Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Amsterdam Zuidoost

Stenen schuur bouwen (6m2) - Eigen huis bouwen - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stenen schuur bouwen (6m2)

Ik zou graag een stenen schuur wensen met een platdak en dakgoot voor water afvoer van het dak af. Het wordt ongeveer 3m breed en 2m lang. Het mag casco opgeleverd worden, er komt geen verwarming in. De kozijnen mogen van hout.


Aannemer Amsterdam Zuidoost

Offertes eigen huis bouwen in Amsterdam Zuidoost vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam Zuidoost

maandag 17 juli 2023

Bouwen van een huis 157,2 m²

Ik wil een huis laten bouwen met een BVO van 157,2 m2 (er moet gebruik gemaakt worden van de volledige gevelbreedte, 10,48m). Daarnaast moet de woning bestaan uit drie gelijkwaardige woonlagen. Het heiwerk en de fundering worden niet gedaan door de gemeente.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
maandag 03 april 2023

Stenen schuur bouwen

Ik wil een stenen schuur laten bouwen in mijn achtertuin. Het gaat om een schuur van 3 bij 2 meter. Ik wil dat de binnenzijde casco wordt opgeleverd. Er kan vergunningsvrij gebouwd worden. Ik hoef er geen ramen in alleen een deur, de deur heb ik al in bezit.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 17 augustus 2022

Kelder realiseren (~75m2)

We willen een kelder realiseren onder de begane grond van onze woning om een slaapkamer, kleine badkamer, kleine keuken en woonkamer in te maken. De totale afmeting van de begane grond is circa 5 bij 15: 75m2. Het zou woonklaar opgeleverd mogen worden, maar de verwarming bespreken we graag nog in overleg. En we zouden advies willen hebben of kelder door kan lopen onder de tuin zodat er nog iets met daglicht gedaan kan worden.


Bouw en nieuwbouw Duivendrecht
vrijdag 04 maart 2022

Stenen schuur bouwen (6m2)

Ik zou graag een stenen schuur wensen met een platdak en dakgoot voor water afvoer van het dak af. Het wordt ongeveer 3m breed en 2m lang. Het mag casco opgeleverd worden, er komt geen verwarming in. De kozijnen mogen van hout.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
vrijdag 18 februari 2022

Kelder realiseren ( 31,5 m2)

Wij willen graag een kelder onder onze tuin van 4,5m bij 7m. Hier willen wij in een later stadium nog een uitbouw op plaatsen, dus daar moet rekening mee gehouden worden. Wij wonen aan een sloot, dus de grond is redelijk drassig vanaf een bepaald niveau. De kelder komt op zo'n 12 meter van het water. Hebben de voorkeur voor een complete oplevering, willen een grote kamer.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
donderdag 25 maart 2021

Fundering voor serre maken

Wij willen een serre plaatsen aan de achterkant van de woning. Eerst zoeken we iemand die een fundering van 630 x 300 cm kan maken.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
zondag 01 november 2020

Berging tussen twee gebouwen maken

Ik wil tussen twee gebouwen een (casco) berging bouwen. Met een plat dak. De zijmuren van deze gebouwen zijn dan ook de muren van de berging. Oppervlak 12 x 5 m2. De gemetselde muurhoogte is 3 m.


Bouw en nieuwbouw Ouderkerk aan de Amstel
maandag 17 augustus 2020

Nieuw te bouwen woning met souterrain realiseren

Ik wil een volledig nieuw huis met souterrain laten bouwen op kleigrond (geen fundering onder huidige bebouwing). Het zou een vrijstaand pand moeten worden met een inhoud van ongeveer 750 m3. Het bestemmingsplan wordt op korte termijn veranderd en ik ben mij aan het oriënteren op mijn mogelijkheden in dit gebied.


Bouw en nieuwbouw Abcoude
dinsdag 16 juni 2020

Kelder onder bestaande woning bouwen of prefab-kelder in voortuin

Wij willen graag een kelder onder onze bestaande woning bouwen. Een alternatief zou zijn een prefab-kelder in de voortuin want achter zitten we vrijwel meteen aan het water. Graag een ervaren kelderbouwer die ons kan adviseren en het kan realiseren. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar we denken aan een kelder van 4 meter breed x 8 meter lang. De woning is circa 5 meter breed x circa 13 meter lang. De voortuin is circa 5 meter breed en circa 8 meter lang.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 10 juni 2020

Huis bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen in Almere. De woning word 140 m2, en komt op een kavel van 638 m2. Verder wil ik dat de woning compleet opgeleverd word met 3 verdiepingen, een plat dak, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, een plat dak en een gemetselde buitenkant. Ik heb een bouwtekening.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 08 januari 2020

Nieuwbouwwoning bouwen

We willen een huis met bouw oppervlakte 150 m2 in Almere. Dit is een huis van een verdieping, dus laagbouw. De woning komt op een kavel van 1200 m2. Bouwtekeningen en vergunningen zijn al aanwezig. Verder wil ik dat het huis in overleg compleet of casco opgeleverd word, elektra en stucwerk is ook nog in overleg, er moet wel een fundering in komen, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 open keuken met een woonkamer en 2 toiletten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
dinsdag 06 augustus 2019

Tussenwoning zelfbouw

Graag een offerte voor het bouwen van een tussenwoning bij 3 bouwlagen: 162 m2. De kavel is 134 m2. Ik heb nog een vergunning aangevraagd en ik heb ook nog geen bouwtekeningen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, minimaal 3 slaapkamers en een bakstenen constructie. Bij het bouwrijp maken zijn op dit moment niet inbegrepen: a. ontgravingen en/of enig ander grondwerk ten behoeve van de bouw


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
dinsdag 11 september 2018

Vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen

Ik wil een woning laten bouwen van 219 m2. Bruto inhoud zal 844 m3 worden. Er is al een fundering gerealiseerd dus dat zal niet nodig zijn. De woning zal 3 verdiepingen hebben met een plat dak. Ik wil dat het een basisafwerking krijgt, dus wel metselwerk maar een vloer plaatsen hoeft niet. Ik heb al tekeningen en de bouwvergunning dus wanden en loodgieterswerk en elektrawerk kan ook uitgevoerd worden.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
zaterdag 21 juli 2018

Heipalen plaatsen

Wij willen graag een serre plaatsen aan onze nieuwbouwwoning maar hebben daar een fundering voor nodig. Hoeveel zou het kosten als ik 2 open heipalen van 15 meter door u laat plaatsen?


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
woensdag 29 november 2017

Nieuw te bouwen tussenwoning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zelfbouwwoning in Amsterdam. Ik zou de woning per onderdeel willen laten offereren en uitvoeren, waarbij ik de regie in handen hou (zelfbouw). Bijvoorbeeld eerst heien en fundering zo snel mogelijk. Daarna opeenvolgende stappen; wordt het casco compleet gebouwd en uiteindelijk ook stapsgewijs de afwerking. Mocht u hier belangstelling voor hebben en op korte termijn kunnen beginnen met stap 1: heien en fundering plaatsen, dan zou ik graag zo snel mogelijk met u willen afspreken.


Bouw en nieuwbouw Amsterdam Zuidoost
Offertes aanvragen