Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Den Haag

Terrasoverkapping plaatsen 17m2 - Eigen huis bouwen - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen 17m2

Een overkapping met vast dak of prieel met lamellen . Maat lengte 5.78 breed 2.98 dus ongeveer 17m2.


Aannemer Den Haag

Offertes eigen huis bouwen in Den Haag vergelijken

Recente opdrachten in Den Haag

maandag 17 juli 2023

3 steunbalken vervangen

3 steunbalken onder mijn vloer zijn verrot. Ik wil ze laten vervangen. Het gaat om houten balken en ik wil er weer houten balken voor terug.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
dinsdag 20 juni 2023

Souterrain bouw

Mijn vraag gaat over Hoelaat de bouw er van duurt Groet


Bouw en nieuwbouw Den Haag
maandag 12 december 2022

Houten woonklare tuinschuur

Ik wil een houten schuur met plat dak van 3 x 4 meter met deur in mijn tuin laten plaatsen. Nu staat er een schuurtje, maar deze is vochtig en oud en moet worden weggehaald. Ik wil een woonklare oplevering. De schuur moet worden verwarmd met vloerverwarming.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zaterdag 10 september 2022

50 m2 kelder onder woning

Wil graag z’n 50m2 kelder ruimte onder me huis creeeren. Fundering ligt op 0.80 cm dus aardig klus. Tekeningen en vergunningen zijn al rond dus ben al aardig op weg. Ik wil een een casco oplevering.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
dinsdag 30 augustus 2022

foundation for townhouse

Would like a foundation of 5,1 meters x 4,1 meters for blokhut in my garden, at the moment there are tiles and a small palm tree that I will remove. under the tiles is sand.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
dinsdag 30 augustus 2022

Woning bouwen

Zoek een vakman voor het bouwen van een woning met 2 verdiepingen. Zal rond de 260 m2 zijn met 900 m3. Bouwtekeningen en vergunning zijn al aanwezig. Willen een casco oplevering met kunststof kozijnen, zo goedkoop mogelijke constructie en een schuifpui.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
donderdag 11 augustus 2022

Terrasoverkapping plaatsen 17m2

Een overkapping met vast dak of prieel met lamellen . Maat lengte 5.78 breed 2.98 dus ongeveer 17m2.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zaterdag 06 augustus 2022

Draagmuur doorbreken en evt achtergevel nieuwe kozijnen dubbelglas

Het gaat om een draagmuur van 4,19x2,85. Deze moet worden doorbroken. Begane grond van een huis met 1 echte verdieping en een dakopbouw Huis is nog niet bewoond maar de vloer aan 1 kant vd muur zou ik graag sparen Ook ben ik geïnteresseerd in een offerte om de hele achtergevel van nieuwe kozijnen en dubbelglas te voorzien


Bouw en nieuwbouw Den Haag
vrijdag 29 juli 2022

Oprit en deel voortuin v.v. betonvloer met print

Oprit en deel voortuin v.v. betonvloer met print Bestendig tegen parkeren auto op de vloer Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:: Meer dan 10 cm Om welke toepassing gaat het?: oprit / parking Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Naaldwijk
zaterdag 23 juli 2022

Werkkamer maken

Tussen de woonkamer en keuken zit een hal die niet gebruikt wordt wil er een kleine ruimte van maken. Hoogte is 240 cm x 200 cm breedte. Ik wil een houten wand met pilaren ik wil er een soort van werk kamertje van maken.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zondag 19 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen(~5m breed x 3,5m diep)

Overkapping aan huisgevel ongeveer 5m breed en 3.5m diep, met lamellen dak (mag manueel verstelbaar), en 2 zijwanden liefst met houten lamellen plaatsen


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zaterdag 18 juni 2022

Overkapping plaatsen (~15m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een overkapping kan bouwen of iets dergelijks. Het is de bedoeling dat het bescherming biedt tegen het weer. Het mag van hout worden, maar ik sta open voor suggesties. De afmetingen worden ongeveer 5 bij 3m, maar dit is nog niet zeker.


Bouw en nieuwbouw Leidschendam
woensdag 15 juni 2022

Fundering plaatsen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan leggen voor een houten schuur. Schuur is 4 x 2,5m. Fundering op staal laten plaatsen voor een houten schuur.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
zondag 05 juni 2022

Terrasoverkapping plaatsen (6m2)

Ik zoek een vakman die voor mij terrasoverkapping met lamellendak kan bouwen, deze komt tegen de bestaande overkapping aan. De afmetingen worden 2 bij 3m. Het mag van aluminium worden. Het liefst wil ik dat het dak openschuifbaar is, als dat niet mogelijk dan mag het een glazen dak.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
vrijdag 03 juni 2022

Woning onderkelderen (~30m2)

Wij zouden graag een kelder willen laten bouwen onder onze bestaande woning. Zo willen wij extra speelruimte voor de kinderen creëren. De kelder zal ongeveer 30m2 kunnen worden, maar dat graag in overleg met jullie. Er zal wat uitgegraven moeten worden. Op een gedeelte waar de plek moet komen, kunnen wij staan. De binnenzijde mag verder sausklaar opgeleverd, met een verwarming aan de hand van radiatoren. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden bij jullie en uiteraard het financiële kostenplaatje.


Bouw en nieuwbouw Den Haag
Offertes aanvragen