Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Culemborg

Kelder onder uitbouw realiseren - Eigen huis bouwen - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder onder uitbouw realiseren

Ik wil een kelder laten realiseren onder de nieuwe uitbouw. Het gaat om een kelder van ongeveer 3 bij 6 meter. Ik wil dat het casco wordt opgeleverd. Er zit nog geen kruipruimte of iets in die richting, dus het moet volledig uitgegraven worden. Ik wil dat het ergens in april /mei gebeurd.


Aannemer Wijk bij Duurstede

Offertes eigen huis bouwen in Culemborg vergelijken

Recente opdrachten in Culemborg

woensdag 25 januari 2023

Kelder onder uitbouw realiseren

Ik wil een kelder laten realiseren onder de nieuwe uitbouw. Het gaat om een kelder van ongeveer 3 bij 6 meter. Ik wil dat het casco wordt opgeleverd. Er zit nog geen kruipruimte of iets in die richting, dus het moet volledig uitgegraven worden. Ik wil dat het ergens in april /mei gebeurd.


Bouw en nieuwbouw Wijk bij Duurstede
zaterdag 01 oktober 2022

Houten tuinhuis bouwen (~24m2)

Ik zoek een vakman die voor mij een tuinhuisje kan bouwen. De afmetingen hiervan worden ongeveer 6 bij 4m. Alles mag van hout. De binnenzijde mag casco opgeleverd worden.


Bouw en nieuwbouw Wijk bij Duurstede
donderdag 22 september 2022

Houten tuinschuur opzetten (4m2)

Ik zoek een timmerman voor het opzetten van een tuinschuur van 170*240 en hoog 255. Ik heb een eigen ontwerp gemaakt, met een plat dak. Graag alle materialen van hout, behalve het dak.


Bouw en nieuwbouw Rijswijk
maandag 20 juni 2022

Schuur uitbreiden

Wil mijn huidige schuur (~6.5x4.5m2) met 5m verlengen (5x4.5m2). Ondergrond is klei. Graag offerte voor fundatie, betonnenvloer en twee keer 5 m een ~1/2 meter opmetselen zoals bij bestaande schuur (zie foto). Op de kopse kant komt een garage deur. De houten opbouw, plaatsen deur en dak wil ik zelf doen.


Bouw en nieuwbouw Culemborg
donderdag 21 april 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil meer privacy en overweeg een overkapping. Maar mijn terras zit op het dak vd buren. Is het überhaupt veilig om een overkapping te laten plaatsen? Ik wil uiteraard geen gaten in het plafond vd buren. Welk type dak overweeg je op de overkapping?: vast dak in glas of polycarbonaat In welk materiaal heb je interesse voor de constructie?: aluminium In welke stijl heb je interesse?: klassiek In welk type overkapping heb je interesse?: overkapping tegen een bestaande muur Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Rijswijk
maandag 22 november 2021

Schuur vervangen en veranda realiseren

Wij willen onze houten schuur laten metselen en uitbouwen, er liggen nu 3 heipalen onder de schuur. Dus huidige schuur slopen, nieuwe van 4x3 meter en daaraan vast een veranda van 4x2 uitbouwen. Zou u ons een prijsopgave willen geven.


Bouw en nieuwbouw Rijswijk
maandag 19 oktober 2020

Schuur annex mantelzorgwoning

Ik ben opzoek naar een aannemer die deze schuur/mantelzorgwoning kan bouwen. De afmeting moeten worden: 7.60 x 20 meter, goothoogte 3 meter, nokhoogte 6,50 meter. Houten bouw. Lengte 7 meter schuur, 10 meter woning, 3 meter overstek.


Bouw en nieuwbouw Everdingen
zaterdag 12 september 2020

Indicatie kosten (prefab)kelder en opties

Ik zit momenteel in een verkennende fase voor mogelijkheden om meer (casco)ruimte te creëren met het idee dit met 4 jaar te gaan realiseren mits dit economisch uitkomt tegenover verhuizen. (eerst staat dubbele dakkapel op het programma) Idee is om hier films te kunnen kijken zonder dat de buren hier last van hebben, hobbyruimte, kantoor, opslag, machine ruimte voor L/W-warmtepomp waterbereiding, wasmachine en droger (zal door mij voor een pomp en extra ventilatie gezorgd worden) Afbouw verzorg ik zelf. Met deze insteek ben ik opzoek naar globale prijzen en de meer en minder kosten zodat ik globaal een beetje een idee heb wat er mogelijk is, welke van deze mogelijkheden realistisch zijn qua kosten/baten en welke wat er financieel aan middelen nodig zijn om dit te realiseren. Bijv. ook een uitbouw van de woonkamer richting de achtertuin waar dan bijv. ook een trap in verwerkt wordt. Onderstaande vragen komen in mij op: - In hoeverre drijft het hoge grondwaterpeil de kosten op voor een kelder? welke meerkosten (in absolute getallen en/of %) moet er rekening gehouden worden? (weet niet of er geheid moet worden om de kelder te verankeren of dat deze te verzwaren is tot een negatief drijfvermogen.) - Hebben georiënteerd op kosten van prefab kelder en 11x5 meter (7cm XPS buitenzijde 272cm hoog 61,6ton) zou incl. transport en kraan op ~€30.000 zonder dek neerkomen. Welke kosten moet ik rekening houden als ik in deze maten een waterdichte kuip wil met dek? (casco) incl. ingraven en met mogelijke hei kosten. - Maakt de hoogte van de kelder veel verschil in de totaal prijs bijv. 230cm i.p.v. 270cm? - met een tuin van 620cm breed, wat is daar de maximale realiseerbare breedtemaat voor een (prefab) kelder? - Is het realistische dat een kelder geheel waterdicht gemaakt kan worden en drooggehouden kan worden met alleen voldoende (mechanische) ventilatie zonder dat er een pomp nodig is? Met isolatie aan de buitenzijde wordt door een kleinere DeltaT condens v


Bouw en nieuwbouw Culemborg
zaterdag 20 juni 2020

Raam in blinde muur maken

Ik wil graag een raam van 30 hoog bij 60 breed laten plaatsen in een blinde buitenmuur. De ruimte waar het raam moet komen is in de badkamer. Deze bevind zich op de eerste verdieping.


Bouw en nieuwbouw Culemborg
woensdag 27 mei 2020

Raam maken en verbreden in blinde muur

Ik wil 1 raam/kozijn verbreden van 67 cm naar 120 cm. Hoogte is 1.67 En een nieuw raam van 120, bij 1.67. Dit moet gebeuren op de begane grond. Graag zou ik bij beide (nieuwe)ramen het glas in lood behouden zoals de stijl in de rest van de woning.


Bouw en nieuwbouw Rijswijk
vrijdag 03 januari 2020

Kruipruimte uitgraven en kelder realiseren

Graag zou ik een kelder laten bouwen onder mijn huis vanwege dat ik kantoorruimte nodig heb. Ik ben mij nog aan het oriënteren. Het zou gaan om het uitgraven van de kruipruimte. De kelder moet ongeveer 8 x 4 meter worden. Wie de vergunning aanvraagt maakt mij niet zoveel uit. Ik wil een casco oplevering, elektra is ook niet nodig. Over het soort constructie wil ik graag advies. Van de zomer zou ik graag willen beginnen.


Bouw en nieuwbouw Wijk bij Duurstede
dinsdag 21 mei 2019

Kelder onder woning realiseren

Ik wil graag mijn woning vergroten door een kelder te realiseren. Het gaat om 8x4 meter. Het zou hier gaan om alleen de water dichte bak. Ik kom graag in contact met een aannemer die mij op weg kan helpen door een prijsindicatie te geven. Mocht dit sowieso te realiseren zijn dan wil ik volgend jaar hiermee starten. Uiteraard ben ik voor vragen bereikbaar.


Bouw en nieuwbouw Wijk bij Duurstede
vrijdag 10 mei 2019

Bestaande kelder verdiepen en afwerken

Ik wil mijn bestaande kelder verdiepen en afwerken. Afmeting 20 m3. De huidige fundering zit op staal. Diepte onbekend, grondwaterpeil onbekend. Het heeft een oppervlakte van 12 m2.


Bouw en nieuwbouw Wijk bij Duurstede
vrijdag 03 augustus 2018

Muziekstudio bouwen in de tuin

Wij zijn op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio (hier komt een piano in te staan) in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde ( zowel geluidsdicht, alsmede warmte isolerend) schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Ik hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en aan te geven wat de mogelijkheden zijn.


Bouw en nieuwbouw Culemborg
dinsdag 13 maart 2018

Gemetselde schuur bouwen

Wij willen in onze achtertuin een gemetselde schuur laten bouwen. 4,5 x 1,8 meter, met aan een van de zijkanten dan nog een overkapping van 1,5 meter, dus in totaal 6 meter breed. Plat dak, schuur in tweeën gedeeld (2 en 2,5 meter), twee houten deuren, geen ramen, wel twee lichtkoepels. Binnenkant afwerken met stucmortel.


Bouw en nieuwbouw Rijswijk
Offertes aanvragen