Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwe woning ruwbouw Aalsmeer

Kelder onder woning realiseren - Eigen huis bouwen - Aalsmeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kelder onder woning realiseren

Graag zouden wij een kelder van 30 m2 onder onze woning aanvragen. De kelder wordt een opslag. Graag casco oplevering. Wij beschikken over een kruipluik, deze is niet direct beschikbaar, maar het kan wel. In september willen wij beginnen. Wij ontvangen graag een offerte.


Aannemer Aalsmeer

Offertes eigen huis bouwen in Aalsmeer vergelijken

Recente opdrachten in Aalsmeer

woensdag 06 januari 2021

Fundatie voor nieuw bouw plan

We hebben een stuk grond waar we een houtstapelbouw huis op willen bouwen . Wat zijn de kosten voor een fundatie van 9 mrt bij 10 mrt de grond is dragend .


Bouw en nieuwbouw Kudelstaart
woensdag 18 maart 2020

Fundering nieuwbouwoning

Ons plan is om onze woning (zie google maps) volledig te laten slopen en een nieuwe hsb woning te laten bouwen. ongeveer 180m2 groot en 600m3 inhoud. Volgens de aannemer moeten wij rekening houden met 12 a 16 palen, in ieder geval trillingsvrije schroef- of drukpalen. Daarnaast dienen wij ook zelf de funderingsbekisting te laten plaatsen.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeerderbrug
maandag 27 januari 2020

Kelder onder woning realiseren

Graag zouden wij een kelder van 30 m2 onder onze woning aanvragen. De kelder wordt een opslag. Graag casco oplevering. Wij beschikken over een kruipluik, deze is niet direct beschikbaar, maar het kan wel. In september willen wij beginnen. Wij ontvangen graag een offerte.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
dinsdag 22 januari 2019

Fundatie schuur

Ik zou graag een prijs ontvangen voor een fundatie op staal en vloer in een gegoten. Afwerking glad gevlinderd. 60 m2 en leidingen voor vloerverwarming ingegoten en leiding voor water, stroom en verwarming invoer van buiten.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
maandag 24 september 2018

Volledig nieuw dak plaatsen

Ik zoek een dakdekker die ten behoeve van een toekomstige nieuwbouwwoning het dak kan realiseren. Het gaat uiteindelijk om een puntdak met een oppervlakte van ongeveer 130 m2. Het dat moet goed geïsoleerd worden en vervolgens met dakpannen bedekt worden. Daarnaast moeten er ook twee dakkapellen gerealiseerd worden.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
dinsdag 19 september 2017

Fundering plaatsen

Fundering leggen voor plaatsen aanbouw Staal inbrengen muur weghalen Aanbouw plaatsen


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
zaterdag 18 februari 2017

Woning opnieuw opbouwen

Het huis is een hoogervorst prefab huis van 1975. We overwegen een renovatie of opnieuw opbouwen door de fundering te laten staan en vanaf daar weer opbouwen. Wat is uw advies.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
donderdag 03 november 2016

Fundering voor een carport en berging maken

Het betreft het storten van een fundering/ betonnen vloer voor een carport met berging naast mijn woning. Afmetingen 6,5 breed 11 meter lang. De carport wordt houtbouw. Het is een dijk perceel met zachte ondergrond, dus er moet geheid worden, diepte ongeveer 22 meter. Er is nog geen sondering gedaan. Graag offerte met minimaal aantal palen gezien de lichte opbouw.


Bouw en nieuwbouw Rijsenhout
maandag 24 oktober 2016

Geisoleerde schuur of loods bouwen

Wij willen in onze achtertuin graag een nette schuur / loods laten bouwen die met de tijd mogelijk omgebouwd kan worden tot aanleunwoning. Dus geïsoleerd met alle Nuts voorzieningen. We mogen ongeveer 100 m2 bouwen, maar hebben aan 70 a 75 m2 genoeg. De voorkeur gaat uit naar steen of in ieder geval duurzame materialen met een beetje uitstraling. De afmeting zal 7 x 10 meter gaan worden. Graag ontvang ik een offerte van de fundering mogelijkheden, inclusief Nuts aansluitingen en mogelijk bouwen van de loods / schuur zelf.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
maandag 12 september 2016

Fundering voor houtskeletbouw schuur maken

Wij willen een houtskeletbouw schuur (8 x 3.50) bouwen op een degelijke fundering. De maten staan op de bijgesloten tekening. De offerte graag inclusief graafwerkzaamheden.


Bouw en nieuwbouw Rijsenhout
zaterdag 16 januari 2016

Fundering laten maken

Wij zijn voornemens een schuurvloer te storten op grondwaterniveau. Hier wordt tot 1 meter uitgegraven waarop vervolgens een bouwblokkenmuur wordt gestapeld met daarop de kanaalplatenvloer, vloer begane grond. Hier bovenop komt de schuur van 5,5 meter hoog, hout skeletbouw. Welk type fundering lijkt u de juiste optie en wat zijn hier ongeveer de kosten van?


Bouw en nieuwbouw Rijsenhout
maandag 11 januari 2016

Kelder onder het woonhuis bouwen

Voor mijn nog aan te kopen woning ben ik op zoek naar een aannemer die mij een prijsopgave kan doen voor de bouw van een kelder. Het gaat om een kruipruimte onder een woning. Die kruipruimte is via de voordeur via een luik toegankelijk. De kruipruimte is ongeveer 60 cm vrij. De woning ligt op een stuwwal. Het gaat om een klusterwoning/geschakelde woning. De afstand vanaf de carpoort tot aan de voordeur is zo'n 10 meter. Ik ben nog niet bezig met een vergunning. Het zou gaan om een ruimte van 6 meter bij 6 meter. Ik zou de kelder graag casco opgeleverd willen hebben.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
woensdag 11 maart 2015

Heipalen en betonplaat aanbrengen

Een tuin van 75 m2 dient onderheid te worden en voorzien van een betonplaat om zo een terras te kunnen leggen. Indicatie die is gegeven: 13 meter palen en een betonplaat van 160 mm. Het deel is ongeveer 6 x 12 meter. Indien andere specificaties mogelijk of nodig zijn, zien we dat graag in de offerte.


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
dinsdag 08 juli 2014

Fundering maken voor garage en bijgebouw

Wij willen een nieuwe garage bouwen met afmetingen 7 x 9 meter en met een bijgebouw van 4 x 4 meter eraan vast. Heipalen en betonnen vloer. Metselen van de garage en bijgebouw doen we zelf. De ondergrond is klei. Kunt u een indicatie voor de fundering geven?


Bouw en nieuwbouw Aalsmeer
maandag 10 mei 2010

Aannemer

Kelder van 12 bij 16m realiseren. Wat gaat mij dat kosten? Het gaat om de betonnen bak. Zonder palen en zonder uitgraven. Voor het heiwerk en uitgraven heb ik al iemand. Met constructeur het een en ander besproken. Wanden 30cm dik. Gaat om een vrije kavel waar ik eennieuwbouwwoning ga bouwen. Hoogte van de kelder 2.75m.


Bouw en nieuwbouw Kudelstaart
Offertes aanvragen