Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Beverwijk

Heipalen slaan voor uitbouw - Eigen huis bouwen - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Heipalen slaan voor uitbouw

Ik heb twee of drie heipalen nodig voor uitbouw, ik ga 3 meter uitbouwen. En ik ben benieuwd naar wat dit kost.


Aannemer Beverwijk

Offertes eigen huis bouwen in Beverwijk vergelijken

Recente opdrachten in Beverwijk

vrijdag 16 september 2022

Schuur bouwen met puntdak (steen)

Over de breedte van de tuin een schuur bouwen van steen met puntdak Zal ongeveer 6 bij 3,4 worden zo hoog mogelijk met een puntdak en een complete oplevering. Vergunning moet mogelijk worden aangevraagd.


Bouw en nieuwbouw IJmuiden
maandag 08 augustus 2022

Houten schuur vervangen door een stenen schuur(2x4m)

Momenteel staat er een houten schuur maar ik wil er een stenen schuur van 2x4 meter voor in de plaats met een plat dak. De schuur hoeft niet geïsoleerd te worden.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
zaterdag 12 februari 2022

Vervangen stenen schuur

We hebben een oude stenen schuur welke in minder goede staat verkeerd. Voegwerk slecht en losliggende stenen. Schuur is erg vochtig en spullen raken beschimmeld. Nu wil ik deze schuur vervangen. Maten zijn ongeveer 2bij3 en 2.5hoog. Schuur renoveren en vocht dichtmaken mag ook Hebben de voorkeur voor een casco oplevering. Sloopwerk is optioneel.


Bouw en nieuwbouw IJmuiden
maandag 20 december 2021

Nieuwe schuur bouwen

Wij hebben nu een houten schuur van 3x3 meter. Wij willen graag een schuur die aan de onderkant eerst gemetseld is en dan daarboven wel hout. Hoogte 3 meter. De diepte blijft 3 meter. Breedte waarschijnlijk 3,50 meter en dan de rest van de breedte 2,00 meter een overkapping richting de stenen muur. Inclusief fundering en isolatie.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
maandag 14 juni 2021

Kelder aanleggen

Wij hebben wens voor een kelder. Het liefst in de achtertuin en deels onder de uitbouw zodat we de kelder kunnen gebruiken als tweede woonkamer. De kelder graag woonklaar opleveren incl isolatie. Afmetingen van de uitbouw zijn 5.90m breed en 2.45m diep. Afmetingen van de achtertuin zijn 5.90m breed bij 9.40m diep. We willen zo veel mogelijk ruimte benutten.


Bouw en nieuwbouw Velsen-Noord
zondag 14 maart 2021

Nieuwbouw rijtjehuis bouwen

Ik heb een kavel van 107 m2. Ik wil er een rijtjeshuis van 50 m2 op laten bouwen. Ik weet nog niet of het huis compleet opgeleverd moet worden of casco. Dat wil ik nog even met u bespreken. Verder wil ik dat er een fundering gemaakt word, dat er houten kozijnen in komen, een schuin dak met dakpannen, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 woonkamer, 1 keuken en 2 toiletten. Ik heb nog geen vergunning of bouwtekeningen. Kunt u dit voor mij regelen? Ik hoor graag van u.


Bouw en nieuwbouw Velsen-Noord
donderdag 11 maart 2021

Twee onder een kap woning bouwen

Ik heb een kavel gekocht va 192 m2 waar ik een 2 onder 1 kap woning wil gaan bouwen. Het te bouwen gedeelte bedraagt 6 x 11 meter. Ik weet nog niet of de woning compleet opgeleverd moet worden of casco. Dat wil ik nog even met u overleggen. Verder wil ik dat de woning uit 2 verdiepingen en 1 kap bestaat, een hellend dak met dakpannen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Er moet ook een fundering gemaakt worden, er moeten kunststof kozijnen in en de buitenkant moet van steen zijn. Ik heb nog geen vergunning of bouwtekeningen.


Bouw en nieuwbouw Velsen-Noord
vrijdag 13 november 2020

Houten schuur bouwen

Ik ben op zoek naar iemand die een casco, houten schuurtje kan bouwen. Graag inclusief een betonnen fundering en een plat dak. Schuur van van 2,95 x 2,40 meter.


Bouw en nieuwbouw IJmuiden
dinsdag 08 september 2020

Een fundering voor een erker aanleggen

Ik zoek een aannemer die op heel korte termijn een fundering kan aanleggen voor een erker aan de voorzijde van mijn vrijstaande woning. Graag 600 bij 100 cm groot maken. Dit is nodig om nog aan de omgevingsverdunning te kunnen voldoen, want die gaat verlopen binnenkort. Grond kan ik zelf uitgraven en afvoeren. De fundering moet geheid en aan de bestaande betonnen fundering huis gekoppeld worden.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
dinsdag 05 mei 2020

Kelder bouwen

Willen graag kelder onder huis laten bouwen. De kelder moet casco zijn. Maten 400 x 300 x 220 meter. Het is een bestaande woning en trap komt in woonkamer.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
woensdag 22 april 2020

Kelder bouwen onder bestaand huis

Geachte lezer, ik ben benieuwd naar de mogelijkheid om een kelder onder ons huis uit 1930 te realiseren. Ik heb de eerste bouwtekeningen van het huis, daar staat dat wij een gemetselde fundering hebben van 325 cm, dus dat lijkt mij alleen maar gunstig. Wij zouden graag onder onze gang en woonkamer een kelder hebben. Doel is om kantoor of een slaapkamer te creëren. Ik verwacht dat deze 20 m2 wordt. Er is een kruipruimte aanwezig. Ik heb voor een andere verbouwing de papieren laten zien, deze zei mij dat het vrij gemakkelijk moet zijn een kelder te realiseren. Bouwvergunning is nodig. Begin volgend jaar wil ik beginnen als alles goed verloopt.


Bouw en nieuwbouw Velsen-Zuid
woensdag 26 juni 2019

Heipalen slaan voor uitbouw

Ik heb twee of drie heipalen nodig voor uitbouw, ik ga 3 meter uitbouwen. En ik ben benieuwd naar wat dit kost.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
zondag 16 juni 2019

Stenen schuur bouwen

We willen een schuur laten bouwen achter in de tuin. 1 muur staat al. Afm. 4,78m breed, 3,60m diep en 3,00m hoog


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
maandag 20 augustus 2018

Fundering en vloer voor een bedrijfsloods leggen

Ik zoek een partij die een fundering kan realiseren voor een prefab loods van 320 m2. De fundering moet 50 cm diep zijn inclusief heipalen. Het werk moet plaatsvinden op een momenteel nog leeg perceel. Daarnaast ben ik ook opzoek naar een partij die de prefab loods kan plaatsen. Het gaat om twee gekoppelde hallen van 13 bij 10 meter en 13 bij 14 meter. Graag veel in onderling overleg.


Bouw en nieuwbouw Velsen-Noord
donderdag 25 januari 2018

Casco schuur bouwen in achtertuin

Casco schuur bouwen: deels steen, deels hout. Met een plat dak, betonnen fundatie, dubbele hardhouten garagedeur, hardhouten deur aan de tuinkant en een klein raampje aan de tuinkant. Voorbereidingen (weghalen oude schuur en gat graven voor fundatie) reeds gedaan. Oppervlakte 21.5 meter.


Bouw en nieuwbouw Beverwijk
Offertes aanvragen