Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Aanbouw voorzijde woning Venlo

Een houtskelet uitbouw maken - Aanbouw - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Een houtskelet uitbouw maken

We zijn van plan om de achterzijde van de woning helemaal door te trekken op een diepte van 245 bij 400 cm. Dus ook aan de zijkant ik heb een ontwerp bijgevoegd. Er staat nu een aanbouw van 3.5 bij 4. Ik zou graag willen dat er van hout skelet bouw gebruik word gemaakt en dat dit wordt voorzien van kunststof kozijnen. Ik kan het dak eventueel afbouwen en helpen met grondwerk.


Aannemer Horst

Offertes aanbouw in Venlo aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Venlo

maandag 19 juni 2023

Stenen garage aanbouwen 28m2

Wij zouden graag een garage willen laten aanbouwen aan de zijkant van ons huis. Het idee is 4 meter breed en 7 meter lang, met een platdak. De oplevering van de binnenzijde mag gewoon casco. We willen wel graag een betonvloer erin. Graag ook stroom en water. Muren graag dubbelsteens.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
vrijdag 07 april 2023

Aanbouw 20m2

Tussen twee bestaande muren wil ik een aanbouw maken (rood gearceerde deel) van ongeveer +/- 20 m2. Qua hoogte een normale verdieping. De bestaande muren blijven staan. Daarnaast willen we een pui van glas met dubbele openslaande deur. In het dak wil ik een lichtstraat hebben (in de lengte van de aanbouw) van +/- 4m lang en 1,5m breed. Oplevering van de binnenzijde in overleg.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Helden
donderdag 16 maart 2023

Aanbouw plaatsen

We hebben redelijk een idee van wat we willen, maar het lijkt bijna onmogelijk om dit te realiseren, al hebben wij het idee dat we helemaal geen bijzondere plannen hebben. Ik hoop dan ook dat jullie met ons mee willen denken. Mocht ons plan niet haalbaar zijn, dan zouden jullie misschien mee kunnen denken over een mooi alternatief. De achterwand en rechter zijwand van de tuinkamer zullen bestaan uit reeds bestaande muren van de gevel van de boerderij. In deze achterwand komen 2 dubbele deuren van de keuken naar de tuinkamer. Ook komt er vloerverwarming in de tuinkamer. Waar wij naar op zoek zijn is een linkerzijwand en een voorwand en een dak, allemaal geïsoleerd en uitgevoerd in zwart steellook (bijvoorbeeld aluminium). De zijwand hoeft niet open te kunnen, de voorwand wel graag. Op welke manier deze voorwand open moet is bespreekbaar, ook net wat mogelijk is. Uiteraard zouden we deze graag zo ver mogelijk willen kunnen openen, maar het moet ook constructief en financieel haalbaar zijn. De afmeting is ongeveer 6,7 x 2,8 meter en het heeft een schuin dak, dit begint op 3,5m hoogte en loopt af naar 2,2m. Als laatste willen we graag kantelbare houten lamellen op het dak. Is er een vergunning nodig?: nee, er is geen bouwvergunning nodig In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
donderdag 19 mei 2022

Aanbouw t.b.v. keuken realiseren

Wij zijn aan het kijken voor een aanbouw voor onze keuken. Wij willen kijken wat wij allemaal aan het huis kunnen doen om een goed budget te bepalen. De aanbouw zou gaan om 3 meter diep bij 4 meter breed. Bijgevoegd een plattegrond met daarop de locatie van de aanbouw. De oude keuken gaat dan weg en zal compleet in de aanbouw komen. Waar nu het keukenraam is willen wij een deur naar de aanbouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Reuver
woensdag 06 april 2022

Aanbouw realiseren (~24m2)

Ik wil graag een aanbouw laten realiseren. Deze wordt ongeveer 4m bij 6m, vergunningsvrij. De buitenzijde graag in metselwerk, met kunststof kozijnen. De binnenzijde mag casco of sausklaar opgeleverd worden, graag een offerte voor beide situaties. Ik wil hierin een vloerverwarming laten aanleggen, als de prijs naar wens is zou ik de gehele begane grond willen meenemen. Geen lichtstraat gewenst.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
woensdag 16 februari 2022

Aanbouw tbv badkamer

Wij hebben een groot balkon aan de achterzijde van ons huisje. Hier willen wij een badkamer realiseren. De afmetingen zijn ongeveer 3 bij 4 meter. Het betreft een woonklare afwerking. We willen het betegelen en leidingwerk aanleggen. Momenteel is er een wc die aan het balkon zit. De meubels en tegels in overleg met de vakman aanschaffen. Er moet een gevel worden doorbroken. Ik wil een houten afwerking met kunststof kozijnen met houtlook.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
maandag 14 februari 2022

Aanbouw achterzijde 1ste verdieping

Wij hebben een groot balkon aan de achterzijde van ons huisje. Hier willen wij een badkamer realiseren. De afmetingen zijn ongeveer 3 bij 4 meter. Graag willen we een aannemer aan huis voor advies. \buitenzijde hadden we met hout afgewerkt willen hebben. \Binnenzijde woonklasar opgeleverd. Kunststof kozijnen. We hadden het liefst vloerverwarming gewild in de aanbouw. Er moet van een wc nu een uitgebreide badkamer van gemaakt worden. Er hangt nu een radiator die verwijderd moet worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
vrijdag 24 december 2021

Serre realiseren (~40m2)

Wij hebben een huis gekocht met de bedoeling het uit te bouwen aan de tuinkant en hier willen we graag een prijsindicatie/offerte voor hebben. Het gaat om een aanbouw van 10 meter lang en 4 meter diep. Graag afgewerkt in aluminium en de zijwanden gemetseld. De binnenzijde mag sausklaar opgeleverd worden. Plat dak, en 10 meter glaswand waarvan 6 meter vouwwand. Geen lichtstraat want op het dak komt sedum met zonnepanelen. Ong 6 meter van de originele gevel moet er dan uit, de overige 4 meter moeten blijven staan. En de gevel moet doorbroken worden. Kunt u mij aangeven wat u nodig heeft om hiervoor een offerte te maken? Globaal, want we wonen er nog niet dus ter plaatse zaken bekijken kan nu nog niet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Broekhuizenvorst
zondag 19 september 2021

Een aanbouw maken in de achtertuin

Wij willen graag uit gaan bouwen en vragen ons af wat de kosten zijn van L vorm uitbouw. I 400 x 900 en _ is 300 x 300 cm. Ik heb een schets bijgevoegd. Wat voor een soort bouw bespreek ik graag met de specialist. Als het goed is kan het vergunningsvrij.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
vrijdag 11 juni 2021

Aanbouw realiseren

Wil graag een aanbouw van 2.40 meter bij 6 meter breed. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie en kunststof kozijnen . Verder laat ik mijzelf graag adviseren door de vakman naar alle mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tegelen
vrijdag 25 december 2020

Een houtskelet uitbouw maken

We zijn van plan om de achterzijde van de woning helemaal door te trekken op een diepte van 245 bij 400 cm. Dus ook aan de zijkant ik heb een ontwerp bijgevoegd. Er staat nu een aanbouw van 3.5 bij 4. Ik zou graag willen dat er van hout skelet bouw gebruik word gemaakt en dat dit wordt voorzien van kunststof kozijnen. Ik kan het dak eventueel afbouwen en helpen met grondwerk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Horst
vrijdag 16 oktober 2020

Aanbouw achterzijde huis realiseren

Ik wil graag achter mijn huis een aanbouw realiseren van 6 meter breedte en 4 meter diep. Hierin wil ik de keuken plaatsen en tevens vloerverwarming aanleggen. In het dak zal een lichtstraat geplaatst dienen te worden. Aanbouw is vergunningsvrij. Er dient een gedeelte van een draagmuur verwijderd te worden. Kozijnen willen wij graag kunststof. Constructie liefst gemetseld of prefab. Uitvoer over ongeveer 6 maanden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
maandag 06 april 2020

Uitbouw/aanbouw woning achterzijde

Graag willen wij de achterzijde van onze woning uitbouwen met de afmetingen: breed 5,75 m en diep 1,70 of 2,50 m, dit is afhankelijk van de prijs. De woning dateert van 2008. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren. Wij zijn bezig met de hypotheek en wat wij nodig hebben voor het bouwdepot. Wij hebben een tekening op maat laten maken, deze hebben wij helaas nog niet in handen. Ook hebben wij een soort filmpje laten maken. Voor zover wij hebben begrepen is het tot 4 m vergunningsvrij bouwen. Graag de aanbouw van metselwerk. De bestaande pui gaat door naar achteren naar de aan/ uitbouw. Een van onze buren heeft ook aangebouwd, aan de andere kant komt de aanbouw/ uitbouw aan de garage. Fundering is nodig, deze kunnen wij zelf uitgraven en storten. Oplevering graag compleet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Reuver
donderdag 02 april 2020

Stenen aanbouw

Naast het huis zou een stenen aanbouw komen waarin voorin de berging, daarnaast badkamer en slaapkamer moeten komen. Er is nu geen garage aanwezig maar er zijn wel voorzieningen getroffen aan de zijkant van het huis. En ook een latei waar een deur gemaakt kan worden naar de kamer. Het zou een compleet pakket worden met een fundering , vloerverwarming , water en afvoer voor badkamer. Dan bij de lengte van ongeveer 9 meter bij 3 meter breed. Ik ontvang graag een offerte.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Horst
zondag 23 februari 2020

Aanbouw realiseren

Willen graag een aanbouw realiseren 3,5 bij 8 diep. Bestaand uit veel glas werk. Rechter kant op de foto daar willen we onze nieuwe keuken maken. En we zouden graag dat het zo gemaakt word dat er in de toekomst een opbouw gerealiseerd kan worden. Zou graag hierover een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Complete oplevering. Het realiseren van fundering. Graag een prefab optie en een metselskelet. Wij laten alvast een tekening hiervoor opstellen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Venlo
Offertes aanvragen