Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Zeist

Aanbouw - Aanbouw - Zeist

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aanbouw

Wij willen achter de woning een aanbouw realiseren van 2,70 meter diep x 5,90 meter breed. De bodem bestaat uit zandgrond. Ik dacht zelf aan een ondergrond met een balk en broodjes vloer en metselwerk.


Aannemer Zeist

Offertes aanbouw in Zeist aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Zeist

vrijdag 06 januari 2023

Ondeugdelijke aanbouw achterzijde woning afbreken en weer opbouwen

Het gaat om het afbreken van een serre aanbouw naast een bestaande keukenaanbouw en het weer opbouwen ervan. De zijmuur van de keukenaanbouw heeft een deur die bereikbaar moet blijven kan aan die kant dus geen dichte gevel zijn. De maten van de te bouwen aanbouw zouden 3,5 breed en 2,5 diep zijn. Eventueel te verlengen tot 4 meter. (Dus 3,5 breed en 4 meter diep). De oorspronkelijke gevel is nog niet doorgebroken. Bij een uitbouw van 2,5 meter diep zouden we dat wel graag willen, bij 4 meter diep zou dit niet nodig zijn. (De bestaande keukenaanbouw is wel 2,5 meter diep). Graag zouden we een kostenindicatie krijgen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
dinsdag 03 januari 2023

Aluminium serre 13m2

Ik wil graag een aluminium serre laten aanbouwen. Hij moet goed geïsoleerd zijn en zo duurzaam en onderhoudsvrij mogelijk. De oplevering van de binnenzijde mag sausklaar, we willen wel dat de vloer ook volledig gedaan wordt. Maten: H2.40 x L4.20 x B3.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Driebergen-Rijsenburg
zondag 28 augustus 2022

Aanbouw(5,5m x4m) achterzijde woning realiseren

Zou graag een offerte willen ontvangen voor het realiseren van een aanbouw(5,5m x 4m) aan de achterzijde van de woning. Oplevering casco en afwerking gemetseld. Gefundeerd op staal. Voorzien van een hardhout schuifpui + 1 deur Geen daklicht, geen kruipruimte Staalconstructie t.b.v. opvang achtergevel


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Odijk
vrijdag 13 mei 2022

Aanbouw achterzijde realiseren

Ik wil over de gehele breedte een uitbouw van 4 meter diep met dakraam en grote schuifpui. Hebben de voorkeur voor een casco oplevering met metsel constructie en houten kozijnen


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
vrijdag 21 januari 2022

Serre achterzijde (12m2)

Ik zoek een nette, passende serre-aanbouw van het liefst hout met (veel glas). Openslaande houten deuren en zijdeur. Het is een eenvoudige 50er Jaren hoekwoning (voormalige huurwoning), dus er hoort ook geen ‘protserige’ serre bij. Ik zit in de idee/conceptfase. Hierbij een foto van de achterzijde. De grondafmetingen zijn zouden dan zijn 6mx2m. Vrij ondiep dus, maar dat is mijn huidige idee. De serre zou daarmee wel de gehele begane grond van de achterzijde beslaan. Mag evt. casco worden opgeleverd, bijv. als het te prijzig zou worden. Het loze muurtje aan de linkerkant kan natuurlijk verwijderd worden. Dat kan ikzelf doen. Voldoende restpunten


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
maandag 08 november 2021

Aanbouw realiseren

Zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden: Afbreken huidige buitenmuur van garage optrekken nieuwe binnenmuur met deur in garage plaatsen glazen schuifpui aan tuinkant verwijderen deur naar kamer en afwerken van sponning aanbrengen plafond wanden en plafond stuken aanleg stopcontacten aanleg vloerverwarming aanleg nieuwe vloer Gaat om 9 m2.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Odijk
zaterdag 08 mei 2021

Bijkeuken aanbouw plaatsen

Momenteel kom je aan de achterkant direct de keuken in. We willen een bijkeuken hebben die tevens aansluit of de bestaande schuur. Afmeting 5 meter bij circa 3,5.Hoogte circa 3 meter. Bijzonderheden: met voldoende lichtinval, steen of hout kan allebei, optioneel oversteek dak dat dient als overdekking, weghalen deel bestaande stenen schuur (circa 5 bij 2,5 mtr), bedekken resterende schuur met houten panelen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
zaterdag 03 april 2021

Goed geïsoleerde aanbouw aan zijkant van woning (berging + tuinkamer)

Wij willen een uitbouw realiseren van onze bestaande woning van ca. 12.75m bij 4m (bestaande uit geïsoleerde berging en tuinkamer). Die tuinkamer zit vast aan de garage van de buren dus dat is een dichte muur. Aan de achterzijde wordt het veel glas. We willen het met hout laten afwerken, maar ik wil wel erg goede geluid- en warmteisolatie. Is dit goed te doen met houtskeletbouw? Graag advies. Het liefst hebben wij alles in 1 keer klaar, dus bij voorkeur een woonklare oplevering. Ook graag vloerverwarming in het nieuwe deel en de huidige vloer van de keuken gelijkvloers laten doortrekken naar de nieuwe situatie. Wij hebben moenteel al vloerwermign in huis. Overal graag houten kozijnen in.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
dinsdag 05 januari 2021

Een slaap- en badkamer tegen een woning aanbouwen

Wij willen via deze route in contact komen met een specialist voor het realiseren van een uitbouw aan de achter-, en zijkant van de woning. Dit word in totaal 24 m2. Graag gebruik maken van houtskelet bouw en woon-klaar opleveren. Het betreft een slaapkamer van 18 m2 en een badkamer van 6 m2. Verder graag voorzien van kunststof kozijnen en ik wil dat de specialist constateert wat voor een fundering hier voor nodig is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Doorn
donderdag 03 december 2020

Kamer uitbouwen 4 x 3.7 meter

Keuken achterkant van 2onder een kap. Achter kant 370 x 400 cm. Met een doorbraak zodat de kamer doorloopt. Gemetseld of HSB, of zijn er andere opties? Graag uw advies hierover. Aan de zijkant willen we hoog in de zijgevel en kozijn voor lichtinval. Plat dak met bitumen. Elektra doortrekken. Convectorput dichten en leiding trekken naar aanbouw. In de aanbouw een radiator plaatsen. Stucen. Achter vier openslaande deuren. Vloer doorleggen: plavuizen. Bij de buren hebben ze het balkon van de gevel gehaald omdat je anders een te laag plafond in de aanbouw. Graag een prijs voor volledige afwerking.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Driebergen-Rijsenburg
dinsdag 24 november 2020

Verbouw benedenverdieping en aanbouw plaatsen

Wij willen onze benedenverdieping moderniseren door het aanbrengen van vloerverwarming (45 m2) en de elektra te vernieuwen. Daarnaast willen wij de muur tussen de woonkamer en de keuken doorbreken, de huidige deur naar de keuken dichtmaken en een uitbouw van 1,7 bij 5,8 meter plaatsen aan de achterzijde. Bij voorkeur met het behoud van de bestaande gevel, maar dit kunnen wij overleggen. We willen graag een complete oplevering met een combinatie van hout en metsel constructie.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
vrijdag 16 oktober 2020

Erker aanbouwen voorzijde woning

Erker plaatsten voorkant woning. 3 meter is de breedte van het kozijn. Vergunning is aangevraagd en krijgen we over 6 weken. We twijfelen tussen hout en kunststof. We laten ons hierover graag adviseren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Odijk
dinsdag 26 mei 2020

Aanbouw

Wij willen achter de woning een aanbouw realiseren van 2,70 meter diep x 5,90 meter breed. De bodem bestaat uit zandgrond. Ik dacht zelf aan een ondergrond met een balk en broodjes vloer en metselwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
zondag 12 april 2020

Uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2.80 meter naar buiten en circa 6 meter breed. 2x2 openstaand deur. Muurdoorbraak keuken naar woonkamer. Gemetselde aanbouw. Binnenzijde stucwerk wel, geen schilderwerk. Elektra doortrekken. Radiator verplaatsen. Waterleiding naar buiten. Extra groep voor inductie en wcd's. Coax en UTP doortrekken naar boven. Lichtstraat van 2,80 bij 0.60 meer, ongeveer. Eind mei starten met de klus.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
zondag 24 maart 2019

Uitbouw achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze woning een uitbouw kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 350 bij 600 cm. De aanbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Het moet een aanbouw met een houten constructie zijn, een dicht dak en aluminium kozijnen. De rest bespreek ik onderling overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zeist
Offertes aanvragen