Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Almelo

Terrasoverkapping plaatsen - Eigen huis bouwen - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Terrasoverkapping plaatsen

Op zoek naar een overkapping met lamellen in een donkere kleur in de maten 5.00x3.00x2.30 Hebben de voorkeur voor aluminium.


Aannemer Almelo

Offertes eigen huis bouwen in Almelo vergelijken

Recente opdrachten in Almelo

zondag 26 maart 2023

Garage bouwen

Ik wil een geïsoleerde garage realiseren. Het gaat om een garage van 4,50 bij 7 meter met een puntdak. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Ik wil dat het traditioneel gemetseld wordt en de binnenzijde casco wordt opgeleverd. De kozijnen moeten van hout worden. Er hoeft geen verdieping in de garage te komen. We willen gladde stenen, zodat we later kunnen sauzen.


Bouw en nieuwbouw Almelo
donderdag 18 augustus 2022

Tuinkamer plaatsen

Ik zou graag een bijgebouw van ~50m2 willen laten plaatsen, liefst in combinatie hout & glas. Met een kleine studio (~25m2, dus incl. klein kitchenette, toilet en badkamer) en een kantoor ruimte incl eigen toilet. Indien jullie de binnenkant liever niet doen is dat geen probleem. Is er een vergunning nodig?: nee, er is geen bouwvergunning nodig In welke stijl heb je interesse?: landelijk Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Bouw en nieuwbouw Hellendoorn
zaterdag 09 juli 2022

Extra woning aanbouwen (200 m2)

Zoek een vakman om de woning 25 meter te verlengen. Breedte is nu 8 meter, willen misschien naar 9 meter voor het nieuwe deel Totaal willen we 200 m2 aan woonoppervlakte en 100m2 aan grondoppervlakte. Voorkeur voor een stenen constructie met een bakstenen afwerking. Offerte voor zowel compleet als casco.


Bouw en nieuwbouw Rijssen
zondag 08 mei 2022

Terrasoverkapping plaatsen

Op zoek naar een overkapping met lamellen in een donkere kleur in de maten 5.00x3.00x2.30 Hebben de voorkeur voor aluminium.


Bouw en nieuwbouw Almelo
woensdag 26 januari 2022

Houten werkplaats realiseren ~75m2

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het bouwen van een werkplaats op de plek van de huidige schuren. oppervlak ca 75m2 plat dak. Afwerking buitenzijde hout, goed geïsoleerd. Elektriciteit +water (leidingen leg ik zelf aan). Ik heb veel hout over, van het slopen van de huidige schuren, kan dit ook hout hergebruikt worden.


Bouw en nieuwbouw Den Ham
vrijdag 26 november 2021

Houten tuinschuur realiseren 18m2

Ik wil graag een simpele houten schuurtje laten bouwen. Afmetingen zullen ongeveer 3 bij 6 meter zijn. Betonnen fundering ligt voor een deel al in de grond door de bestaande schuur. De oplevering aan de binnenzijde wil ik graag nog overleggen met de vakman.


Bouw en nieuwbouw Hasselt
woensdag 17 maart 2021

Souterrain onder nieuwbouw woning realiseren

Wij willen een nieuw huis bouwen met een souterrain dat gedeeltelijk ik de grond staat (driekwart) qua omvang. Op dit souterrain wordt een hout skeletbouw huis geplaatst van 10 x 10 mtr.


Bouw en nieuwbouw Radewijk
maandag 15 februari 2021

Schuur bouwen

Ik zou graag een houten schuur op een stenen rollaag willen met een hellend dak. Graag met zweeds rabat aan de buitenkant. De afmeting is ongeveer 3.5 x 6.5. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering en houten kozijnen, en het is vergunningsvrij.


Bouw en nieuwbouw Den Ham
maandag 16 november 2020

Bouwen nieuwe woning

Wij willen graag in Almelo een woning realiseren van tussen de 150 en 200 m2 op een perceel van rond de 750 m2. Zo veel mogelijk m2 op de begane grond (woonkamer met open keuken) en boven slapen (vier kamers) en een badkamer. Beneden een werkruimte/kantoor. De stijl hebben we nog niet helemaal voor ogen. Kunt u tussen casco en afgebouwd opleveren? Want eventueel kunnen we ook zelf wat klussen uitvoeren zoals elektra. Graag zouden we willen weten wat hier de kosten van zijn.


Bouw en nieuwbouw Almelo
maandag 13 januari 2020

Bungalow bouwen

Ik wil een bungalow van 150 m2 laten bouwen op een kavel van 500 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunningen maar dit is ongeveer wat het moet gaan worden: - Compleet met elektra en stucwerk, en een fundering - De afwerking aan de buitenkant moet met duurzaam materiaal gedaan worden - 1 senioren slaapkamer, 1 normale slaapkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 kantoorruimte en een berging. \ Ik zou graag willen weten wat dit gaat kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.


Bouw en nieuwbouw Albergen
zaterdag 21 september 2019

Kubus huis bouwen

We hebben een optie op een kavel in Ermelo. Betreft een kubushuis, 2 verdiepingen, slapen/baden op begane grond. 180 vierkante meter totale woning(bruto) 2e verdieping 42 vierkante meter (bruto). Ik zoek een aannemer die ook bestek kan schrijven. Als dit project doorgaat dient dit rond de zomer van 2020 gerealiseerd te zijn.


Bouw en nieuwbouw Almelo
donderdag 28 juni 2018

Nieuwbouw vrijstaand huis in Albergen

Wij willen een vrijstaand stenen huis laten bouwen in Albergen. Het moet zo goedkoop mogelijk zijn met in ieder geval: Ruimte voor keuken met kook eiland, ligbad, drie slaapkamers met mogelijkheid tot vierde slaapkamer, aangebouwde garage. Het huis moet geheel gasloos functioneren. De kavel is 450 m2. Ik wil graag eerst een prijs indicatie alvorens we een gesprek aangaan.


Bouw en nieuwbouw Albergen
woensdag 01 november 2017

Schuur laten bouwen

Ik zou graag een schuur willen plaatsen van 20 x 6 meter met spouwmuur. Het project zou in het begin van de zomer 2018 plaats moeten vinden. Graag een offerte.


Bouw en nieuwbouw Almelo
woensdag 04 oktober 2017

Schuur bouwen voor opslag

Wij willen een schuur bouwen van 3 x 5 meter voor opslag van gereedschap, fietsen en 2 motoren. Hier dient een betonnen fundering voor gemaakt te worden door de vakman.


Bouw en nieuwbouw Hasselt
zondag 02 juli 2017

Fundering maken voor een schuur

Ik wil een schuur bouwen van 5 x 4 meter en hier voor wil ik een fundering laten maken. De fundering moet onderheid worden met 4 palen van 4 meter lang. De betonvloer en fundering dienen gelijk gestort te worden. Het graven en afvoeren van het zand dienen ook te worden mee genomen in de offerte. Ik ben in verband met werk het beste te bereiken per email.


Bouw en nieuwbouw Hasselt
Offertes aanvragen