nu kaal op het zand en er is geen isolatie in de vloer. Huidige garage is voorzien van enkelsteens muur. Offerte voor onderstaande Oprit beschermen dmv leggen rijplaten Inclusief uitgraven en afvoeren van de vrijgekomen grond. (wat scheelt dit in de kosten als we dit zelf doen). Hoeveel cm moet nu precies worden afgegraven? En voor de zandbedding hoeveel cm zand met grind moet hiervoor weer terug worden gestort, zodat het vocht niet omhoog kan komen. Nieuwe Vloer voorzien van 120 mm isolatie. Rd-waarde 3,35 kiesen (Is XPS isolatie hiervoor de beste keus, omdat ook een motor en auto in de garage staat) of hebben jullie nog een betere oplossing. Leveren van wapening 15x15x8 of is dubbele wapening nodig? en wat kost dit extra (hoeveel cm dik is dit) enkel en dubbele wapening Leveren randisolatie (hoeveel cm breed en diep gaat dit) Spatfolie aanbrengen storten van betonvloer (beton dikte 15 a 20cm) en afvlinderen. Moet deze vloer helemaal zwevend zijn of kan deze ook voor een deel zweven maar ook voor een deel aan het huis vast worden gemaakt. Wij willen gegarandeerd geen verzakkingen van de vloer of scheuren in het huis. Aangezien de fundering van de garage uit meer als 11 heipalen bestaan verwachten we hier geen problemen als de vloer voor een deel vast komt te zitten aan het huis. Kun u dit zeker stellen. Indien u over het bovenstaande wat meer informatie kunt geven samen met een ongeveer prijs en hoeveel tijd jullie hiervoor nodig hebben. Dan horen wij dit graag? In maart 2021 willen wij dit laten uitvoeren.


Bouw en nieuwbouw Anna Paulowna
dinsdag 26 mei 2020

Schuur bouwen

Ik wil graag een nieuwe schuur laten bouwen in mijn achtertuin. De oude schuur zal ik zelf afvoeren. Ik wil een gemetselde schuur. Deze moet 4m bij 3m worden. Ik wil graag de wanden en ook het dak geïsoleerd hebben. Liefst 2,80 m hoog in een punt dak. Graag een betonnen vloer storten. Ik weet niet of er geheid moet worden. Liefst dakleer als dakbedekking. De achtertuin is via een achterom te bereiken.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
maandag 27 januari 2020

Fundering voor uitbouw achter bestaande uitbouw realiseren

Ik ben opzoek naar iemand die de fundering voor een uitbouw kan realiseren. De uitbouw zal ± 4 meter lang en 3 meter breed worden. Er zal 50 cm borstwering komen en een houtenskeletbouw. We willen advies voor het soort fundering. We hebben vermoedelijk kleigrond. Graag zouden we willen weten wanneer u tijd heeft.


Bouw en nieuwbouw Slootdorp
vrijdag 24 januari 2020

Betonrot verwijderen

Ik heb een kwaaitaalvloer. 57m2 en er is betonrot aanwezig. Graag verwijderen/repareren.


Bouw en nieuwbouw Callantsoog
maandag 02 september 2019

Popup bungalow bouwen

Wij willen een popup bungalow laten bouwen, hier voor is een fundering nodig van 11 meter bij 16 meter. Het zal op een kavel van 1000 m2 komen. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen omdat ik nog in de orientatiefase zit. Ik weet nog niet van welk materiaal de bungalow gemaakt moet gaan worden maar het moet in ieder geval goed geïsoleerd zijn en casco opgeleverd worden met een fundering. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden en er hoeft ook niet gestuct te worden. Verder wil ik dat de bungalow 1 verdieping heeft, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, 1 woonkamer en 1 keuken. Ik zou hier graag een offerte over ontvangen.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
donderdag 17 mei 2018

Koepelwoning als tiny house neerzetten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: voor een tiny house project in Den Helder wil ik een koepelwoning laten maken. In Assen is een dergelijk project al eens gedaan maar. Er wordt een bouwkoepel opgeblazen en daar wordt pur overheen gespoten. Vervolgens wordt het afgewerkt. Is er iemand die mij kan helpen? Het gaat om een vloeroppervlak van maximaal 32 m2 en een hoogte tussen 320 en 440 cm.


Bouw en nieuwbouw Den Helder
Offertes aanvragen